Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

O jakiej grze deGeneracji mówicie? Uncharted? To juz koniec ciekawych gierek na ps4, ze takie padają tezy? To żeście sobie pograli na trojnogu :/

Opublikowano

Jaki ból dupy masz o to anczarted, przykro mi, że najlepsze anczarted póki co jest na xboxach xD

Zakrzywianie rzeczywistość w najczystszej formie. Ja mam ból dupy? Niby o co, o tą dominacje większą niż za czasów PS2, o te 44% więcej pikseli w 90% grach, o dlc które ośmieszyło najlepszy linup w historii taczera, czy może o te masę gier, które zaczną wychodzić już od stycznia... tylko na PS4. Może jednak o tego Kojime czy rimejk FFVII? Największy ból dupy będę miał podczas premiery U4 i tych recenzji, a wówczas boty, tak jak od dwóch lat od rana w CW i posty w stylu 'TR i tak lepszy". xDDD

Jak was rzeczywistość okrutnie przeorała przez ostatnie dwa lata, a będzie jeszcze gorzej. Po X360 dostać "to coś".

Dominacja? Jeszcze nie. 8 to Crap? A 7 to bomba atomowa? No i gry tylko na PS4? Co!? xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Uncharted 900p z mikrotransakcjami

powiedział gość grający w Destiny xd

Opublikowano

akurat chyba w ciemno mozna obstawiac ze multi w destiny >>>>>>>>>>>> killthetotem4

Opublikowano

wklejcie linka o mikropłatnościach w Destiny

Uncharted przecież miał być multi w 38fps, co jest kur.wa boty :daddy:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

klapy maja takiego skilla ze nawet w pięciu muszą linka wklejać xddd

Opublikowano

Spoko, Macio jest przeciez mentalnie w 2008r xDDD.

Opublikowano

Games with Gold?

Xbox Polska tak sformułował wpis, że to zabrzmiało, jakby te gry były dodatkiem w ofercie, nie jej zmianą. Nie śledzę tego.

Od wczoraj tak czy siak są dostepne te dwa tytuły.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zbliza sie koncowka roku wiec czas na male podsumowanie, na pierwszy rzut idzie uzytkownik maciomaniak XD.

PS4? Fantastyczny sprzet, fantastyczna grafika, sanboxy na 120h, wyskoczylem z butow, wspaniale, cudowne, te gry 1st party najwyzsza polka gamingowego grania.

Xbox? Fantastyczny sprzet, tanczylem z dziewczyna przed kinectem do 5 rano, jestem zachwycony, wspaniale, cudowne, ten fan, sony nigdy nie dogoni.

PC? Fantastyczne, wspaniele, cudowe, ten retro gaming, wspaniale, cudowne, ta grafika, konsole nigdy nie dogonia, pc is the king.

The Order? DOSTALEM W PYSK, TA GRAFIKA, WSPANIALEM CUDOWNE, MOZE SIE NUDZI PO 5 MIN ALE TE 4.5H DALEM RADE PRZEGRAC I JEST WSPANIALE I CUDOWNIEM JESTEM ZACHWYCONY.

Xbox 360? Wspanialy sprzet, ten dasz jak zaperdala, nareszcie moze nie bede musial chodzic do lekarza po recepty po skrzywienu mozgowym po obcowaniu cala generacje z ps3 :obama:

Nie oszukuj sie Maciu, recepty raczej sie nie zmienia do konca zycia xD

Games with Gold, wspaniala usluga, MS taki dobry, nawet nie musze odfoliowac gry zeby nigdy w nia nie zagrac!

Ciekawe co przyniesie 2016 :obama:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

The Order? Gra na 4/10 :lapka:
Z głową wszystko ok? Przyjmij więcej mocarza bo jeszcze tych kłamstw za mało wymyśliłeś :yao:

Opublikowano

2016 przyniesie RROD i wyjdzie uncharted z GRAFIKA O KTOREJ 360 MOZE POMARZYC czyli kolejny twist

Opublikowano

Konami dalej dostarcza, po ogłoszeniu o nowym studio Kojimy, ogłosili, że ... szukają ludzi do tworzenia NEW METAL GEAR :kaz: 

co to konami to ja nawet nie :dafuq: Czy ta firma nie może się NIE pogrążać coraz bardziej? przypomina w zachowaniu mnie, niby hehe dystansik i wszystko, ok a idą pionowo w dół

Opublikowano

Niech zatrudnia uzytkownika Bizon to moze wreszcie ktos ogarnie tam fabule xd. Ewentualnie ragus albo ravem mysle ze tez by sie nadali :lapka:

Opublikowano

Microsoft taki dobry, z okazji świąt dostarcza darmowe gierki dla wszystkich.

j16n4gace9zp.png

Dać komuś w prezencie Thiefa 4 to jak napluć w twarz. 

Opublikowano

Dokładnie, już lepiej sobie Dishonored odpalić.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

5JLblMV.gif

Opublikowano

Jaranko grą istniejącą wyłącznie w sferze planów. Yep, plejstejszyn ;)

Opublikowano

mysle ze ta gra wyjdzie akurat wtedy jak moze warto bedzie kupic ps4

Prędzej PS5. Patrząc na to że Kojima dopiero co założył nowe studio i chce stworzyć zupełnie nowe IP. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.