Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Kurde nie wiem jak jak bym się starał, ale ciężko jest nie dać Mędrkowi minusa  :/

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

zlejcie go to sobie pójdzie gdzie indziej mamrotać farmazony

Opublikowano

Mi sie wydaje ze minusiki to jest jego PALIWKO.

Opublikowano

Szkoda, że Tapatalk nie pozwala minusować, bo stężenie bredni w postach mędrka przekracza wszelkie dopuszczalne normy. To już nie jest trolling. Pisanie, że na Onie nie ma gier (ostoja sieciowych FPSów i racerów) to krystalicznie czyste połączenie imbecylizmu i niechęci zapoznania się z tematem. Tylko walcem.

zlejcie go to sobie pójdzie gdzie indziej mamrotać farmazony

Karwa, znów dałem się złapać. Z drugiej strony Mędrek wybitnie spisuje się jako stress ball. :reggie:
Opublikowano

@Rezok: Nie krępuj się. Przywykłem. Ból pupy po trudnej prawdzie zwykle wywołuje takie potrzeby. Następnie pójdą w ruch mechanizmy obronne, ale coś się do głowy przedostanie.

Beton kruszy się powoli. A i że przy okazji ocalę być może zbłąkanego niezdecydowanego gracza przed nabraniem się na komputra lub xbąka to już taki dodatkowy z tego smaczek ;)

Opublikowano

Mendrek to taki forumkowy Sherminator, zostal zeslany na ziemie z jedna dyrektywa i mocno sie jej trzyma, propsy.

Opublikowano

Ja bym polecił każdemu xbox one chociażby z tego powodu, że nie ma możliwości spotkania mendrka na serwerach. 

Opublikowano

@Rezok: Nie krępuj się. Przywykłem. Ból pupy po trudnej prawdzie zwykle wywołuje takie potrzeby. Następnie pójdą w ruch mechanizmy obronne, ale coś się do głowy przedostanie.

Beton kruszy się powoli. A i że przy okazji ocalę być może zbłąkanego niezdecydowanego gracza przed nabraniem się na komputra lub xbąka to już taki dodatkowy z tego smaczek ;)

Chyba z racji tego już minusów nie będzie, poćwiczę swoja silna wolę :)

Opublikowano

Trzeba zmienić taktykę i dawać Mendrkowi plusy. Jakby dostawał od wszystkich, to pewnie zakisiłby się we własnym kwasie.

Opublikowano

Etam

Opublikowano

No tak, za dużo plusików idzie na zakupy growe. Jak na ironię, nigdy nie widziałem tam żadnego posta Mendrka  :Coolface:

Opublikowano

Ktoś był złośliwy i dał mu plusa

Opublikowano

Mi sie wydaje ze minusiki to jest jego PALIWKO.

Coś ;) mi ;) mówi ;) że ;) nie ;) do ;) końca ;)

Opublikowano

I to nie jedno :obama:

Właśni mi akcesoria do questa pobocznego do Dualshocka 4 doszły :yao:

168fzow.jpg

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Dualsrak4 z gałkami od One to jak maluch z alufelgami od majbacha.

Opublikowano

A nie prościej ( i godniej, z honorem) kupić gałki w komplecie z padem, konsolą i dobrymi grami ? 

Opublikowano

I grać w Farse i Hejlo... Kupić trzeba będzie jak Scalebound wyjdzie teraz lepiej... Mieć mocny komputer i Wii U xD

Tylko PS4 bo Guilty Gear i Bloodborne

A tak jeszcze poważniej to najlepiej być przedstawicielem klasy średniej i mieć wszystko beka z biedaków.

Opublikowano

I grać w Farse i Hejlo... Kupić trzeba będzie jak Scalebound wyjdzie teraz lepiej... Mieć mocny komputer i Wii U xD

Tylko PS4 bo Guilty Gear i Bloodborne

A tak jeszcze poważniej to najlepiej być przedstawicielem klasy średniej i mieć wszystko beka z biedaków.

Guilty gear Xrd jest juz na PC.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Dualsrak4 z gałkami od One to jak maluch z alufelgami od majbacha.

Maybach już dawno jest :fsg: ale do malucha trzeba założyć spoiler bo nie wyrabia na zakrętach :yao:

Opublikowano

od 2013? chyba od czasów KOTRów, BF2 i RS.

W sumie chodziło mi ogólnie o gry. Od tego czasu też były gry, choć średnie. A tak Disney ma na razie jedną grę. :/
Opublikowano

nowa broń w CSGO - rewolwer która działa jak mini awp

to jest ten mocarny CS, król e-sportu i najlepiej zbalansowany shooter :pawel: :pawel: :pawel:

a jak mówiłem że 1.6 sra na tą gierkę z 10 piętra to mnie ameliniowi rycerze minusowali

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Jak tam halo w multi już martwe?

Edytowane przez _Be_

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.