Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

który bot rozyebał "L"? 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Fani Xboxa i PS4 się kłócą, Nintendo rośnie w siłę, a PC zaczyna mieć coraz więcej dobrych gierek.

Oto cała ósma generacja konsol, zamknąć temat.

nintendo rośnie w siłę? 

11mln konsol w 3 lata, przy tym to gamecube był wielkim sukcesem.

exy fajne ale prawda taka że kozackich gier AAA to mendrek policzy na swoich palcach prawej dłoni, brak pełnoprawnej zeldy, mario, metroida...

Opublikowano

Przecież Super Mario 3D World > wszystkie exy xbone i ps4

Opublikowano

Przecież Super Mario 3D World > wszystkie exy xbone i ps4

Bardziej wymienilbym tu Bayonettę 2, czy Xenoblade. Poza wiadomo którym exem ps4 ty prowokatorze. :problem:

Gdyby nie 3ds i mój backlog z nim związany ten moment byłby dla mnie najlepszy dla jej zakupu. NX zanim wyjdzie - w dobrym modelu to jednak za długo czekania.

Opublikowano

No przecież NX ma podobno wyjść 2016(?) więc niech to ogłaszają to wtedy ceny wii u spadną(oby) i klikam kup teraz konsole + kilka gierek. 

P.S Bayonetta i Xenoblade to pedalstwo. :shotgun: 

Opublikowano

Fallout też nie :yao:

Opublikowano

@suteq

a no racja sutek, nx to najlepszy czas dla wzięcia wii u za dobrą cenę :cebula:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Ty sutek na WiiU nie wyszedł kanter strajk, wiesz o tym? :kaz:

Ale wiesz co wyszło? Twoja st.... :daddy: 

Opublikowano

Ale kupiłeś sobie specjalne " meble " jak Czeky, żeby grać jak człowiek na kanapie czy dalej garbisz się jak łobsrany gimnazjalista na lekcjach informatyki?

Opublikowano

Sam wygodny fotel nie wystarczy? :frog: 

Opublikowano

Ile razy mam powtarzać? Skoro guru klaperstwa pykał na krześle przy biurku z ps3 z podłączonym do monitora PC to nie może to być wyznacznik rycerstwa blachy.

Edytowane przez Wieslaw

Opublikowano

CEO Ubi,Bethesdy i EA wlasnie kupuja sobie sznury:

Commission proposes modern digital contract rules to simplify and promote access to digital content and online sales across the EU

Consumers will benefit from a higher level of consumer protection, a wider choice of products at more competitive prices: 

- Reversal of the burden of proof: For instance, if an Italian consumer discovers today that a product he/she purchased online more than 6 months ago is defective and asks the seller to repair or replace it, he/she may be asked to prove that this defect existed at the time of delivery. Under the proposed new rules, throughout the two-year guarantee period, the consumer will be able to ask for a remedy without having to prove that the defect existed at the time of delivery.

- Clear and specific rights for digital content: For instance, a consumer who downloads a game which is then not working properly may currently receive as compensation only a discount on downloading other games in the future. With the proposed directive, consumers will be able to request such problems to be fixed and, if this is not feasible or not done properly, to obtain a price reduction or terminate the contract and be fully reimbursed.

http://europa.eu/rapid/press-release_IP-15-6264_en.htm

Opublikowano
- Clear and specific rights for digital content: For instance, a consumer who downloads a game which is then not working properly may currently receive as compensation only a discount on downloading other games in the future.

Dobrze to rozumiem? XD Sprzedajemy ci cyfrowo (pipi)owa gre ktora ledwo dziala, mozesz ja zwrocic ale nie dostaniesz kasy, tylko znizke na zakup kolejnego (pipi)?

Opublikowano

Teraz tak to wyglada. Po wprowadzeniu ma tak wygladac:

With the proposed directive, consumers will be able to request such problems to be fixed and, if this is not feasible or not done properly, to obtain a price reduction or terminate the contract and be fully reimbursed.
Opublikowano

Aaa no wlasnie, "may currently" mi umknelo :facepalmz: Chociaz nigdy sie nie spotkalem z przypadkiem gdzie ktos by zwrocil cyfrowa gre (szczegolnie na konsolach) i otrzymal znizki na kolejne :dunno:

Teraz wszedlem na ten link i przeczytalem calosc, mam nadzieje ze propozycja przejdzie.

Opublikowano

Gdzie iksboty? Chyba wszystkich wywialo na jakis sped bo kermita dzis na ircu nie bylo xD

Opublikowano

EA kiedys na PC dawala kody. Teraz maja Great Game Guarantee.

Opublikowano

EA kiedys na PC dawala kody. Teraz maja Great Game Guarantee.

No na PC to sie nawet steam ogarnal i pelen refund bez problemu daje (prawdopodobnie wlasnie przez to ze Origin byl do przodu pod tym wzgledem), a Sony chce cie banowac jak robisz charge back :yao: A zeby tak ta propozycja przeszla i zostali zmuszeni do wypiecia sie, chociaz raz gurwa.

Opublikowano

Gdzie iksboty? Chyba wszystkich wywialo na jakis sped bo kermita dzis na ircu nie bylo xD

melduje się jutro 8 rano, dziś nie mogłem bo NDA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.