Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nom, można powiedzieć, że większość Arystokracji Spencera z CW to męczennicy, bo większość ma szrota4.

Sam bardzo sobie chwalę ps4 od kilku dni, czyli odkąd schowałem to ścierwo do szafy, żeby mnie nie denerwowało myślami o pieniądzach wyrzuconych w błoto. Zostawiłem za to na wierzchu pudełko od Bloodborne, bo wiem, że w tej generacji na trójnoga nie pojawi się już nic tak dobrego.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No, zwłaszcza ty, neurotyk któremu przeszkadza byle większy szum, który gra głównie single player, i który jest blachobetonem dopasowującym sobie argumenty do sytuacji (byleby tylko nie było na korzyść Sony) jak to gdy kiedyś pisałeś że Wii wygrało bo sprzedaż, ale już sprzedaż PS4 to już tylko dowód wyboru januszy. Sorry, ale jesteś wiarygodny jak typowy polityk naszego rządu.

Wolę wierzyć easye...

Opublikowano

+ ta świadomość że 50% tej listy już odstrzelona :ohboy:

Opublikowano

+ ta świadomość że 50% tej listy już odstrzelona :ohboy:

:shotgun:

Opublikowano

Mędrek, co za pierwszego sortu projekcja. Izi i Mędrek, lem i exact. Orędownicy PS4, to wystarczającą rekomendacja Xbox'a One.

Dokladnie. Posiadacze plejstejszyn to najwieksza zaleta xboxa.

Juz nie wspomne o tym ze tak ten plastik im wyzarl mozg ze bronia go nawet go nie posiadajac albo widujac ps2 u kolegi. Co nie Karolku?

Opublikowano

Moim zdaniem Mendrek i Wiesław zasługują na osobny temat, ich dyskuje to jedyny powód dla którego czytam CW

no i może jeszcze posty Fanka są intersujące 

Opublikowano

Nowa gra Hideo Kojimy trafi również na PC, miło ze $ony wspiera grami Windowsa lepiej niż MS  :)

Opublikowano

YETI i tak dopisze na listę.

No i da na styczeń 2016, czemu nie? xD

Opublikowano

Mędrek, co za pierwszego sortu projekcja. Izi i Mędrek, lem i exact. Orędownicy PS4, to wystarczającą rekomendacja Xbox'a One.

ocho - Wezyr - najlepszy przyklad wysokiego IQ wsrod botow.

Pol roku wyzywa wszystkich od Januszy, by po premierze HALO 5 "wsiaknac w swiat Destiny" na zmiane z Titanfallem !  :yao:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ooo, ten thumbnail przypomnial mi o istnieniu the division, ile juz downgradeow bylo?

Opublikowano

ocho - Wezyr - najlepszy przyklad wysokiego IQ wsrod botow.

Pol roku wyzywa wszystkich od Januszy, by po premierze HALO 5 "wsiaknac w swiat Destiny" na zmiane z Titanfallem ! :yao:

Zapiekło, co? Ciągle doszukuję się januszostwa w Destiny, które to zostało w pełni zastąpione przez Halo 5, bo sam chyba nie ogarniasz czym jest januszostwo.

Daj mi znać jak napiszesz jakiś post w którym się nie ośmieszysz czy zbłaźnisz, ok?

Opublikowano

No niestety grubasku ale ostatnio 90% mojego grania to online (FM6, Destiny). 

Widzisz chłopcze, to że ktoś nie ma PS+ to nie znaczy, że nie lubi online  :sorcerer:

PS4 = byle większy szum, w sumie to dobra nazwa dla trójnoga  :czesc:

Opublikowano

Ooo, ten thumbnail przypomnial mi o istnieniu the division, ile juz downgradeow bylo?

Ubisoft ma kontrakt z Sony. Muszą zdowngradeowac żeby potem remaster wydać.

Opublikowano

No zapomnialem Wezyr, ze w Bialymstoku macie zupelnie inny slownik pojec niz obowiazujace w swiecie gier od lat.

Jak to bylo - hardcorowy gracz to ten co "zna branze i czyta gazetki ? " xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ubisoft ma kontrakt z Sony. Muszą zdowngradeowac żeby potem remaster wydać.

A na Xkorkim pewnie i tak obniza rozdzialke, by chociaz w 25klatkach gra chodzila.
Opublikowano

My tutaj się kłócimy o exy a Bungie zaczyna dymać graczy coraz mocniej:

http://www.ppe.pl/news/40648/bungie-zmienia-plany-i-pozwala-zwiekszyc-poziom-straznikow-za-pieniadze.html

A zaczęło się to tak niewinnie..

Ciekawostką na pewno jest również sama cena, ponieważ w tej sytuacji trudno mówić o „małych płatnościach” – zwiększenie poziomu kosztuje około 130 zł.

:dynia::yao::kaz:

Opublikowano

no i może jeszcze posty Fanka są intersujące 

Xbox one = wsteczność kompatybilna

Już dajcie dla Wezyra spokój, widać że diler dał rade

Opublikowano

To praktyka stara jak... nie wiem... MMO? WoW też oferuje tego typu boosty, bo uwierz mi, wybicie 90 levelu bez heirloomów i perków gildyjnych to męczarnia.

Fanek, złamać Cię jak iziego czy sam zejdziesz mi z oczu?

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

My tutaj się kłócimy o exy a Bungie zaczyna dymać graczy coraz mocniej:

http://www.ppe.pl/news/40648/bungie-zmienia-plany-i-pozwala-zwiekszyc-poziom-straznikow-za-pieniadze.html

A zaczęło się to tak niewinnie..

Ciekawostką na pewno jest również sama cena, ponieważ w tej sytuacji trudno mówić o „małych płatnościach” – zwiększenie poziomu kosztuje około 130 zł.

:dynia::yao::kaz:

Dokładnie. A to zwiększenie dotyczy tylko jednej klasy. Czyli za 3klasy masz 390zł. I jestem pewien że część graczy skorzysta z takiego ułatwienia. A to prowadzi do kontynuowania dymania graczy dalej. Bo jak się sprzeda to czemu nie wprowadzić większych numerków. W końcu naiwni gracze już się przyzwyczaili.

Opublikowano

Już dajcie dla Wezyra spokój

ta sama liga co "przekaż dla taty"?

btw gdzie świąteczny kondom na głowie ja się pytam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.