Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Styczneń - Amplitude

Luty - Firewatch, Gravit Rush, Street Fighter V

Marzec - Witness, Uncharted 4, Alienation.

Kwiecień - Ratchet & Clank, Hellbalde

Witness w marcu i HellBlade w kwietniu :dynia: Zaraz sie dowiemy,ze TLG w sierpniu a Agent w grudni.

4 gry dostepne na PC,1/2(Amplitude to remaster czy od nowa robia?) to remaster,1 to kolejna czesc,1 to indyk i 1 reboot. Naprawde warto kupic ps4 :dynia:

The Witness ma premierę w styczniu.

Także myślę, że do marca spokojnie wyjdzie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak to jest się jarać unchartedem, który jest tym samym co nowy TR tylko gorszym? A już wiem, jesteś przyzwyczajony do wybierania gorszych rzeczy. :pawel:

Najsłabiej oceniany U na duże konsole (2 i 3 to już średnia powyżej 90%, ale takie gry tylko na plejstejszyn, bo na xboxie od 4 lat crapy na 8 :yao: )

http://www.metacritic.com/game/playstation-3/uncharted-drakes-fortune

Najwyżej oceniany TR z dwóch ostatnich generacji

http://www.metacritic.com/game/xbox-one/rise-of-the-tomb-raider

Jak to jarać się tr, który jest gorszy od Uncharted? A już wiem, jesteś przyzwyczajony do crapów na 8, które mają 44% mniej pikseli.

xDDD

No tak o czym innym ty możesz myśleć jak nie o średniej. Klapy - najgorszy sort graczy. 

Opublikowano

Rise of the Tomb Raider wysrywa się na każde anczarted, jest tak dobre. No ale skąd ty możesz o tym wiedzieć klapeczku. Przecie gify ci tego nie powiedzo

Opublikowano

Hahaha, wiedziałem ze taka będzie riposta, bo niby jaka, skoro do 4 lat...

SAME CRAPY NA 8

Możliwe, teraz tyle premier na Nadkosnole, ze trudno sie w tym połapać. Gdyby miał Xone, to bym tylko zaznaczył w kalendarzu dzień premiery trzeciego sezonu KI i z głowy.

:kaz:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jaki ból dupy masz o to anczarted, przykro mi, że najlepsze anczarted póki co jest na xboxach xD

Opublikowano

Jaki ból dupy masz o to anczarted, przykro mi, że najlepsze anczarted póki co jest na xboxach xD

Zakrzywianie rzeczywistość w najczystszej formie. Ja mam ból dupy? Niby o co, o tą dominacje większą niż za czasów PS2, o te 44% więcej pikseli w 90% grach, o dlc które ośmieszyło najlepszy linup w historii taczera, czy może o te masę gier, które zaczną wychodzić już od stycznia... tylko na PS4. Może jednak o tego Kojime czy rimejk FFVII? Największy ból dupy będę miał podczas premiery U4 i tych recenzji, a wówczas boty, tak jak od dwóch lat od rana w CW i posty w stylu 'TR i tak lepszy". xDDD

Jak was rzeczywistość okrutnie przeorała przez ostatnie dwa lata, a będzie jeszcze gorzej. Po X360 dostać "to coś".

Opublikowano

Gdyby PS4 było takie cudne jak to często opisujesz nie służyłoby mi w domu tylko za sprzęt do singstara xD

Cały czas to samo:
- dominacja

- pixele

- Bloodborne

Nudzisz dokładnie tak samo jak twój ukochany sprzęt więc pasujecie idealni do siebie. Powodzenie z tym szrotem do końca generacji i daj znać kiedy ta masa gier zacznie wychodzić ikskoorwade 

Opublikowano

yeti narzeka na gry na xbone nazywając je crapami na 8 podczas gdy dlc do bloodborne ma 87 na MC i jest crapem na 8. Niezła hipokryzja, w sumie nic nowego.  :pawel:

Ja rozumiem, że jakieś klapy muszą walczyć, ale wystawiać do walki kogoś kto sobie wstrzykuje koks? No przecież to jest strzał w kolano. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jego MGS ustanowil nowe standardy w kwestii opowiadania i prowadzenia historii. Juz pomijam fakt ze gra w tamtym czasie gniotla wszystke inne produkcje. Do tego Kojima stworzyl jedna z najlepszych serii gier ever.

