Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak (pipi)na w psn to po nowym roku bedzie mozna grac, akurat bedzie czas obejrzec po raz 3ci swoje kolekcje filmow na br.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Czyli Phantom Squad czytają forumka bo jakieś boty ich wyzywały kilka dni temu

Opublikowano

Widzę, że Mokry Willy teraz będzie siedział 24/7 na Xone i jak tylko apka mu się nie odpali za pierwszym razem to będzie leciał do CW ze zdjęciami  :reggie:

Spokojnie, jak będzie prawdziwe DDOS to będzie tak samo jak w zeszłym roku - XBL padnie na parę godzin, a PSN na dwa dni :pope:

Opublikowano

Tak co 2 minuty pada psn idź kłamać gdzie indziej ty zielona larwo.

Opublikowano

Przecież prawdę napisałem. W zeszłym roku XBL padło po DDOS na kilka godzin, a PSN leżało przez dwa dni świąt  :frog:

Tak w ogóle to jakim jopkiem trzeba być żeby w święta siedzieć przy PC i się w jakieś DDosy bawić :P Pewnie taka armia piecetowych Mendrków ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Widzę, że Mokry Willy teraz będzie siedział 24/7 na Xone i jak tylko apka mu się nie odpali za pierwszym razem to będzie leciał do CW ze zdjęciami :reggie:

Nigdy nie widziałem żadnego bota piszącego w CW, że coś im nie działa-zawsze dupa, cicho!, w przeciwieństwie do niebieskich braci, ktorzy często toczą beke z 1 i 2 sprzetu. Tym się różnią normalni gracze, od zielonych zaklamanych fanboyow.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Konami dalej dostarcza, po ogłoszeniu o nowym studio Kojimy, ogłosili, że ... szukają ludzi do tworzenia NEW METAL GEAR :kaz:

co to konami to ja nawet nie :dafuq: Czy ta firma nie może się NIE pogrążać coraz bardziej? przypomina w zachowaniu mnie, niby hehe dystansik i wszystko, ok a idą pionowo w dół

Pomyslec, ze kiedys wydalo mgsa1, iss pro, vandal hearts i suikodena.

Ja pyerdole, strasznie zaluje, ze tak sie stoczyli :(

168472b6fa6c1fad99b2bcab3e54c973.png

CONSOLE GAMING

Opublikowano

Widzę, że Mokry Willy teraz będzie siedział 24/7 na Xone i jak tylko apka mu się nie odpali za pierwszym razem to będzie leciał do CW ze zdjęciami :reggie:

Nigdy nie widziałem żadnego bota piszącego w CW, że coś im nie działa-zawsze dupa, cicho!, w przeciwieństwie do niebieskich braci, ktorzy często toczą beke z 1 i 2 sprzetu. Tym się różnią normalni gracze, od zielonych zaklamanych fanboyow.
Co ja Ci poradze ze ms stworzyl lepsza usluge sieciowa od sony?
Opublikowano

Spokojnie, jak będzie prawdziwe DDOS to będzie tak samo jak w zeszłym roku - XBL padnie na parę godzin, a PSN na dwa dni :pope:

A co boli dupka że jest ktoś obiektywny teraz i będzie pisał jak jest? ( GODZINADWADZIESCIAMINUT żeby zagrać w grę która ma się na płycie :dynia: ) 25GB KI sciagalo się od 17:30 do 22:50 XDDD też dynia Ale trzeba przyznać że TR świetny tylko celowanie nie tyle z(pipi)ane co dziwne

Opublikowano

willy o sony jakoś nie pisałeś, że coś nie działa także ten 

Opublikowano

bo jemu sony działa a xbox nie działa

Opublikowano

A co boli dupka że jest ktoś obiektywny teraz i będzie pisał jak jest? 

Skoroś taki obiektywny to rozumiem, że będziesz wrzucał mnóstwo screenów za każdym razem gdy coś będzie nie tak z PSNem ? Współczuję w takim razie xD

Opublikowano

Ins i bluber napisali wszystko na ten temat. Willy, sam się zaorałeś XD

W ogóle to beka z "obiektywnego" Willego, który 5x wolał się pytać w CW jakie są opcje zakupu KI niż wejść do tematu gry :P Pewnie nie chciał "sztucznie" nabijać postów w temacie Xone żeby później pisać, że gadam w tematach sam ze sobą  :sorcerer:

PS. Izi, no jak problemy z XBL są incydentalne, to co i kto ma pisać w CW?? 

To nie PSN, że ludki wchodzą do CW i "Dżizas, znowu konserwacja, padnięte serwery itp. na PSN. Ha ha beka przez łzy 170 zł za rok :(".

