Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Chuy, że to ten live działa jak serwery w Eu nir ma.

Wczoraj pogralem w gearsy,(pipi), że pół roku po premierze praktycznie pustki ale odpalam grę no i wale w typa no i nic.

Patrzę na ziomka profil a tu kuhwa boston nowy Jork mówi jak jest.

Ja ping 200 on 40 I gramy:D

Tak samo w halo 5, słyszę dwóch murzynow jqk pierdziela,akcent hamerykanski w UJ,sprawdzam profile no i gram z kolegami z USA.

Czy te pajace z ms wiedzą,że istnieje takie coś jak ping?

Ja myślałem,że ja mam tylko taki problem ale wchodzisz na każde forum na temat halo i gears (podobno gry competitive, najlepsze w swojej klasie(8 liga okręgowa) i czytasz typów,którzy się pytają czy serwery w Eu są postawione.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie. :cool:

@Karol

A wiesz, że w Gearsach jest takie coś jak ustawienie regionu? Jak miałeś ustawiony USA to się nie dziw, że dobrało Ci gościa z USA. xDD

Tyle czasu graliśmy w gearsy na EU i ping był 30-40 max. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Sony przecenia Black OPS 3 na 209 zł. Szaleństwo :obama: takie wyprzedaże tylko na PSN.

12 okazji na Boże Narodzenie w PlayStation Store – promocja #10

Call of Duty: Black Ops III (PS4) – 209 zł

Call of Duty: Black Ops III – Digital Deluxe Edition (PS4) – 329 zł

Faktycznie, takie promocje tylko na PSN :obama: A ja glupi czekam na jakies Steam Winter Sale jak tu takie OKAZYJNE kąski od Sony do wyrwania.

Edytowane przez Velius

Opublikowano

@Karol

A wiesz, że w Gearsach jest takie coś jak ustawienie regionu? Jak miałeś ustawiony USA to się nie dziw, że dobrało Ci gościa z USA. xDD

Co Ty będziesz klapowi tłumaczył. Masz przykład niedziałającego Live od Fanka to i pewnie pingi podobne u Karola.

Opublikowano

@Karol

tak dokładnie jest no ale wiadomo klapowi cos nie działa i leci z jezorem wywieszonym do cw

klasyczne autozaoranie

Opublikowano

W CW już nie ma żadnych klapów. Jeden jeti, co wpadnie raz na tydzień i drugi andrew z tabelką na dwa miesiące.

Szkoda tylko, że w Polskich sklepach lemingi ciągle biorą PS4. Ale szczerze wam powiem, że tęsknię za starą plejką , Sony, wojną na  ekskluzywne gry zamiast reklam  Star Wars i jaraniem się jakimś remasterem. 

Opublikowano

Wczoraj w kinie obok mnie po reklamie battlefronta dialog dwoch kolesi.

"Ty muszę w to zagrać co za grafika"

"Trzeba kupić ps4 bo tylko tam w battlefronta pograsz"

"To chyba wiem co sobie na gwiazdkę kupię "

Sony odkryło tańszy sposób od exow. Reklamować w kinie i tv gry multiplayformowe tak jakby wychodziły tylko na ps4. Gardzę sony 2015 i tęsknię za sony przełomu wieków.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Jak się zastanowić to dużo firm się upodliło w ostatnich latach. Dużo dobrych upadło. Widać tak wygląda teraz mainstreamowy gracz. Frajer, którego się strzyże, a on beczy z radości.

Opublikowano

Sony odkryło tańszy sposób od exow. Reklamować w kinie i tv gry multiplayformowe tak jakby wychodziły tylko na ps4. Gardzę sony 2015 i tęsknię za sony przełomu wieków.

Aha

https://youtu.be/a-MU_iZ6kKY

Opublikowano

Dobra, nie doczytałem, sorry.

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano

mówiłem już nie raz, ale powtórzę po raz kolejny - xbox to wybór gracza świadomego, który nie jest na tyle głupi by ładować kasę w blachę, a jednocześnie nie jest januszem znający tylko markę Sony bo wydawali dobre walkmeny 20 lat temu.

Opublikowano

Czekalem zeby sie utwierdzic w przekonaniu co do porażenia mózgowego pewnego osobnika z tego forum i sie nie zawiodlem :banderas:

tnZXZVA.png

Opublikowano

Upośledzenie od playstation nie wybiera. :dunno: 

Opublikowano

mówiłem już nie raz, ale powtórzę po raz kolejny - xbox to wybór gracza świadomego, który nie jest na tyle głupi by ładować kasę w blachę, a jednocześnie nie jest januszem znający tylko markę Sony bo wydawali dobre walkmeny 20 lat temu.

