Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Żeby uciąć (pipi)enie 2z3uo3l.jpg

2i0rtiq.jpg

A wy co biedaczki? Jedna konsolka i nie ma w co grać?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

mindblown.gif

Opublikowano

:rep_up:  :fsg:  :rep_up::banderas:   :rep_up::obama:   :rep_up::daddy:   :rep_up::ohboy:   :rep_up: :exact:   :rep_up::xboss:   :rep_up:

Opublikowano

Ale wez odczep sie od pawcia co?

:dynia:

Oczywiscie Xbox One znajduje sie najwyzej :sir:

Opublikowano

Konsola gorszego sortu nie polecam

Opublikowano

Pawciocebula zaorana

Opublikowano

To nie jest slasher, żeby miał dobry system walki. 

RPG bohaterami i fabułą ma błyszczeć, a nie napierdalaniem mieczykiem. Od tego mamy serię Souls.

ej ale wiecie że pełnym zdaniem brzmi to dokładnie tak słabo:

TO JEST RPG WIĘC NIE MUSI MIEĆ PRZYJEMNEGO I RESPONSYWNEGO SYSTEMU WALKI BO LICZY SIĘ FABUŁA 

wy serio w to wierzycie? z systemem walki jak w BB i kontrolą postaci jak w Zeldzie, czy MGS V W3 byłby grą idealną.

Ps właśnie wziąłem się za jedynkę po skończeniu wszystkich książek :czesc:

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Kojima odszedł z Konami. Planuje założyć nowe studio i już prowadzi rozmowy z Sony :banderas::fsg::kaz:

338dRLI.png

A już mokro miałeś ;]

Opublikowano

Przecież kojima zrobił tylko jedna dobra grę a było to MGS1 wiec nie wiem po co ten eksajt

2i0rtiq.jpg

:hi: chociaż plejstejszon psuje widoczki

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ten kubek ze sport directa :obama:

Opublikowano

Będziesz w jakiś sposób pomocny czy będziesz namiętnie kontynuować bycie totalnym z(pipi)em na poziomie Mroka?

Opublikowano

Jaki bul dupy klapa :obama: 

Opublikowano

Ok ale poważnie czy to pełna wersja? Dwa gdzie w tym gowniatym nowym dashu jest opcja redeem Code? :dynia:

Opublikowano

Nie wiem jeszcze jak jest w nowym ale w starym było: Sklep->Gry->Aktywuj kod->Wpisz kod zawierający 25 znaków.

Opublikowano

Czyli mam czytać, że YETI listy nie skończył jeszcze? :yao:

Sorry, że ostatnio mnie nie ma w CW, ale wiecie, kokaina, dzifki, zapiekanki i beta U4, nareszcie się skończyła i będzie czas na dlc, które ośmieszyło najlepszy linup w historii x-taczera,

Podam tylko listę na pierwsze cztery miesiące, bo nie chcę wpędzać bociarnie w jeszcze większą depresje i dno narkotykowe.

Styczneń - Amplitude

Luty - Firewatch, Gravit Rush, Street Fighter V

Marzec - Witness, Uncharted 4, Alienation.

Kwiecień - Ratchet & Clank, Hellbalde

:obama::banderas::obama::banderas:

NAWET MI WAS NIE ŻAL :kaz:

Zapewne o czymś zapomniałem, ale co zrobisz, skoro u Sony kawior z szampanem, a nie pyry z kranówą, jak u konkurencji (a później Knur zdziwiony, że nikt nie kupuje tych crapów z grafiką jak afryka z halo 3 w hd).

Elo robaki, miłego stykania się członkami, tylko dbajcie o higienę, bo jeszcze jakiegoś syfa złapiecie na święta.

PS. Te boty to dobre wariaty, rozpuszczalnik, mocarz i gejowski seks, jedynie chyba tylko Wiesława zadowolona, albo i nie :kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Zawsze możesz powiedzieć Xbox use a code

Opublikowano

2i0rtiq.jpg

A gdzie WiiU?
Opublikowano

O przylazł yeti z pubu. :dynia:

Nie lepiej wklepać kod na stronie xbox.com? Szybciej i prościej. 

Opublikowano

Czyli mam czytać, że YETI listy nie skończył jeszcze? :yao:

Sorry, że ostatnio mnie nie ma w CW, ale wiecie, kokaina, dzifki, zapiekanki i beta U4, nareszcie się skończyła i będzie czas na dlc, które ośmieszyło najlepszy linup w historii x-taczera,

Podam tylko listę na pierwsze cztery miesiące, bo nie chcę wpędzać bociarnie w jeszcze większą depresje i dno narkotykowe.

Styczneń - Amplitude

Luty - Firewatch, Gravit Rush, Street Fighter V

Marzec - Witness, Uncharted 4, Alienation.

Kwiecień - Ratchet & Clank, Hellbalde

:obama::banderas::obama::banderas:

NAWET MI WAS NIE ŻAL :kaz:

Zapewne o czymś zapomniałem, ale co zrobisz, skoro u Sony kawior z szampanem, a nie pyry z kranówą, jak u konkurencji (a później Knur zdziwiony, że nikt nie kupuje tych crapów z grafiką jak afryka z halo 3 w hd).

Elo robaki, miłego stykania się członkami, tylko dbajcie o higienę, bo jeszcze jakiegoś syfa złapiecie na święta.

PS. Te boty to dobre wariaty, rozpuszczalnik, mocarz i gejowski seks, jedynie chyba tylko Wiesława zadowolona, albo i nie :kaz:

Brawo! Faktycznie na 2016 szykuje się dużo fajnych gier. Będę miał co ograć. Że co? Gram na PC? I tak większość gier ogram.

No i co myślisz o wiadomości Sony, że line-up PS4 2015 był słaby?

Opublikowano

A tak serio Willy to wchodzisz w store -> browse all games i tam masz use a code zakładkę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.