Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Zachciało im się gier i wybrali PC.

Fixed that for ya

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Rozumiem ludzi dla których pierwszym zakupem było PS4, bo konsola cieszy się naprawdę wielką popularnością. Odnoszę się do trendu, który występuje coraz częściej, tzn. po zakupie PS4 ludzie dokupują XOne, bo chcą w końcu pograć w dobre gry i to w ilości większej, niż jedna na rok.

@vel: PieC jako sprzęt do multiplatform jest z powodu wydajności najoczywistszym wyborem, ale jak to ujął Zeratul w jednym z ostatnich KP, kupowanie budżetowego PCta do gier mija się z celem. Mnie póki co na sprzęt za 4k PLNów nie stać, więc nie rozpatruję na razie zakupu PCta.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

O to w 2016 bedzie za 999.

Opublikowano

Po PS4 powinien być do tego przyzwyczajony, pewnie miał tak X razy  ;)

Przez ostatnie 12 miesiecy nie moglem sie zalogowac do PSN 2x Raz w zeszle swieta drugi raz jakos w okolicach premiery Wiedzmina. Jak sa te ich konserwacje to tak czasami nie mozna np otworzyc Party i bylo tak z 3 czy 4 razy ze wlasnie nie mozna bylo wejsc do party/sklepu to tyle. PSN byl (pipi)owy ale jest coraz lepszy ( predkosc, stabilnosc, szybkosc pobierania ) Gdzie Live byl od zawsze usluga bardzo dobra a teraz staje sie coraz gorszy ( 25GB danych 5h gdzie glupi Torrent sciaga 5GB w mniej niz 40 minut plus JAK NA TA USLUGE czeste komunikaty o tym ze lezy ) Wiec powiem krotko Botki mozecie obciagnac wracam grac w TR ;f

I GODZINADWADZIESCIAMINUT zeby zagrac w gre ktora powinna instalowac sie Z PLYTY :dynia: Tak wiem ze mozna wylaczyc Internet zeby bylo szybciej :dynia: Super rozwiazanie (pipi)o biorac pod uwage ze mamy 2015 rok :dynia: x1000

Bierz ich Ukjo :daddy:

Rykoszetem mozesz tez walnac cos w strone Peceta, zeby wreszci poczuli sie zauwazeni.

Opublikowano

Nie wezyr te (pipi)owe konsolki kosztuje teraz śmieszne pieniądze i normalnym trendem jest ze po roku czy dwóch GRACZ kupi dodatkowy sprzęt nie jest to spowodowane tym że na PS4 nie ma w co grać tylko tym że ludzie chcą mieć więcej ( Jak ogram Halo i TR i Horizon 2 to na One też nie będzie w co grać :dynia: )

Opublikowano

Do Twojej listy dodałbym Sunset Overdrive, Ori and the Blind Forest, fenomenalne multi w Halo 5. Jeśli lubisz strzelanie po sieci to masz jeszcze arcadowego Titanfalla i bardzo popularne Gears of War. Chyba, że te gry już skończyłeś wtedy rzeczywiście zostaje Ci niewiele. To i tak lepiej od sytuacji PS4 :reggie:

Opublikowano

I GODZINADWADZIESCIAMINUT zeby zagrac w gre ktora powinna instalowac sie Z PLYTY :dynia: Tak wiem ze mozna wylaczyc Internet zeby bylo szybciej :dynia: Super rozwiazanie (pipi) biorac pod uwage ze mamy 2015 rok :dynia: x1000

No widzisz, jakbyś wszedł do tematu KI zamiast CW to byś wiedział o co kaman.

KI nie instalowało Ci się z płyty, bo płyta z KI została wydana chyba na początku 2014 i to co jest na płycie jest dawno nieaktualne - wersja płytowa to pierwotna wersja gry jeszcze z assetami w 720p. Obecnie to tylko licencja na pierwszy sezon.

Tak więc kupując tego starocia i wsadzając płytę do napędu system sprawdził wersję gry i zaczął pobierać 100% gry z sieci, a nie instalować z płyty.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ori skończone na premierę na PC GoW 1 organy na PC, 2 ograny jak jeszcze nie miałem x360, 3 ograny. Remastery kupuję tylko pod warunkiem że nie grałem w oryginał ( jak np Borderlands Handsome Collection czy Slashery w które mogę grać bez końca ) Titanfall :dynia: traktujmy się poważnie, SO to imho (pipi) gra technicznie jest bardzo fajna ale ciężko mi przetrawic ten kretynskogimberski setting. No rzeczywiście do Scalebounda nic na tej konsoli nie wyjdzie.