Troche hardcorowo ale, po za gimbą to każdy wie że 20lat temu to od sony najlepsza konsola ever została wydana:

playstation-2440942k_dnjz.jpg

I teraz sobie przypomnijcie ile to gier PSX miał podczas swojej kadencji a ile teraz taki PS4 ma?Żeby nie było to uważam że po stronie XO nie jest lepiej. Ogólnie patrząc wstecz to myślę że cała ta obecna generacja po za grafą się cofa do czasów gdzie tylko jedna wychodziła na rok.

vtech-du-nintendo-made-in-china-ME305031

A no, zapomniałbym. W tym przypadku będzie znacznie więcej mikrotransakcji ;)

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Troche hardcorowo ale, po za gimbą to każdy wie że 20lat temu to od sony najlepsza konsola ever została wydana:

playstation-2440942k_dnjz.jpg

I teraz sobie przypomnijcie ile to gier PSX miał podczas swojej kadencji a ile teraz taki PS4 ma?Żeby nie było to uważam że po stronie XO nie jest lepiej. Ogólnie patrząc wstecz to myślę że cała ta obecna generacja po za grafą się cofa do czasów gdzie tylko jedna wychodziła na rok.

vtech-du-nintendo-made-in-china-ME305031

A no, zapomniałbym. W tym przypadku będzie znacznie więcej mikrotransakcji ;)

Uwielbiam pjerdolenie i trolowanie, ale czasem trzeba przypomnieć, że przy premierze PSX gry się robiło trochę łatwiej, mniejszymi nakładami finansowymi i mniejszymi ekipami niż dzisiaj. 

Opublikowano

Taka prawda. Dzisiejszy developing to przecież wypadkowa pracy studia, działu marketingu oraz promocji. To nie czasy PSX czy nawet wcześniej gdzie za grę brało się może ze trzydzieści osób. W poprzedniej generacji wzrosły koszty produkcji stąd ten zalew DLC, przepustek sezonowych i abonamentów. Same gry przecież nie zdrożały. 

A jak ktoś szuka miłej odskoczni to zawsze są gry Nintendo i oczywiście indie. 

Opublikowano

Taka prawda,że dzisiejsza branża to s(pipi)ina totalna. Rozdymane budżety,przerośnięte teamy, a potem serwują ludziom kolejne części tych samych gierek tylko przeteksturowanych i innym settingiem  czy też tak ubogich w zawartość albo robionych dla ludzi z porażeniem mózgowym(hi gierki Ubi). Zresztą mln $$$ czy duży team dev mało znaczy jeśli sama firma składa się z debili jak choćby Bethesda i ich kupsztal F4. No ale ludzie łykają taki syf to się nie dziwię,że niektórzy mimo zaplecza finansowego i zdolnych ludzi mają wywalone na to co serwują.

Raz na ruski rok wyskoczy jakiś Wiedźmin czy inny tytuł ale jako całokształt wiele to nie zmienia jeśli chodzi o kierunek w którym zmierza ten rynek. CZytaj w otchłań growego gamingu.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Taka prawda,że dzisiejsza branża to s(pipi)ina totalna. Rozdymane budżety,przerośnięte teamy, a potem serwują ludziom kolejne części tych samych gierek tylko przeteksturowanych i innym settingiem  czy też tak ubogich w zawartość albo robionych dla ludzi z porażeniem mózgowym(hi gierki Ubi). Zresztą mln $$$ czy duży team dev mało znaczy jeśli sama firma składa się z debili jak choćby Bethesda i ich kupsztal F4. No ale ludzie łykają taki syf to się nie dziwię,że niektórzy mimo zaplecza finansowego i zdolnych ludzi mają wywalone na to co serwują.

Raz na ruski rok wyskoczy jakiś Wiedźmin czy inny tytuł ale jako całokształt wiele to nie zmienia jeśli chodzi o kierunek w którym zmierza ten rynek. CZytaj w otchłań growego gamingu.

NO ALE NIE PODOBA SIE TO NIE KUPUJ LEL TOP KEK :yao:

Opublikowano

serwują ludziom kolejne części tych samych gierek tylko przeteksturowanych i innym settingiem 

tak jest od 20 lat, to nie kwestia obecnych czasów

Na PSXie... oh wait :Coolface:

juz bez przesady, za czasow N64/PSX/PS2/Xboxa/GC/Dreamcasta etc. wychodzilo znacznie wiecej nowych IP i zroznicowanych giereczek, gry wtedy nie byly takie drogie i tworcy nie bali sie ryzykowac z czyms nowym, obecnie masz glownie srane tasiemcami na lewo i prawo i czasem sie trafi jakas nowa perelka, tyle.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.