Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

mgs 2 xddddddddddddddddddddddddddddddddddd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie śmiej się z homo ludens... bo homo ludens będą śmiać się z ciebie...

ej yeti jesteś homo ludens?

Opublikowano

Xbox to taki niewypal  ze Allahumma. alhamdu’lillah ze pozbylem sie tej bezuzytecznej konsoli. Zostalo mi PS4 i jestem zadowolony do grania w exy i CoDa w pyte.

Juz nie moge sie doczekac nowego Ratchet and Clank i Uncharted 4. Akurat U4 juz zamowilem w wersji Special Edition. Jedyne 2 gry ktore mnie w tym momencie interesuja na PS4. Oczywiscie bedzie ich wiecej.

Opublikowano

Kolejny zywy powod zeby pozbyc sie ps4, ehhh.

Opublikowano

Jak dobrze, że wszystkie ameby ciągną do plebstejszyn. Xbox czysty rasowo. :fsg: 

Opublikowano

PROBLEMY W RAJU? :dynia:

A na Wii U smiga pieknie syćko :banderas:

Opublikowano

To pewnie przez TV Sony xD od godziny nie mogę żadnej gry odpalić :dynia: Za co ja place xD

Opublikowano

fv8rbd.jpg

Super konsola (pipi) xD

Masz za kare klapie. 

^^

Opublikowano

To pewnie przez TV Sony xD od godziny nie mogę żadnej gry odpalić :dynia: Za co ja place xD

Kaz popija herbatke i przez TV puszcza ZUE SYGNALY :kaz:

Opublikowano

Potwierdzam, XBL nie działa, w końcu dwa razy w roku Zielona Szlachta może się poczuć jak niebieskie robale przez 150 dni w roku  ;)

Opublikowano

Phantom Squad sie bawi. :klapek: psn jest nastepny wiec proponuje za duzej beki nie robic ;)

https://twitter.com/PhantomSqaud/status/677610533894225920

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ciekawe kiedy plejstejszon

Opublikowano

Pawcio,obiecali ataki na psn i xbl przez 7dni w swieta. XBL sie dostalo wczesniej,za to ze ludzie im nie wierzyli ze beda wstanie wylaczyc XBL

https://twitter.com/PhantomSqaud/status/677628792672821249

Opublikowano

Grubego nie musza,sami zrobimy DDOS serwerow jak odpala Winter sale ;):master:

Opublikowano

Cale szczescie nintendo nikogo wiec bede spokojnie pykal w co-opie w XENO :banderas:

Opublikowano

Faktycznie coś tam atakują bo nie wyświetla mi wszystkich gier jakie mam zakupione cyfrowo. No ale Halo Reach i Doritos Crash Course sobie ściągnąłem bezproblemowo, ludzie też widzę że są online. No chyba, że już MS "naprawił" xD

Opublikowano

U mnie już wszystko wyświetla i działa. Ciężki atak widzę ;P

Opublikowano

Mendrek, izi i yeti bedą sie pewnie z podniecenia dotykać po siusiakach bo Xbox miał problemy przez niecałe 2h xD

Plejstejszon to stan umysłu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.