Opublikowano

To jest raczej wina tego że w CW panuje opinia że XBL NIGDY nie pada i jest ogólnie nie do za(pipi)ania :D

A Ukyo się nie dziwię - kupił, chce grać a po 2 dniach coś pada no to co się mu dziwicie że o tym napisał? :dynia:

Opublikowano

Po PS4 powinien być do tego przyzwyczajony, pewnie miał tak X razy  ;)

Opublikowano

Boty jaki bul dupy, że ktoś sobie xboksa kupił. Już im się od rana portki trzęsą, że ktoś będzie źle pisał o xboks livie, że gierki kilka godzin się instalują, że eksy chuyowe etc. Ale jak ktoś coś takiego o PS4 pisze to już heheszki, plusiki itp., no gardzę robactwem jak mało kiedy xddd

Opublikowano

Ja (pipi)e 25 x Mniejsza społeczność niż na Ps4 i serwery padają.

Boże jaka ta firma jest żałosna

Szukru Lillah, zrobilem dobry wybor.

Dlatego powiedzialem dosyc, koniec dojenia kasy. Nie dla mnie konsola dla podludzi, 2-3x mniej plebsu niz na prawilnej konsoli dla szlachty i dalej problemy z ta usluga live. Smiech na sali panowie, powiem Wam ze zadna gra oprocz Tomb Raidera mnie nie interesuje na tym guwnianym sprzecie.

Czy Ty masz honor czlowieku,kupujac xboxa ? Juz wole Nintendo i te ich kolorowe gierki.

Chcialbym podziekowac hakerom ktorzy wylaczaja usluge xbox live, wreszcie krasnale zrobia sobie przerwe od konsoli. Swieta nadchodza ! Odstawcie konsole na bok :)

Opublikowano

mroku po stronie playstation? To teraz wszystkie zakaly foruma wspólnie krocza pod niebieskim sztandarem wstydu. Przydałaby się atomówka by zutylizować to cebularskie towarzystwo.

Opublikowano

No na xboxa nie możesz nic źle powiedzieć nawet jak już go masz xD

Opublikowano

Po PS4 powinien być do tego przyzwyczajony, pewnie miał tak X razy  ;)

Przez ostatnie 12 miesiecy nie moglem sie zalogowac do PSN 2x Raz w zeszle swieta drugi raz jakos w okolicach premiery Wiedzmina. Jak sa te ich konserwacje to tak czasami nie mozna np otworzyc Party i bylo tak z 3 czy 4 razy ze wlasnie nie mozna bylo wejsc do party/sklepu to tyle. PSN byl (pipi)owy ale jest coraz lepszy ( predkosc, stabilnosc, szybkosc pobierania ) Gdzie Live byl od zawsze usluga bardzo dobra a teraz staje sie coraz gorszy ( 25GB danych 5h gdzie glupi Torrent sciaga 5GB w mniej niz 40 minut plus JAK NA TA USLUGE czeste komunikaty o tym ze lezy ) Wiec powiem krotko Botki mozecie obciagnac wracam grac w TR ;f

I GODZINADWADZIESCIAMINUT zeby zagrac w gre ktora powinna instalowac sie Z PLYTY :dynia: Tak wiem ze mozna wylaczyc Internet zeby bylo szybciej :dynia: Super rozwiazanie (pipi)o biorac pod uwage ze mamy 2015 rok :dynia: x1000

Opublikowano

Boty jaki bul dupy, że ktoś sobie xboksa kupił. Już im się od rana portki trzęsą, że ktoś będzie źle pisał o xboks livie, że gierki kilka godzin się instalują, że eksy chuyowe etc. Ale jak ktoś coś takiego o PS4 pisze to już heheszki, plusiki itp., no gardzę robactwem jak mało kiedy xddd

Pewnie chodzi o to, że działanie Live to problem nader sporadyczny, w przeciwieństwie do "jakości" oferowanej przez PSN :reggie: Przecież forumowa elita ludzi obeznanych w gierkach dawno wybrała One jak sprzęt główny.

Opublikowano

Przecież forumowa elita ludzi obeznanych w gierkach dawno wybrała One jak sprzęt główny.

:dynia:  :dynia:  :dynia:

Opublikowano

Śmiej się, śmiej, ale zobacz jaką popularnością zaczyna cieszyć się Xbox wśród graczy na forum. Wielu z nich nacięło się na PS4 i zrozumieli, że jeden Bloodborne i, od biedy, DriveClub to za mało, aby trzymać z Sony. Zachciało im się gier i wybrali One'a, a trend ten będzie tylko rósł. Pomijam przypadki niektórych niebieskich, którym wstyd, że dokonali złego zakupu i racjonalizują posiadanie PS4 na każdym kroku.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

ta zwłaszcza, że ps4 można dostać za 1299zł przed świetami już widze jak ludzie kupują xboxa 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.