Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wtedy odbędzie się ostateczna detronizacja niebieskich robaków. :banderas:

Już nawet na profilu ps polska ludzie mają beke z tej firemki i to co oni wyrabiają. :obama: 

Ta obecna promocja. :rotfl: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

tfu gardze tym 

Opublikowano

yZ287Rp.jpg

Chciałbyś nam o czymś powiedzieć PAWCIO? :kaz: 

Opublikowano

Jak Pawcio to tylko Kratos :pawel:

Opublikowano

Ale ta obecna promocja Sony to jest jawne dym.anie klientów w dupe, bez wazeliny, bez pardonu, centralnie na pełnej kur.wie wjazd od tylca, żeby jeszcze zapiekło.

Jak to zobaczyłem, to aż mi się przykro zrobiło.

Opublikowano

Sony to jest jawne dym.anie klientów w dupe, bez wazeliny, bez pardonu, centralnie na pełnej kur.wie wjazd od tylca, żeby jeszcze zapiekło.

Dzien jak codzien :reggie:

Opublikowano

Mi się tylko smiać chce. No ale rozumiem kogoś dla kogo ps4 to główna maszyna do grania. W takim układzie może być smutno :D

Opublikowano

Ale ta obecna promocja Sony to jest jawne dym.anie klientów w dupe, bez wazeliny, bez pardonu, centralnie na pełnej kur.wie wjazd od tylca, żeby jeszcze zapiekło.

Jak to zobaczyłem, to aż mi się przykro zrobiło.

jeden ziomek to idealnie podsumował:

Kup jedną grę, dostań drugą, zapłać jak za trzy, nie sprzedaj żadnej
Opublikowano

Nawet zadnej nie mozna odfoliowac, chuy z taka promocja.

Opublikowano

tydzien u ms = miesiac u sony = 3 lata u ninny xd

fix'ed

zelda wyjdzie za 5

Opublikowano

PC+WiiU=granie.

Z innej beczki - dlaczego Disney musi psuć markę Star Wars pod względem gier? Na razie od 2013 roku wyszła tylko jedna produkcja i to w dodatku średnia.

Disney = średnie gry?

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

od 2013? chyba od czasów KOTRów, BF2 i RS.

Opublikowano

Nawet zadnej nie mozna odfoliowac, chuy z taka promocja.

No nie? :/ Radochy z tego żadnej, a jeszcze dupa piecze.

Opublikowano

PS4 sprzedało sie lepiej niż Xbox mimo H5 i lary w listopadzie xd Lara nawet do top 10 sie nie zalapala.

Ponad 1,5 milona w miesiąc - oni faktycznie mogą pobić wynik ps2. Krwa to jest obraz aktualnej branży... Mniej exo, gorsze gry niż na hejtowanym w początkowej fazie PS3, a sprzedaje sie jak poje... Marketing jednak działa cuda.

Zapomniałbym o największej beczuni - CoD sprzedał sie lepiej na xo niż ps4, ba wyparł H5 jak ruscy Hitlera pod Stalingradem. BOTY miały tak dobre gry, a wybraly (pipi)one shit of duty :dynia:

Edytowane przez Starh

Opublikowano

maciowi smutno ale na czym ma grać jak xbox nie ma grafiki a pc game rig tylko do retro

Opublikowano

Xbox konsola Januszy

gracze januszami branży 

Opublikowano

Imo ludziom przejadło sie Halo, co roku kolejna część jak seria Assassina

Opublikowano

było już że nintendo wydało po cichu hit za 63zł na wii u?

Opublikowano

Ktos kto myslal, ze Halo 5 sprzedazowo pobije CoD-a mial pewnie wypadek z ciezkimi powiklaniami neurologicznymi. Jakem bot kupilem zarowno H5 jak i CoD-a. Nie chwale sie, a li tylko informuje... :reggie:

Opublikowano

beka ze jest 500mln ps4 a xbona 30 sztuk a gierki mimo to sprzedaja sie tak samo xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.