Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

bluber jak broni csa. ŻAŁOSNE

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

I nawet z taką bronią gniecie halo na każdej płaszczyźnie jeżeli chodzi o competetive fps :frog:

Opublikowano

MaZZeo jaki slowpoke, już ten rewolwer poprawili w patchu.

Opublikowano

Lepszy CS niż beka halo, mazzeo poszedł grać w jakiegoś crapa od ubisoftu takie to halo zaje.biste :pawel:

Opublikowano

granie w gry video mając więcej niż 15 lat xd

Opublikowano

Blacharnia beczy, bo od niepamietnych czasow nie posiada zadnego liczacego sie ekskluzywnego fps-a. UT nie licze, bo to beta, sreta czy inna dżeta. Rdzewiarnia ma tylko Moby I Doty. Innymi słowy...

15qqgr6.gif

Opublikowano

Pecetowcy w lutym dostaną kontynuację świetnej XCOM: Enemy Unknown, a konsolowcy co? Far kraj :pawel: 

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD BORZEE JEST ZBYT ŚMIERZNIE XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nie wiem czy ten ból dupy o CSa jest spowodowany tym, że jestes w niego choojowy czy bardziej tym, że jeśli chodzi o fpsy to na Xboxa macie tylko jakąś marną imitacje arena shootera

Opublikowano

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

powiedz czym sie kierowalo valve by do e sportowego shootera wrzucic rewolwer na 1 hita xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Blacharnia beczy, bo od niepamietnych czasow nie posiada zadnego liczacego sie ekskluzywnego fps-a. UT nie licze, bo to beta, sreta czy inna dżeta. Rdzewiarnia ma tylko Moby I Doty. Innymi słowy...

15qqgr6.gif

Juz chcialem cos odpisac ale...

Completed Games:1 / 209 (0%

Time tracked since: 15 Apr 2015 12:00 am Total time played:

13 days 14 hours

(pipi)a z czym do ludzi :pawel: :pawel: :pawel:

Pomyliles tematy kolego, tu sie rozmawia o grach :cool:

Opublikowano

powiedz czym sie kierowalo valve by do e sportowego shootera wrzucic rewolwer na 1 hita xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nie wiem, co za różnica. Błędy się popełnia, było minęło a ty dalej na kolanach z pełnymi ustami  :dunno:

Opublikowano

czarek i tego jego opary mocarza, gardzi cs-em gra w gówniane call of duty xd

Opublikowano

Lepszy CS niż beka halo, mazzeo poszedł grać w jakiegoś crapa od ubisoftu takie to halo zaje.biste :pawel:

mnie ciekawi czy z onyxu wyszedl

Opublikowano

CS-em gardziłem nawet w prehistorycznych czasach, kiedy sam byłem blacharzem. Wowczas liczył sie dla mnie tylko Quake 2, Quake 3, Quake 3 CPM i UT :lapka:

Opublikowano

Tak czytam tą żałość Adiego i Mazza i aż wstyd po prostu. CS jest po prostu boski, tak samo Halo,  jeden i drugi zapewne nie ogarnia znienawidzonej gry nawet w januszowym stopniu.

Opublikowano

Z Quake stoczyłeś się do grania w takie szroty jak cock of duty. xd

Opublikowano

Co te konsole robią z człowiekiem

Opublikowano

Tak czytam tą żałość Adiego i Mazza i aż wstyd po prostu. CS jest po prostu boski, tak samo Halo,  jeden i drugi zapewne nie ogarnia znienawidzonej gry nawet w januszowym stopniu.

CS się skończył jak umarło 1.6

GO to jakas abominacja cs'a, gra dla dałnów i januszy biznesu, a jak valve wrzuca z dnia na dzien rewolwer a potem go pat(pipi)e to tylko świaczy o tym gdzie ta gra stoi

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Przypominam, że jesteśmy w CW  :lapka:

Ten filmik podsumowuje Halo

Cóż więcej można powiedzieć

:dynia:

Opublikowano

Adi serio ? Halo 5 to parujące góówno w porównaniu do Halo. Jedynie MaZZeo nie chce się z tym pogodzić. Fakt, że to multi bije na łeb inne obecne konsolowe współzawodnictwa nie zmienia faktu, że to jest olbrzymi krok w tył.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Adi serio ?

Przypominam, że jesteśmy w CW  :lapka:

Halo 5 to parujące góówno w porównaniu do Halo. Jedynie MaZZeo nie chce się z tym pogodzić. Fakt, że to multi bije na łeb inne obecne konsole współzawodnictwa nie zmienia faktu, że to jest olbrzymi krok w tył.

Właśnie Halo 5 mam na myśli bo podobno miał być mesjasz multi. Zresztą znając konsolowy gejming to starsze części i tak są martwe online więc who cares.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.