Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

pamięć genetyczna.

i tak powstał AC. Fanek, ty ubi!

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

xxx-h w FF7, Tekken3, Resident, MGS, Medievil, Gran Turismo, Abe, jeszcze taka bijatyka z owadami której nazwy nie pamiętam, pozniej myk z zapałką i trzymanie kciuków aby gra sie wgrała :obama:

Przyznaj sie, goglowales c'nie?

Grałem w to wszystko setki godzin, w Tekkena troche wiecej niż setki, jeszcze te rozpiski na kartce kto z kim gra i tabelka z punktami :)

a pozniej PS2 i PS3 nie miałem

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

mamy do czynienia z LEGENDA?

Opublikowano

Kermit daj spokój bo sie zaraz zarumienie

Opublikowano

YETI, co te Sony pier,doli. Weź im tam listę prawdy podeślij i wytłumacz im, że mamy do czynienia z dominacją jak za czasów PS2.

:kaz:

Opublikowano

1 ex to mało?????? przecież klapy są szczęśliwe

aaaa

W następnym roku, nasz line-up first party jest niesamowity. Mamy Street Fighter V, Uncharted 4, No Man's Sky, The Last Guardian, Gran Turismo. To wszystko exclusive'y, a dwa spośród tych tytułów to nowe IP" - przekonywał dyrektor australijskiego oddziału Sony.

Sony juz nawet zapomniało co to ex

Edytowane przez gekon

Opublikowano

No Man's Sky to też nie ex. Gran Turismo to prolog a The Last Guardian to gra z ps3 czyli zostaje tylko Uncharted 4. Kolejny rok w dupe :kaz:

Opublikowano

1 ex to mało?????? przecież klapy są szczęśliwe

aaaa

W następnym roku, nasz line-up first party jest niesamowity. Mamy Street Fighter V, Uncharted 4, No Man's Sky, The Last Guardian(gra nie wyszla przez lata i niby nagle ma wyjsc w 2016? :dynia: ), Gran Turismo. To wszystko exclusive'y, a dwa spośród tych tytułów to nowe IP" - przekonywał dyrektor australijskiego oddziału Sony.

Sony juz nawet zapomniało co to ex

Zapomniales o NMS ;)

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

nie czlowiek niebo tez na blache, jedyne tru exy to jakies z(pipi)ane graturismo, kapiszony i gra fatamorgana xdd

Opublikowano

no przecież nie zapomniałem;/

moja wina, że jesteś szybsi niż brudny hary?

Opublikowano

zapomnieli o Raczecie w czerwcu, no chyba, że on wcale w czerwcu nie wyjdzie i oni o tym wiedzą.

W sumie to mi na rękę, bo nie będę co chwilę co pół roku wyciągał i chował do szafy PS4.

Opublikowano

Czyli w tym roku 1 ex a w 2016 aż 2!!!!!!

przy dobrych wiatrach w 2017 będą już 3 a może w 2025 dominacja jak za czasów ps2

Opublikowano

zapomnieli o Raczecie w czerwcu, no chyba, że on wcale w czerwcu nie wyjdzie i oni o tym wiedzą.

No w czerwcu nie wyjdzie. Wyjdzie 12 kwietnia.

Opublikowano

Dzie jest YETI?!

Gra w gry

... na plejstejszyn xD

Opublikowano

Nie no, ja już nawet nie mam sił się śmiać z tego chińskiego odpadu

kupię jak stanieje do 50 zł, żeby przejść last gaurdiana, o ile to w ogóle kiedyś wyjdzie

Opublikowano

Dzie jest YETI?!

Zapewne już od paru dni pisze swoją obszerną odpowiedź, obronę :D

Opublikowano

Dzie jest YETI?!

Przygotowuje listę prawdy na 2016 (2017, 2018 i parę następnych lat też). Widocznie jest tak długa, że jeszcze nie skończył.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.