Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Salwador - sporo graczy kupilo 2-3 razy ta sama gre, niektorzy nawet edycje Legendarne brali po raz 2gi by dostac super ekskluzywne bronie, ktore 5 minut pozniej wyrzucali.

Dlaczego zatem mieliby 130 zeta nie wydac, by pominac singla xD

Pieknie ta firma trzepie hajs.

Na ich miejscu w marcu wydalbym kolejny dodatek, najlepiej bez raidu, nowych planet, po prostu niech 3 raz zmienia system levelowania i wrzuca pare misji na krzyz na tych samych lokacjach piszac, ze wszystko jest jakby BRAND NEW.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ooo, ten thumbnail przypomnial mi o istnieniu the division, ile juz downgradeow bylo?

Ubisoft ma kontrakt z Sony. Muszą zdowngradeowac żeby potem remaster wydać.

A na Xkorkim pewnie i tak obniza rozdzialke, by chociaz w 25klatkach gra chodzila.

Na Xboksie juz mielismy okazje sprawdzic gre w akcji.

Opublikowano

My tutaj się kłócimy o exy a Bungie zaczyna dymać graczy coraz mocniej:

http://www.ppe.pl/news/40648/bungie-zmienia-plany-i-pozwala-zwiekszyc-poziom-straznikow-za-pieniadze.html

A zaczęło się to tak niewinnie..

Ciekawostką na pewno jest również sama cena, ponieważ w tej sytuacji trudno mówić o „małych płatnościach” – zwiększenie poziomu kosztuje około 130 zł.

:dynia::yao::kaz:

Wbicie 25 poziomu dla postaci to 2-3 popołudnia, trza być niezłym ulungiem, żeby za to zapłacić 130zł.

Opublikowano

Styczneń - Amplitude

Luty - Firewatch, Gravit Rush, Street Fighter V

Marzec - Witness, Uncharted 4, Alienation.

Kwiecień - Ratchet & Clank, Hellbalde

Witness w marcu i HellBlade w kwietniu :dynia: Zaraz sie dowiemy,ze TLG w sierpniu a Agent w grudni.

4 gry dostepne na PC,1/2(Amplitude to remaster czy od nowa robia?) to remaster,1 to kolejna czesc,1 to indyk i 1 reboot. Naprawde warto kupic ps4 :dynia:

Ale zapiekla dupka, a to dopiero pierwsze 4 miesiące. :obama:

Amplitude to żaden remaster, Witness ma dokładną premierę, bo 25 marca (jeżeli dobrze pamiętam). Hellblade ma wyjść w kwietniu (info z listopada), a PS4 warto było już kupić dla Bloodborne. Ja wiem, ze boli dupa na sama myśl ze w 2016 Sony was za(pipi)ie, Sony was za(pipi)i, ale lepiej pogodzić się z tym faktem już teraz.

No i jeszcze ten Kojima, już wszyscy leja na tego martwego xbona. Sh3, FFVII, nowa gra Kojimy, nawet Epic i Team Ninja nie chce mieć nic do czynienia z tymi nieudacznikiami, którzy mając najlepszy linup w historii przegrywają czarny piątek. Zresztą co po najlepszym linupie, skoro to crapy z grafiką jak z 2010 roku.

:dynia:

hahaha boty w ciemnej (pipi)e z pełnymi ustami czekają na kolejna forze i gejlo które NIKOGI.

Zapalny internetowy znicz dla tych przegrywów.

[*]

Opublikowano

Styczneń - Amplitude

Witness w marcu i HellBlade w kwietniu :dynia: Zaraz sie dowiemy,ze TLG w sierpniu a Agent w grudni.

4 gry dostepne na PC,1/2(Amplitude to remaster czy od nowa robia?) to remaster,1 to kolejna czesc,1 to indyk i 1 reboot. Naprawde warto kupic ps4 :dynia:

Amplitude to żaden remaster, Witness ma dokładną premierę, bo 25 marca (jeżeli dobrze pamiętam). Hellblade ma wyjść w kwietniu (info z listopada), a PS4 warto było już kupić dla Bloodborne. Ja wiem, ze boli dupa na sama myśl ze w 2016 Sony was za(pipi)ie, Sony was (pipi)i, ale lepiej pogodzić się z tym faktem już teraz.

