Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

żołnierzyki xd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie są martwe, kolekcja robi swoje. Adi proszę Cię, nie bądz januszem tego tematu.

Opublikowano

Nie są martwe, kolekcja robi swoje. Adi proszę Cię, nie bądz januszem tego tematu.

Halo to (pipi)  :daddy:

Opublikowano

Sam tego chciałeś. CS jest dla pseudo mozgów, myślą że ogarniają, ale to tylko instynkt samozachowawczy. Palce powinny być sprytne i szybkie, a tylko teoretyczna taktyka w tej grze istnieje. Jaki problem headshota jest zrobić na myszce ? Nawet Mendrek bez wszystkich palców by to zrobił. 

Opublikowano

adi przestań pier/dolić głupoty teoretyku gawędziarzu, bo ja w przeciwieństwie do ciebie w cs'a gralem, a ty halo znasz właśnie z takich zmanipulowanych filmików jak ten co podałeś.

nowe halo ma najmniejszy aim assist w serii i działa on tylko na krótki dystans, nie mówiąc o tym że wrzuciłeś pokaz z ARką a nie precyzyjną bronią.

to są właśnie blaszane mózgi - jest 2015 rok a oni się dowiedzieli że jest aim assist na padzie, lol

a ins sie nie zna

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

w szadoł fol nie ma aim assista

Opublikowano

Masz minusa za bycie chuyowym fanem plejstejszyn

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

vnk73.jpg

Opublikowano

FPSy skończyły się na DOOMie. Pierwszym.

Po dziś dzień ten feeling shotguna zostaje bezkonkurencyjny. Do tego te jęki umierającego impa po strzale w twarz z odległości kilku kroków :banderas: Ta gra, podobnie jak Duke Nukem 3D, robi robotę dzisiaj, tak jak robiła ją ponad 20 lat temu.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Gdyby nie ta Bethesda to Quake Live nadal by mógł wszystkich miażdżyć...

Niestety zamiast tego zrobiło grę płatną i usunęło statystyki. :/

Opublikowano

halo5 mozna jeszcze podsumowac slowami

arena shooter with all cancer modern fps stupid ideas 

Opublikowano

Po dziś dzień ten feeling shotguna zostaje bezkonkurencyjny. Do tego te jęki umierającego impa po strzale w twarz z odległości kilku kroków :banderas: Ta gra, podobnie jak Duke Nukem 3D, robi robotę dzisiaj, tak jak robiła ją ponad 20 lat temu.

Właśnie grając w alphe nowego Doom-a, miałem staro szkolne odczucie. Coś pięknego to było i teraz muszę czekać pół roku na resztę...........

Opublikowano

de164b22774fcd2d71d838c9fb9d8449.jpg

:master: 

Opublikowano

Właśnie grając w alphe nowego Doom-a, miałem staro szkolne odczucie. Coś pięknego to było i teraz muszę czekać pół roku na resztę...........

Miałem to samo. Jakbym grał w starego dobrego quake/unrealturnament  :fsg:

Opublikowano

bez sensu, Poki X/Y to praktycznie reset serii, wejście w 3D, wywalenie wielu niepotrzebnych perków... bez sensu.

ps. Ogarnij FL na wii U

Opublikowano

ps. Ogarnij FL na wii U

taki reset, że wyszła najgorsza część poków :gayos:

resetem serii był BW/B2W2, genialne części, XY to regres 

PS. jutro ogarnę jak będę miał Wii U pod ręką

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

BW akurat ominąłem, przeskoczyłem z heartgold na X, jak przejdę OR to może zrobię cofnięcie w czasie

Opublikowano

Polecam. XY przy nich to chu,jnia.

Opublikowano

O, pierwszy dobry post Rayosa jaki widzę od dawna.

Dokładnie BW to był restart. Czuć to chociażby po tym, że do pobicia Elite Four nie masz nawet dostępu do Pokemonów z wcześniejszych generacji.

XY to niestety parująca kupa, OR/AS są nudne. Pokemony 3D w teorii są super, w praktyce dwa razy dla nich kupowałem 3DS i dwa razy po 10h zasypiam. Albo nie wiem, stary się zrobiłem.

Opublikowano

Problemem orasów jest to, że są banalnie proste. Gdyby to nie były moje pierwsze poki od czasu Crystal, to bym pewnie nie dojechał do elite four.

Opublikowano

Sorry że przerwę wam rozmowe o pokemonkach. Chciałem się odnieść do wczorajszej rozmowy o strzelankach.

Call of duty można nie lubić ale co roku fajnie sobie postrzelac w grę która odstresowuje i nie wymaga bóg wie jakiego skilla.

Grałem w cs'a i zawsze się odbijałem po godzinie czy 2 bo próg wejścia ta gra ma duży. To samo halo. W każdej części próbowałem ale kończyłem na coopie ze znajomymi. Halo w multi to dla mnie boski coop a reszta nie dla mnie. Obie gry mają swoich fanów bo są świetne w swoich kategoriach.

Ja jestem januszem i lubię w multi być w czołówce a w takim cod mam o wiele większą szanse na ustrzelenie kilku januszy. Dodatkowo multi w cod'ach nie wymaga ekipy i ustawek. Mogę grając w np xenoblade albo oglądając film zrobić sobie przerwę na jeden dwa meczyki i będę się dobrze bawił w wirtualnym berku. Jako gra z doskoku cod nie ma sobie równych. To najlepszy szoterek dla prawdziwych januszy.

P.s. Killzone to kupsztal i w singlu i w multi. Niezależnie od tego czy jesteś januszem czy nie.

Opublikowano

Ostatnia czesc na pewno - taka 2ka w swoim czasie byla naprawde dobra !

Dla mnie nawet wersja z Vity ma znacznie bardziej wciagajace multi niz ta z PS4...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja mówię o tym kupsztalu z trójnoga w k2 troszkę nawet się grało w swoim czasie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.