Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Sony Computer Entertainment Polska oraz ESL organizują Polską Ligę PlayStation Plus - serię turniejowych rozgrywek w najpopularniejsze produkcje dostępne na PS4.

Już dziś rusza pierwszy cykl rozgrywek w Star Wars: Battlefront. To rywalizacja o najlepszy wynik w trybie Przetrwania dla dwuosobowych zespołów.

Zapisy dostępne są na oficjalnej stronie ligi - warunkiem uczestnictwa jest posiadanie konkretnej gry, konsoli oraz subskrypcji PS Plus.

Przewidziane nagrody - dla obydwu członków zespołu - to:

• 1 miejsce: DualShock 4 Star Wars Edition, Headset PS4 oraz PS Plus 3 miesiące
  • 2 miejsce: DualShock 4 oraz PS Plus 3 miesiące
  • 3 miejsce: PlayStation Camera i PS Plus 3 miesiące

http://www.eurogamer.pl/articles/2015-12-18-rusza-polska-liga-playstation-plus

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobrze, ze pozostalym milionom graczy wszytko dziala jak nalezy...  :obama:

https://status.playstation.com/pl-pl/

Pogadamy za kilka dni . Jestem ciekawe co bedzie dluzej lezalo w te swieta XBL czy PSN.

strone temu beka z Wiliego, ze bedzie opisywal kazda awarie XBL, a za pare godzin Salwador wstawia post 1 zielonego hejtera, ktoremu nawet znajomi na FB pisza, ze "u nich dziala" xDDDD

Edytowane przez easye

Opublikowano

<CW mode off> Ukyo ja bym na twoim miejscu nie skreślał Sunseta bo to (dla wielu) GOTY2014, także daj szansę, nawet wczoraj z rana przed pracą odpaliłem po takim czasie od premiery by pośmigać na sucho po mieście, posłuchać OSTa, no dajże szansę ;] A Titanfall w okresie świetności (xD) wciągał dupą CoDy i Bugerfieldy dowożąc miód cysternami, ładnie odświeżył w temacie.</>

Opublikowano

Carolek w SO pogralem jakies 4h u kumpla i nie dam rady przetrwac minuty wiecej w tym kretynskim settingu -___-

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

No ale walka czlowiekiem lozkiem juz jest spoko xDDDDDD.

Opublikowano

Ale go haven POŁAMAŁEŚ. Zupelnie jak jerome lamie w temacie bloodborne.

:obama:

Opublikowano

No ale walka czlowiekiem lozkiem juz jest spoko xDDDDDD.

Zaorany! 

GGXrd_12-05.jpg

Guilty-Gear-Xrd-5.jpg

jedyna osoba w Polsce która w to grała i się tym jarała [*]

Opublikowano

Uncharted 4 z łatwością przekroczy 10 milionów.

Ohwow.jpg

MAX 4 bańki i później używki w obiegu :yao:

Opublikowano

klapy nie są głupie, po co kupować gierke która bardziej się ogląda niż gra. Bardziej opłaca się pożyczyć/kupić używke a doświadczenia te same 

Opublikowano

Na XO wsteczna kompatibilność zupełnie za darmo a u Sony:

Yoshida: Jesteśmy w stanie dodać trofea, niektórym ludziom bardzo na nich zależy, więc to robimy. Zajmuje to czas naszej ekipie, tak jak kontrole jakości, sprawy związane z licencją i cała reszta działań, żeby przywrócić te gry. To pochłania czas i pieniądze, więc zdecydowaliśmy, że musimy to robić za opłatą.

http://www.psxextreme.info/topic/110561-console-wars-9-pluj%C4%85-na-was-a-wy-si%C4%99-cieszycie/page-1157?do=findComment&comment=3618124

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

W czwartek wpadł do mnie kumpel, mega fan jRPGów, Finali oraz Gears of War. Kilka browarków, gramy sobie w wyśmienite EXy Nadkonsoli gdy w końcu przyznał z bólem serca że kupno szrota4 rok temu było jego największym błędem gracza w życiu.

Nie ma w co grać, brak dobrego multi, brak fajnych nowych IP, wkurwia go PSN z czasów 2002 roku, płatny online, gówniane gry w ps+ brak wst. kompatybilności. Z trudem powstrzymał łzę w prawym oku, ja doskonale rozumiem jego cierpienie. W 2016 kupuje nadkonsole XO.

Mało tego! W tygodniu dzwonią dwie koleżanki że chcą dla facetów na święta kupić konsole ale że się na tym nie znają proszą o poradę, same mówiły że XBOX jest lepszy, potwierdziłem i powiedziałem im że są na dobrej drodze by zapewnić sobie szczęście w życiu i fantastyczną przygodę. Jedna kupuje X360 druga XO.

:xboss:

Opublikowano

No, apka IGN na X360 ma problemy. :dynia: 

Opublikowano

No teraz juz tylko sama apka, ale przy 0X87DE0017 żadne gry nie działały wcześniej,  co za (pipi) obesrane

Opublikowano

No chyba nie bardzo:

tha5vzC.png

Opublikowano

Fanek jak próbuje naśladować styl pisania zielonej szlachty xD 

Opublikowano

Wczoraj miałem lekkie problemy z wyświetleniem gier na Spencerze Jedynym podczas trwania wstępnego ataku DDoS, jednak po 2 minutach dałem radę pograć z kolegą kilka godzin.

Już widzę jak PSN będzie działał w święta  :ohboy:​ 

Opublikowano

The show must go on:

Fanek, teraz powiedz mi kiedy konkretnie nic nie działało? Dzisiaj od 8.30 rano miałem okazję pograć kilka meczy w sieci w Halo, korzystać z apek i grać w singlu będąc podłączonym do sieci. Wszystko działo.

Opublikowano

Sony przecenia Black OPS 3 na 209 zł. Szaleństwo :obama: takie wyprzedaże tylko na PSN.

Opublikowano

W najbliższych dniach należy się spodziewać nasilenia frustracji klapów i zwiększonej obecności obu niedobitków w CW jeśli ataki DDoS na XBL i PSN zostaną przeprowadzone zgodnie z planem.

Opublikowano

Jaki pokaz sił dziś w CW :dynia:

To będzie dobry dzień, do pozniej!

Opublikowano

Wklejcie jeszcze pare razy screen z działającym xbl. PROSZE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.