Gdy myslisz o seriach rewolucyjnych dla branzy to mowisz mario, gta czy wlasnie mgs.

Koniec kropka.

No to przecież napisałem ze zrobił tylko jedna dobra grę xD szkoda ze pozniej zamiast gameplayu jest słuchanie czerstwych gadek przez codec i na sile dopowiadanie sobie jaki świetny zrobił scenariusz :yao:

o czyli nadrobiłeś ostatnio 2&3 :obama:

kim ci się lepiej grało w Snake Eater: Solidem, czy Raidenem? 

gdzie znalazłeś tam codec? 

Opublikowano

Przydałaby się nowa krew wśród niebieskich. YETI dawno powinien zmienić "pokrytyśniegiem" na "copypaste". Oczywiście szybko do tego nie dojdzie, bo janusze co to ich pierwszą konsolą jest PS4 nie mają w ogóle świadomości, że istnieje coś takiego jak fora konsolowe i ludzie o podobnych zainteresowaniach. U nich multi oznacza VIP ze szwagrem przy FIFA, ale "na krótkie połowy, bo zaraz stara ziemniaki odlewa, a schaboszczaki już gotowe".

Opublikowano

Ja tam sie zgadzam z YETI. Sony podpisujac deal'a z Kojima Productions zrobila K.O. Microsoftowi.

Hahaha, wiedziałem ze taka będzie riposta, bo niby jaka, skoro do 4 lat...

SAME CRAPY NA 8

Możliwe, teraz tyle premier na Nadkosnole, ze trudno sie w tym połapać. Gdyby miał Xone, to bym tylko zaznaczył w kalendarzu dzień premiery trzeciego sezonu KI i z głowy.

:kaz:

Nie. Po prostu jestes takim ch.ujowym pseudofanem ktory gry i tak nie kupi, ze nie znasz sie na niczym.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

Jejku niektórzy jeszcze nie zrozumieli... Sony podpisało deal z Kojima aby było o co w CW walczyć

Opublikowano

Z całym szacunkiem dla Hideo - ale tak szczerze to co on dobrego dał graczom oprócz Metal Gear? Bo chyba nie Zone of the Enders. 

Opublikowano

W zasadzie to nic ale to raczej gierki skierowane do japonofilów (non stop walki mechów w stylu arcade, nie jak we Front Mission 3). 

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć yetiego jak wrzuca w zakupy growe ff7 remaster - co miesiąc po jednym chapterze, za Full price

Sony tak bardzo was kocha

Opublikowano

Chciałbym zobaczyć yetiego jak wrzuca w zakupy growe ff7 remaster - co miesiąc po jednym chapterze, za Full price

I kolejny lol, Sony nic nie ma do wydania FF7 remake, to nie ich decyzja

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

I kolejny lol, Sony nic nie ma do wydania FF7 remake, to nie ich decyzja

Jeszcze większy LOL bo klapy po E3,  remastera FF7 używali jako głównej amunicji do strzelania w zielonych, jak widać napie.rdalali ślepakami :yao:

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

chyba miałeś na myśli Uncharted jako main weapon, zawsze tak było i tak pozostanie do końca generacji

Opublikowano

Uncharted 900p z mikrotransakcjami

Boli du.pa o nadchodzącą wielkim krokami premierę gry generacji, co?

Opublikowano

Uncharted 900p z mikrotransakcjami

Boli du.pa o nadchodzącą wielkim krokami premierę gry generacji, co?

Nie dzięki wolę Division.

Opublikowano

destiny, division... :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.