Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ta kur.wa bo ludzie kupuja xboxa zeby grac w gierki kojimy xd

Edytowane przez kermit

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ukyo jak pro geodeta zaoral zestawem. Cos czuje w pycie ze loniak niedlugo wstapi u mnie pod strzeche

Opublikowano

Nieszczególnie. Kojima ostatnimi laty zajmował się praktycznie tylko MGSem, który nie przypadł mi do gustu (po rozmowie ze znajomymi, im piątą cześć również). Inafune na One ma przynajmniej oficjalnie zapowiedzianą grę na 2016. Kojima nie pokazał nic, Silent Hills nie dokończy. Czym mam się zachwycać? :dunno:

Opublikowano

Nieszczególnie. Kojima ostatnimi laty zajmował się praktycznie tylko MGSem, który nie przypadł mi do gustu (po rozmowie ze znajomymi, im piątą cześć również). 

Czy znajomi byli z bialegostoku?

To wazne.

Opublikowano

w bialystoku to pewnie mgs 2 niedlugo bedzie miec premiere

Opublikowano

News bez rewelacji XD

Gdyby Spencer ogarnął Kojime, to spustom nie byloby końca.

:facepalmz:

xDDDDD

Ku,rwa kojima xD który zrobił jedna dobra grę xD

Jakbyś jeszcze nie ogarnął to konsole kupuje sie dla gier a nie dla nazwiska typa, który nie popisał sie niczym szczególnym w branży, tym bardziej ze jego nowy projekt to widmo, ale wiadomo jaranko bo klapy wytresowane ze należy klaskać uszami gdy jest jakaś zapowiedź bo gier jak nie było tak nie ma

Opublikowano

yeti chyba pożyczył kubsonowi dragi

Opublikowano

Jeszcze niech zatrudnia Petera Molyneux, wtedy by mieli dream team

Opublikowano

News bez rewelacji XD

xDDDDD

Jakbyś jeszcze nie ogarnął to konsole kupuje sie dla gier a nie dla nazwiska typa, który nie popisał sie niczym szczególnym w branży, tym bardziej ze jego nowy projekt to widmo, ale wiadomo jaranko bo klapy wytresowane ze należy klaskać uszami gdy jest jakaś zapowiedź bo gier jak nie było tak nie ma

Jakbyś jeszcze nie ogarnął to CW.

Tu nie ma kuźwa konsoli dla gier. Tu są konsole dla gifów, tabelek, obrazków, nazwisk, gier w 2019 i spuszczania się nad zapowiedziami.

Inna sprawa, że Kojima ma status postaci kultowej, otrzymał chyba najwięcej nagród ze wszystkich developerów i swoim nazwiskiem przyciąga mnóstwo osób. W tym media.

PS4 będzie miało +15 mln sprzedanych konsol do przodu. Andrew już skacze z radości ;)

Opublikowano

No to jak możesz napisz co takiego świetnego zrobił kojima ze należy spuszczać sie nad nim ?

Wiem ze cieżko to zaakceptować ale on jest po prostu przeciętnym deweloperem i tyle

Opublikowano

Kojima trafił tam gdzie jego miejsce, do rodziny :wub:

Opublikowano

News bez rewelacji XD

xDDDDD

Jakbyś jeszcze nie ogarnął to CW.

Tu nie ma kuźwa konsoli dla gier. Tu są konsole dla gifów, tabelek, obrazków, nazwisk, gier w 2019 i spuszczania się nad zapowiedziami.

Inna sprawa, że Kojima ma status postaci kultowej, otrzymał chyba najwięcej nagród ze wszystkich developerów i swoim nazwiskiem przyciąga mnóstwo osób. W tym media.

PS4 będzie miało +15 mln sprzedanych konsol do przodu. Andrew już skacze z radości ;)

Yeti już pewnie zaktualizował listę exow :yao:

Opublikowano

No to jak możesz napisz co takiego świetnego zrobił kojima ze należy spuszczać sie nad nim ?

Wiem ze cieżko to zaakceptować ale on jest po prostu przeciętnym deweloperem i tyle

Jest twórcą i reżyserem wielu uważanych dziś za kultowe gier, jak Snatcher, Policenauts czy seria Metal Gear. Hideo Kojima został niejednokrotnie nazwany przez fanów i krytyków za jednego z najbardziej wpływowych i innowacyjnych twórców gier wideo w historii; według Newsweek jest jednym z dziesięciu ludzi roku 2002. Magazyn Next-Gen umieścił go na siódmym miejscu listy "Hot 100 Developers" roku 2008, a portal IGN umieścił go w 2009 roku na szóstym miejscu listy "100 najlepszych twórców gier w historii". Podczas MTV Game Awards w 2008 roku, Hideo Kojima został jako pierwszy w historii gali nagrodzony nagrodą Lifetime Achievement Award dla twórcy gier wideo, oraz uhonorowany Lifetime Achievement Award na Game Developers Conference w 2009.

:yao:

Opublikowano

Jego MGS ustanowil nowe standardy w kwestii opowiadania i prowadzenia historii. Juz pomijam fakt ze gra w tamtym czasie gniotla wszystke inne produkcje. Do tego Kojima stworzyl jedna z najlepszych serii gier ever.

Gdy myslisz o seriach rewolucyjnych dla branzy to mowisz mario, gta czy wlasnie mgs.

Koniec kropka.

Opublikowano

Może w końcu uda mu się wydać

poUO6SF.jpg

:banderas:

Opublikowano

z kojima jest jak z plejstejszyn - kiedys bylo wielkie - dzis beka

Opublikowano

Jego MGS ustanowil nowe standardy w kwestii opowiadania i prowadzenia historii. Juz pomijam fakt ze gra w tamtym czasie gniotla wszystke inne produkcje. Do tego Kojima stworzyl jedna z najlepszych serii gier ever.

Gdy myslisz o seriach rewolucyjnych dla branzy to mowisz mario, gta czy wlasnie mgs.

Koniec kropka.

No to przecież napisałem ze zrobił tylko jedna dobra grę xD szkoda ze pozniej zamiast gameplayu jest słuchanie czerstwych gadek przez codec i na sile dopowiadanie sobie jaki świetny zrobił scenariusz :yao:

Opublikowano

podaje liste killerów ps4 w 2015
bloodborne
dodatek do Bloodborne
Motory do Dc
Drugi season pass do Dc

Spotify
Hideo Kojima

Opublikowano

Aha Dark Souls 3 to ex :yao: 

Opublikowano

New hot shots golf xDDDDDDDDD

Opublikowano

A gdzie robo golf ?

Opublikowano

Było już o tym, że pad Elite do X1 okazał się wielkim sukcesem i jest już praktycznie niedostępny w Europie cywilizowanej? To jednoznacznie udowadnia, która konsola jest skierowana do graczy HC. :banderas: Na PS dalej ścierają się gumki czy już poprawili jakość gó.wna pyerdolonego?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.