Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Multi w KZ2 czy 3 jest/było bardzo, bardzo fajne. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To tak całkiem mocno w temacie:

Opublikowano

Multi w KZ2 czy vitowym jest/było bardzo, bardzo fajne. 

:cool:

Opublikowano

Ostatnia czesc na pewno - taka 2ka w swoim czasie byla naprawde dobra !

Dla mnie nawet wersja z Vity ma znacznie bardziej wciagajace multi niz ta z PS4...

hehe pamietam jak hejtowałes w cw, że jest słabe, ze playstation nie ma dobrego multi oraz że brak voice chata dyskfalifikuje playstation jak konsole do multi, ale widze, że teraz nagle się pozmieniało 

^^ !

Opublikowano

CS nadaje się już tylko do do esportu. Jest archaiczny. Jak szachy. W szachy fajnie że grają szachiści, ale do normalnej zabawy raczej nie wybiera się tej gry. Już lepiej  w Neuroshimę, albo pijanego chińczyka ;)

Opublikowano

Ostatnia czesc na pewno - taka 2ka w swoim czasie byla naprawde dobra !

Dla mnie nawet wersja z Vity ma znacznie bardziej wciagajace multi niz ta z PS4...

hehe pamietam jak hejtowałes w cw, że jest słabe, ze playstation nie ma dobrego multi oraz że brak voice chata dyskfalifikuje playstation jak konsole do multi, ale widze, że teraz nagle się pozmieniało 

^^ !

i nic sie nie zmienilo - dla mnie glownie singiel niszczyl. zwlaszcza pod wzgledem doznan audiowizualnych, pamietam, ze PS3 kupilem wlasnie z ta giera od reki !

2 nadal Killzone nie mogl sie rownac z HALO w multi, a brak brak voice chata i to w jaki sposob ta konsola chodzila dyskredytowalo ja dla wiekszosci graczy multiplayerowych. 

No poza Bluberem - on zawsze wszytsko na odwrot i w FIFE wolal grac w 640p na serwerach, ktore w tamtym czasie chodzilo jak (pipi) xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

60 dolcow za gre bez singla z kilkoma mapami, do tego season pass za 50$ z kilkoma mapami.

Sprzedaje sie swietnie...

RIP branza

Opublikowano

Easy co ty pie.rolisz znów xd jakie 640p xdd

Opublikowano

A wystarczyło powiedzieć "Bo mi się nie podoba"  :reggie:

Opublikowano

A wystarczyło powiedzieć "Bo mi się nie podoba"  :reggie:

Ale nie każdy właśnie rozumie że takie firmy jak EA, się z nami bawią i dobra sprzedaż oznacza kontynuacje w robieniu taki zagrywek. I czym o tym będzie głośniej tym lepiej będzie dla nas ;)

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Dominacja jak za czasow PSXa! xD

old-spice-guy-head-nod.gif

Opublikowano

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1156064

ps4 złamane

to w kraju cebuli i playstation, gdzie fani sony wychowani byli na verbatimach sa wniebozwieci

chociaz w sumie co tam piracic jak nie ma gier.

This is for piracy, right? But who wants to download 50 gigs of data? (Pirates, I guess.)

How is that different from downloading or installing normal retail titles? They're the same size.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Velius

Opublikowano

del. nie ten temat.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Opowiedz nam Fanek jak Tobie sie kojarzy dominacja PSXa :>

Jak wspominasz te czasy? xd

Opublikowano

image_165.jpg

Opublikowano

plemniki-plodnosc-sperma.jpg

''Czasy wielkiej podróży''  by Fanek

edit: jakie zgranie ;d

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

daddy z obrazkiem w tyle jak bebechy i sprzedaz loniaka ;)

Opublikowano

xxx-h w FF7, Tekken3, Resident, MGS, Medievil, Gran Turismo, Abe, jeszcze taka bijatyka z owadami której nazwy nie pamiętam, pozniej myk z zapałką i trzymanie kciuków aby gra sie wgrała :obama:

Opublikowano

xxx-h w FF7, Tekken3, Resident, MGS, Medievil, Gran Turismo, Abe, jeszcze taka bijatyka z owadami której nazwy nie pamiętam, pozniej myk z zapałką i trzymanie kciuków aby gra sie wgrała :obama:

Przyznaj sie, goglowales c'nie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.