No i jeszcze ten Kojima, już wszyscy leja na tego martwego xbona. Sh3, FFVII, nowa gra Kojimy, nawet Epic i Team Ninja nie chce mieć nic do czynienia z tymi nieudacznikiami, którzy mając najlepszy linup w historii przegrywają czarny piątek. Zresztą co po najlepszym linupie, skoro to crapy z grafiką jak z 2010 roku.

hahaha boty w ciemnej (pipi)e z pełnymi ustami czekają na kolejna forze i gejlo które NIKOGI.

[*]

giphy.gif

Opublikowano

Konsolowe drony dalej czekają na cokolwiek porządnego do grania. 

Cieszy moje PCtowe serduszko fakt że wszystkie szumnie zapowiadane gry na konsole, te szpile które miały nam zrywać skarpetki z kulasów, ci TYTANI NEXY GENu którzy mieli sprawić ze PCty bedą leżały i płakały cicho w kącie, okazały sie totalnymi niewypałami.
Watch Dogs, Order 1886, CODy, Ass Creedy, SW Battlefront 3, Destiny i reszta tego gówna okazała sie tym co przewidywałem - przehajpowanymi badziewiami, zabawkami dla dzieci, gierkami na 4 godziny po których rzuca sie to w pizdu w kąt żeby pojśc do sklepu po nastepny materiał do konsumpcji. 

A tymczasem PC gaming master race siedzi sobie spokojnie, popijając herbatke, przy tańszym, nieporównywalnie potężniejszym sprzęcie, z sto razy większą biblioteką gier wszelkiego sortu od stareńkich tytułów z DOS'a, fanowskie remake'i, zmodowane szpile, freewareowe majstersztyki ( NAEV, OOlite, ASCIISector, DF, Aurora 4x i w hooj innych ) po naprawde dobre nowe szpile jak Wiesiek 3 czy GTA 5, i śmieje sie z konsolowego plebsu i januszostwa. 

Opublikowano

Konsolowe drony dalej czekają na cokolwiek porządnego do grania. 

sto razy większą biblioteką gier

Tak naprawde to tysiace razy wieksza, jezeli liczyc ze sam Steam ma ponad 8,000 gier a nie wszystko na nim jest :reggie:

Opublikowano

Klapy się cieszą bo wiedzą dobrze, że chińska bajka od okularnika to kwestia może 2019 roku, ale jego grę będą wpisywać na listę co rok

"indyk czy AAA, najważniejsza jest długość listy"

Opublikowano

"indyk czy AAA, najważniejsza jest długość listy"

Najwazniejsza to jest jakość gier tylko że w tej kwestii konsole current gen stoją gdzieś niżej niż C64 i Atari, o modern PC nawet nie mówiąc. 

Opublikowano

Styczneń - Amplitude

Amplitude to żaden remaster, Witness ma dokładną premierę, bo 25 marca (jeżeli dobrze pamiętam). Hellblade ma wyjść w kwietniu (info z listopada), a PS4 warto było już kupić dla Bloodborne. Ja wiem, ze boli dupa na sama myśl ze w 2016 Sony was za(pipi)ie, Sony was (pipi)i, ale lepiej pogodzić się z tym faktem już teraz.

[*]

Mialem ps4 kupione w luty 2015 sprzedane w grudniu 2015. Zakup tego (pipi) byl jednym z wiekszych bledow mojego zycia. A gra Kojimy wyjedzie na jeszcze jedna platforme,czyli typowa zapowiedz sony,zeby klapy walily konia i nie zauwazyly,ze 15min dev wydal sprostowanie i powiedzial,ze gra wyjdzie na jeszcze jednej platformie.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ja nie zaluje kupna ps4 bo dzieki niemu zrozumialem jak dobre sa pady od x360 i Wii U oraz jak pieknie sie rozwinal pc gaming.

Opublikowano

Dokładnie, mam to samo. Dzięki ps4 zainwestowalem w pc i to była najlepsza decyzja gamingowa od dawna

Opublikowano

A gra Kojimy wyjedzie na jeszcze jedna platforme,czyli typowa zapowiedz sony,zeby klapy walily konia i nie zauwazyly,ze 15min dev wydal sprostowanie i powiedzial,ze gra wyjdzie na jeszcze jednej platformie.

No wyjdzie, przy dobrych wiatrach pół roku po premierze na PS4, ale blacharnia jest do tego przyzwyczajona, this is waiting, petycje i z(pipi)anen porty, przepraszam, są eksy wyglądające jak gry z lat 90.