Don mówię o TR nie KI... KI kupiłem S1&2 Ultimate że wszystkim co do tej pory wyszło sciagalo się prawie 6h 25GB sześć godzin :dynia: Na PSN bym się mógł tego spodziewać Ale na najlepszej usłudze sieciowej? :dynia:

Ta konsola to technologiczny potworek z jakością wykonania 10/10.

Opublikowano

killer instinct to nie jest dobry przykład na ukazanie ułomności instalacji. KI na ten plycie ma Malo contentu, wiekszo jest do zassania z sieci, dlatego to tyle trwa. Przy normalnej grze instalacja + patche nie zajmują więcej jak 30 min

Opublikowano

No raczej nie - pamiętam jak mi się instalka bodajże Evolve odpaliła - w tym samym czasie leciało z płyty i sieci - pokazywało jakąś kosmiczną wartość 30 albo 40 h :D

Opublikowano

XMatolki potraficie czytać?

Tomb Rider PLYTA Instalacja trwała 1h 20min :dynia:

KI 25gb wersja Digital ze wszystkim co do tej pory wyszło sciagala się od 17:30 do 22:50 jakoś konsola pokazuje download 19mbps przy tej prędkości nie powinno to trwać więcej niż 3h 30min

Już rozumiecie czy pięściami mam wytłumaczyć?

Opublikowano

No raczej nie - pamiętam jak mi się instalka bodajże Evolve odpaliła - w tym samym czasie leciało z płyty i sieci - pokazywało jakąś kosmiczną wartość 30 albo 40 h :D

Gdzie na One można sprawdzić ile czasu coś będzie się ściągało lub instalowało?

@wetwilly:

25GB sześć godzin :dynia:

Powtarzam Ci więc, wartość kosmiczna. Zresetuj modem albo skontaktuj się z providerem.

Opublikowano

Mi identyko instalowalo sie wszystko slamazarnie na tym guwnie, wiec nie pieprz glupot. Na PS4 w 15-30 sekund. Patche i sciaganie z PSNu polepszylo sie w tym roku a na tym xbonie pogorszylo i ten dashboard zamulal. Koszmar nad koszmarem

Opublikowano

Wezyr z mózgiem się skontaktuj bo na PC wszystko działa jak ma dzialac PSN ma podobne prędkości jak Live tyle że PSN nie jest najlepsza usługa sieciową :dynia:

O kolejny powód do beki ten przejrzysty,czytelny i szybciutko Dash :dynia:

Opublikowano

Gdzie na One można sprawdzić ile czasu coś będzie się ściągało lub instalowało?

No sobie policzyłem skoro po ponad godzinie instalki było 3% ?!?!?! Myślałem że laser mi się z(pipi)ał :D

Aczkolwiek z siecią na XO nigdy problemów nie miałem (no może na początku przez private IP - Ins miał to samo)

Opublikowano

O kolejny powód do beki ten przejrzysty,czytelny i szybciutko Dash  :dynia:

oh you  :dog:

z4UHR47.png

dash w sumie spoko ale fakt że jeszcze mają co nieco do poprawki. niektóre opcje dziwne zakopane, czasami powiadomienia nie wyskakują jak powinny. ostatnio w grupie nie pokazywało że kumpel dołączył. trzeba teraz uważać z obgadywaniem :D

Opublikowano

Colin sam przyznajesz ze ukryte więc nie wiem o co chodzi :P

Boże ale ten TR dobry szkoda że się nie sprzedaje.

Opublikowano

Nadkonsola XO pozbyła się mroka to przyczołgał się wet willy...co za lipny deal   :reggie:

Opublikowano

Ściągałem ostatnio divinity original sin 30min ale to przez to ze szanuje markę <3

A wet willy jest dużo lepszy niż mroku

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ja tam nigdy nie miałem problemu ze znalezieniem czegokolwiek nawet na starym dashu. Jak czytam posty niektórych ludzi to mam przed oczami te memy z psami co łapami stukają w co popadnie zamiast zobaczyć co mają przed sobą ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.