Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jaki bol dupy o ekskluzywnosc ni mo kunia 2

yosp1rulr.png

Nie rozumiem, przy jedynce spało się cudownie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 978,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mendrek, ale PS3 już nikogo. Mamy za sobą 33% nowej generacji, a Ty dalej żyjesz w 2008 :pawel:

Acha, i dlatego od 20 stron (pipi)icie o wstecznej kompatybilności i grach z przed 2 generacji ^^
Nie zrozumiałeś. Toczyliśmy bekę z tego jaj Sony dyma klientów :lapka:
Opublikowano

Totalnie wy(pipi)ane,już raz to pisalem- wszyscy chcą, nikt nie bedzie używał.

Którykolwiek z Botow z tego tematu odpalił już jakakolwiek gre z 360tki? Nie mowie o multiplatformach! ^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jaki bol dupy o ekskluzywnosc ni mo kunia 2

yosp1rulr.png

Wychowal sobie bande kretynow to niech teraz za nich wezmie odpowiedzialnosc. Niebieskie robactwo trzeba tepic.

Opublikowano

Którykolwiek z Botow z tego tematu odpalił już jakakolwiek gre z 360tki? Nie mowie o multiplatformach! ^^

Nie wiem jak reszta ale ja odpalam dość często, co więcej, częściej niż PS4.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Odniosłem się do bzdury blubera jakoby PS3 było trupem, nic ponadto.

Podziwiam też umiejętność naginania rzeczywistości przez boty. XO jak zwykle został zmieciony przez PS4 w Black Friday sprzedażą (a pamiętacie te czasy wyrównanej walki PS3 i X360 że nawet SP zrobił o tym odcinki?), święta zapowiadają jeszcze większy pogrom. Po PSE widać że nawet indyki omijają XO szerokim łukiem :reggie:

Bo ba rynku liczą się możliwości konsoli i jej sprzedaż. I tu PS4 po prostu miażdży, a do tego dochodzi świetny marketing i strategia.

XO dka dojrzałych masochistów ;)

Opublikowano

Totalnie Bluber wy(pipi)ane,już raz to pisalem- wszyscy chcą, nikt nie bedzie używał. Którykolwiek z Botow z tego tematu odpalił już jakakolwiek gre z 360tki?

Tak. Ja. Głównie Arcade. Niech tylko wróci Castlevania z PSXa :banderas:
Opublikowano

Skończyłem dzięki temu Gearsy 3 i Judgement. 

Opublikowano

@Mendrek

Wystarczy na dzis Mendrek :D

cmWg8PA.gif

Opublikowano

Ale janusze PS4 potrafią być upośledzeni. Na forach wielokrotnie można poczytać, jak mają ochotę palić, niszczyć i kasować PS4, bo jakaś gra wyjdzie na PC, albo nie została zapowiedziana w ogóle, chociaż w mediach "pisało".

Co za ludzie.

Opublikowano

Ale janusze PS4 potrafią być upośledzeni. Na forach wielokrotnie można poczytać, jak mają ochotę palić, niszczyć i kasować PS4, bo jakaś gra wyjdzie na PC, albo nie została zapowiedziana w ogóle, chociaż w mediach "pisało".

Co za ludzie.

Ile razy wrociles do PS4? :Coolface:

Jaka jest teraz konsola wyboru?

TO SA WAZNE RZECZY, ODPOWIEDZ.

Opublikowano

Wychowal sobie bande kretynow to niech teraz za nich wezmie odpowiedzialnosc. Niebieskie robactwo trzeba tepic.

Ten jeszcze ma traume po tym pistolecie z BB.
Opublikowano

Racja Bansai, nie ma co kopać leżącego. Wybrali XO, to sami sobie winni.

Chill out ;)

Opublikowano

Jaki Ty jesteś irytujący, to przekracza granice trollingu.

Mendrek po prostu ma ambicje, bycie trollem to za malo, on musial przekroczyc te granice i zobaczyc co jest dalej :daddy:

Opublikowano

Co za ludzie.

macio czemu grasz w watch_dogs w 900p jak masz master race?

Opublikowano

Bo odfoliowal?

Opublikowano

Mendrek po prostu ma ambicje, bycie trollem to za malo, on musial przekroczyc te granice i zobaczyc co jest dalej :daddy:

to jak zaglądanie do lufy shotguna

haven darling, lepiej? :P

Opublikowano

Po PSE widać że nawet indyki omijają XO szerokim łukiem :reggie:

Indyki jako argument ze ps4

giphy.gif

Wiekszosc tych indykow jest juz na PC jak i rowniez zostaly zapowiedzanie jako CONSOLE DEBUT :dynia: ale to pokazuje jak sony potrafi manipulowac klapkami

Opublikowano

Ile razy wrociles do PS4? :Coolface:

Jaka jest teraz konsola wyboru?

TO SA WAZNE RZECZY, ODPOWIEDZ.

macio czemu grasz w watch_dogs w 900p jak masz master race?

No akurat mam edycję na PS4, to odpaliłem ;)

Bansai, nie wiem, biorę niedługo Xone i Wii U i będe mieć 3x więcej gierek w folii :/

Opublikowano

Gunwo prawda, że indyki omijają X. po prostu MS nie musi ich reklamować jako argumentu na zakup swojej konsoli, natomiast pojawiają się każdego miesiąca. Ja tam nie mam nic przeciwko im, niech sobie istnieją, ale jednak szkoda mojego czasu jeśli do przejścia mam normalne gry.

Opublikowano

Quo Vadis Mendrek, a nie to nie tu.

Opublikowano

mendrek na ostrym mocarzu, ps3 nie jest martwe ale xbox jest :teehee: niesamowitym jesteś trollem przydałby się ktoś taki po stronie zielonych

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.