Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

bylo - okazal sie takim sukcesem, bo pewnie do wiekszosci krajow (w tym Polski) wyslali po 10 szt. dla przedstawicieli handlowych i od premiery nie mozna go kupic!

Great Success!

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

W takim razie skad te foty w zakupach skoro nie mozna go kupic?

Opublikowano

Nie no. Masz RACJĘ. Skoro na Polskę poszło 10 sztuk to oznacza to, że pad jest niewypałem. :yao: Żałośnie próbujesz zdyskredytować sukces MSu.

Suteq, mówię o Europie, gdzie większy odsetek ludzi może sobie na taki pad pozwolić. 150€ = 600PLN w wartości, ale nie czasie pracy.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Ja nawet nie pisalem do ciebie. Wtf

Opublikowano

Żałośnie próbujesz zdyskredytować sukces MSu.

no w tej generacji MS to nieustajace pasmo sukcesow ! :yao:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jaki ból dupy, że miałeś dwie opcje do wyboru i wybrałeś tę gorszą. Zamiast Forzy Horizon 2 masz NFSa, miast Titanfall i Halo masz Bugfielda i Battlefront. Zamiast stabilnej sieci masz najgorszą i najdroższa usługę dostępną na konsolach nowej generacji. W sumie nie dziwię Ci się, też by mnie piekło gdybym miał PS4. :yao:

Dostałem dziś z rana wiadomość od koleżanki "Żałuję, że Cie nie posłuchałam i nie kupiłam Xboxa." :banderas:

Opublikowano

Niech wbije do nas na party w takim razie :lapka: 

Opublikowano

Ahaha sukces ms-u. Żart dnia.

Sam MS uznaje to za porażkę, już nawet wyników sprzedaży wstydzą się pokazywać. Co gorsza ciągną wszystko za sobą. Rise of the Tomb Raider sprzedał się ledwo w 60k. To anty-midas rynku. Czego nie tkną, zmieniają w kupę. Nawet nie potrafią zrobić sprawnego Win 10 który psuje masę rzeczy po aktualce. Co za rak tego świata...

Opublikowano

Pawcio, zamiast kisić się w tym niebieskim szambie wpadłbyś do zielonej Arkadii magnaterii gamingu :sir:

A ja też bym mógł bo tak sie zastanawiam?

Opublikowano

Twierdzenie że posiadanie xo to magnateria, to jak wmawianie sobie że Multipla to auto dla koneserów...

Opublikowano

Rise of the Tomb Raider sprzedał się ledwo w 60k.

jak już kłamiesz to chociaż staraj się nieprzeinaczać faktów, rotr poszedl w ledwo 600k

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Pawcio, zamiast kisić się w tym niebieskim szambie wpadłbyś do zielonej Arkadii magnaterii gamingu :sir:

Myśle że prędzej czy później to nastąpi ale jednak wiiu kusi bardziej.

Opublikowano

jak już kłamiesz to chociaż staraj się nieprzeinaczać faktów, rotr poszedl w ledwo 600k

Mae culpa zero wcięło bo mam ujowy telefon.

60 k swoją drogą to w UK. Tak przy okazji poprzednia część zeszła w 8.5 bańki.

Opublikowano

No, chodz, stykniemy sie e-peniskami grajac razem w Xeno :cool:

Kojima bedzie robil giereczke w kolaboracji z Sony? O kurcze, trzeba dopisac do listy prawdy na *2016 rok "exclusive od kojimy"

*data ta moze ulec zmianie kilka razy, albo kilkanascie.

Opublikowano

Pewnie będzie to tytuł startowy dla Ps5 i deal breaker dla klapow xD

Opublikowano

Pewnie i tam się złapiemy. Do wiosny chcę ogarnąć WiiU. Bayo2 i Fata Frame 4 :banderas:
Opublikowano

Mae culpa zero wcięło bo mam ujowy telefon.

60 k swoją drogą to w UK. Tak przy okazji poprzednia część zeszła w 8.5 bańki.

Poprzednia poszła w 4mln na 3 platformach (chyba znowu liczyłeś na palcach) exy XO i tak sprzedają się lepiej niż na janusztation4   :)

Szrot4 bez gier to tylko cod, fifa, assassyny....tfuu!

a Hideo Kojima tak samo robi jak Peter Molyneux, lata temu udało się jemu zrobić coś fajnego i koniec, ameby umysłowe się podniecają jak blachary plotkami na pudelku.

Opublikowano

Poszło w 8,5mln razem z remasterem.

Opublikowano

Jaki ból dupy, że miałeś dwie opcje do wyboru i wybrałeś tę gorszą. Zamiast Forzy Horizon 2 masz NFSa, miast Titanfall i Halo masz Bugfielda i Battlefront. Zamiast stabilnej sieci masz najgorszą i najdroższa usługę dostępną na konsolach nowej generacji. W sumie nie dziwię Ci się, też by mnie piekło gdybym miał PS4. :yao:

No roznica jest taka, ze ja Ona mialem juz 2 razy, mam porownanie obydwu konsol i tej "stabilnej" i "niedzialajacej" sieci, Ty zas cala swoja opinie opierasz na kumplach z Bialegostoku xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Neofag dostarcza:

Well quite frankly, the order 1886 is the greatest console exclusive game ever made. When you combine this with the robust online system of the ps4,the psn store and the build quality and overall incredible battery life of the controller, then there is no doubt the ps4 is the greatest console ever made.

Mam nadzieje ze to sarkazm, chociaz na tej stronie podobne kwiatki sie juz czytalo xd

btw. szef studia crystal dynamics [tomb raider] po 10 latach odchodzi z firmy, ciekawy timing :cool:

Opublikowano

Dzięki takim męczennikom jak easye, możemy dziś mieć pewność że wszystko co tutaj propagują boty to stek bzdur i trolling, mający na celu nagonić na kupę. Z jednej strony jestem Ci wdzięczny easye, z drugiej strony współczuję że musiałeś przez to przechodzić...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.