Opublikowano

Przy dobrych wiatrach to ta gra wyjdzie w 2018 xD

MGS5 też miał wyjść później, też miał być zyebany port itp itd Rzeczywistość jak zwykle inna niż ta w której żyje YETI. 

PS. No ale czekanko to najlepsze anczarted jakie kiedykolwiek powstało (Rise of the Tomb Raider)  jeszcze rok jak najbardziej ok, nie ? 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A gra Kojimy wyjedzie na jeszcze jedna platforme,czyli typowa zapowiedz sony,zeby klapy walily konia i nie zauwazyly,ze 15min dev wydal sprostowanie i powiedzial,ze gra wyjdzie na jeszcze jednej platformie.

No wyjdzie, przy dobrych wiatrach pół roku po premierze na PS4, ale blacharnia jest do tego przyzwyczajona, this is waiting, petycje i z(pipi)anen porty, przepraszam, są eksy wyglądające jak gry z lat 90.

Ta gra przy dobrych wiatrach wyjdzie w 2019 roku. Poza tym przygania kociol garnkowi. Co do portow, W3 4x lepszy port niz na konsolach, JC3 4x lepszy port niz to co dostaly konsole,rainbow six siege 4x lepszy port niz konsolowy. 

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Tylko się nie popłacz, ok?

Czasami płacze z beki jak tu wchodzę i widzę koalicje blacho botów, normalnie jak w jakims cyrku, albo zoo, a najlepsze że dostarczacie 24/7. Ale panowie, bez nerwów, boty w pierwszym kwartale 2016 dostaną trzeci sezon do KI, a blachary kupią sobie dodatkowy ram w oczekiwaniu na nowe petycje.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Szef Crystal odszedł z firmy, pewnie zobaczył wyniki sprzedaży TR. :dynia:

MGS5 też miał wyjść później, też miał być zyebany port itp itd Rzeczywistość jak zwykle inna niż ta w której żyje YETI. 

Ale wiesz, że tę gre finalizuje Sony?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Tę grę

Opublikowano

PS. No ale czekanko to najlepsze anczarted jakie kiedykolwiek powstało (Rise of the Tomb Raider)  jeszcze rok jak najbardziej ok, nie ? 

:pawel:

Tak, a FH2 graficznie jest lepsze od DC, ale wybaczmy Insowi, w końcu mieszka w Łodzi. Już pisałem, ze mam wy(pipi)ane na tą gierke, tak jak na pierwszą część, której nawet nie pobrałem z PS+. Wiec tak, czekam na tą grę, która nawet nie dobiła do średniej "tego chvjowego" Uncharted.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jak to jest się jarać unchartedem, który jest tym samym co nowy TR tylko gorszym? A już wiem, jesteś przyzwyczajony do wybierania gorszych rzeczy. :pawel: 

Opublikowano

Czasami płacze z beki jak tu wchodzę i widzę koalicje blacho botów, normalnie jak w jakims cyrku, albo zoo, a najlepsze że dostarczacie 24/7. Ale panowie, bez nerwów, boty w pierwszym kwartale 2016 dostaną trzeci sezon do KI, a blachary kupią sobie dodatkowy ram w oczekiwaniu na nowe petycje.

?

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Koalicji żadnej nie ma. Po prostu najlepiej się robi bekę z najsłabszych psychicznie jednostek. Gdyby w obozie XO były takie typy jak legiony zbanowanych klapków to z nich by się w większości polewało.

Opublikowano

(...) graficznie (...)

(...) średniej (...)

Klapy w pigułce.

Tak, a FH2 graficznie jest lepsze od DC

1. Przed patchem

2. Nie graficznie, tylko technicznie

3. YETI jak zwykle majaczy

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jak to jest się jarać unchartedem, który jest tym samym co nowy TR tylko gorszym? A już wiem, jesteś przyzwyczajony do wybierania gorszych rzeczy. :pawel:

Najsłabiej oceniany U na duże konsole (2 i 3 to już średnia powyżej 90%, ale takie gry tylko na plejstejszyn, bo na xboxie od 4 lat crapy na 8 :yao: )

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/uncharted-drakes-fortune

Najwyżej oceniany TR z dwóch ostatnich generacji

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/rise-of-the-tomb-raider

Jak to jarać się tr, który jest gorszy od Uncharted? A już wiem, jesteś przyzwyczajony do crapów na 8, które mają 44% mniej pikseli.

xDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.