Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Don nie pomyslal bym ze bezpośrednio z dasha nie będzie dało się wpisać kodu jak to np było na x360 wchodzenie w MyGames>Store jest super logiczne jak by się tego bezpośrednio z Store w dashu zrobić nie dało.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

papi, Willego to szanuj. poza tym każdy deal za mroka to deal życia.

a nic nie mówię, ukryli ale na logikę kod aktywuje się w grach :P co nie zmienia faktu że w poprzednim było lepiej bo to była jedna z głównych opcji. btw mi lara też się tyle instalowała tylko bez tej 1 z przodu :D gra za to zacna. ledwo ~30% a jestem oczarowany miejscówkami.

Opublikowano

Ja już zbliżam sie do końca, w weekend ukończę, świetna produkcja

Opublikowano

Racja ale jego poczynania i tak będą obserwowane a jak coś nie zagra to telefon do Spencera.

fkJ7w.gif

Opublikowano

Wezyr teraz to wiem ale chyba sam wiesz jak to jest jak wpadasz na chatę z nowiutka zabawka? Ale nie powiesz mi chyba że instalacja z Płyty powinna odbywać się przy odpietym kablu do neta żeby nie trwało to ponad godzinę ( Masorz miał tak samo ) bo nie tylko ja miałem ten "problem"

Opublikowano

Don nie pomyslal bym ze bezpośrednio z dasha nie będzie dało się wpisać kodu jak to np było na x360 wchodzenie w MyGames>Store jest super logiczne jak by się tego bezpośrednio z Store w dashu zrobić nie dało.

Dash jest świeży więc jest jeszcze parę pierdół do poprawy.

Moim zdaniem poprzedni był bardzo fajny. Ale jak widziałem, że ludzie szukali znajomych w opcjach a gier w aplikacjach, to się nie dziwię, że MS grzebał.

Opublikowano

Willy, jak instalowałeś to może równocześnie z pobieraniem aktualizacji? ja tam dałem że później pobiorę, spokojnie zainstalowałem, później szybki update i wio.

Opublikowano

Wezyr teraz to wiem ale chyba sam wiesz jak to jest jak wpadasz na chatę z nowiutka zabawka? Ale nie powiesz mi chyba że instalacja z Płyty powinna odbywać się przy odpietym kablu do neta żeby nie trwało to ponad godzinę ( Masorz miał tak samo ) bo nie tylko ja miałem ten "problem"

Wiem jak to jest. Chcesz zagrać, a tu instalka :/ Mnie jeszcze żadna naprawdę długa nie spotkała, ale prawdą jest, że nowego Tomba jeszcze nie kupiłem.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

wyjdź i wróć dopiero z grą w ręku.

Opublikowano

a żurom?

Opublikowano

Izi, no jak problemy z XBL są incydentalne, to co i kto ma pisać w CW??

No tak, a PSN nie dziala ciagle !

@wetwilly:

25GB sześć godzin :dynia:

Powtarzam Ci więc, wartość kosmiczna. Zresetuj modem albo skontaktuj się z providerem.

xD Ale jak jedynemy Pingowi PSN zamula, gdy cala reszta sciaga z maksymalna predkoscia to zawsze jest wina PSNu !

Opublikowano

Najgorsze ze jak chcesz normalnie porozmawiać to się podpinaja klapki/boty i starają się dokładać swoje 3 grosze.

Easy PS4 jest tak (pipi)owe jak XBone a teraz idź sobie.

Opublikowano

Najgorsze ze jak chcesz normalnie porozmawiać to się podpinaja klapki/boty i starają się dokładać swoje 3 grosze.

Easy PS4 jest tak (pipi)owe jak XBone a teraz idź sobie.

No a obie i tak trzeba miec jak jest sie GRACZEM, trojnog dla BB a Boniacz dla Scalebounda :fsg: c'nie?

Chociaz dla mnie SO to giereczka roku 2014, zaraz obok Horizon 2, no ale ja jestem gimbusem ktory gra teraz w chinska giereczke na wii u wiec moge sie nie znac.

Opublikowano

Normalnie porozmawiać w CW. A no tak.

Opublikowano

izi, jak cię traktować poważnie jak stawiasz spację miedzy wyrazem a interpunkcją. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kilogramy (pipi)enia :reggie:

Opublikowano

Gra Ubiszrotu jako najbardziej oczekiwany tytuł generacji?

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Pierwsza przygoda z PSN'em od roku, może dwóch lat:

1. Odplam PlayStation Store - zawiesza się podczas ładowania.

2. Zamknięcie apki, drugie podejście - to samo.

3. Za trzecim razem ruszyło, uff.

4. Dobra, wklepię kod na PS+ - Store zawiesza się podczas przejścia do opcji wpisywania kodu.

5. W końcu udaje mi się wpisać kod - konsola prosi o dodanie karty, po czym jej nie przyjmuje.

6. Szybkie googlowanie mówi mi, że mam wpisać adres bez polskich znaków i rozdzielić adres na wszystkie linijki - poszło, ale Store znowu się zawiesza.

7. Odpalam ponownie sklep, chcę wejść bezpośrednio w opcje płatności i dodać kartę - znowu zwiecha.

8. Reset, znowu zwiecha - wyłączam konsolę.

Good job.

Tak dla ścisłości - konsola zaktualizowana na świeżo, cofnięta do ustawień fabrycznych, net 250/20.

Opublikowano

Niepokojaca jest ta ponad godzinna instalacja nowego tomba u williego.

U siebie razem z aktualizacja instalacja zajela mi jakies 15 minut. Ok. 30 minut instaluja sie gry 40-50gb.

A w srode pobieralem thiefa i 22gb poszlo w niecala godzine. :dunno:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dobrze, ze pozostalym milionom graczy wszytko dziala jak nalezy...  :obama:

https://status.playstation.com/pl-pl/

Pogadamy za kilka dni . Jestem ciekawe co bedzie dluzej lezalo w te swieta XBL czy PSN.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.