Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

xD

Jedyne, co przemawiam za kupnem kąsolki w obecnych czasach, to znajomi z którymi gramy na XBL/PSN. Wszystko w temacie. Jakby nie było mnie stać na dobrego PC i musiałbym kupić PS4 i grać na zyebanym dualszoku, to zwyczajnie bym się do tego przyzbał a nie szukał sobie ideologii.

Typowi się marzy powrót do świetności PSX i tamtejszych gier konsolowych. Jakich gier konsolowych? Obecnie nie ma żadnych gier konsolowych. 95% gierek to multiplatformy. Niektórzy faktycznie ślepo wierzą w dominacje jak za PS2 i że PS4 to konsola z krwii i kości.

xDDDDDD

Edytowane przez Papaj

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Moja praca to 24/7 komputer wiec to jest niezle (pipi)enie.

Nie sadzilem ze jestes az tak krotkowzroczny xDDDDDDDD

"mi to nie przeszkadza, wiec innym tez nie moze" :yao:

Co ta blacha robi z prawilnymi userami.

Jakie pieczywo że ktoś woli pograć na kąsoli xD

Zaraza w kolorze moczu sie rozprzestrzenia :beksa:

@Adi

No dobrze, ale nie kazdy ma checi/mozliwosc podpiecia kompa do TVka zeby pograc na kanapie etc. Ja osobiscie uzywam kompa na telewizorze i sobie chwale, nigdy juz do monitora nie wroce, ale nie bede innym gadal ze beka z typow bo nie chca przemeblowania robic lub kabla ciagnac przez pol pokoju zeby odpalic Big Picture i grac na kanapie po robocie. Podejrzewam ze nie kazdy tez chce ciagnac skrzynke do salonu jak kompa ma w ogole w innym pokoju.

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia [doslownie i w przenosni, lol :cool:]

Opublikowano

Moja praca to 24/7 komputer wiec to jest niezle (pipi)enie.

Nie sadzilem ze jestes az tak krotkowzroczny xDDDDDDDD

"mi to nie przeszkadza, wiec innym tez nie moze" :yao:

Co ta blacha robi z prawilnymi userami.

Jakie pieczywo że ktoś woli pograć na kąsoli xD

Zaraza w kolorze moczu sie rozprzestrzenia :beksa:

@Adi

No dobrze, ale nie kazdy ma checi/mozliwosc podpiecia kompa do TVka zeby pograc na kanapie etc. Ja osobiscie uzywam kompa na telewizorze i sobie chwale, nigdy juz do monitora nie wroce, ale nie bede innym gadal ze beka z typow bo nie chca przemeblowania robic lub kabla ciagnac przez pol pokoju zeby odpalic Big Picture i grac na kanapie po robocie.

Vice versa

"Mi to przeszkadza wiec innym tez musi" xddddddd

Jakie przemeblowanie :obama: Masz racje Bansai, lepiej plakac na forum ze nie ma gierek i w nic nie grac niz przeciagnac jeden kabelek co zajmie 40 sekund. Zwlaszcza ze kable od ds4 sa ciagane na porzadku dziennym :yao:

Nie jestem blacha, mam ps3 wiec mozna mnie uznac za klapa, mowie tylko jak jest z neutralnego punktu widzenia :lapka:

Opublikowano

@Adi

No dobrze, ale nie kazdy ma checi/mozliwosc podpiecia kompa do TVka zeby pograc na kanapie etc. Ja osobiscie uzywam kompa na telewizorze i sobie chwale, nigdy juz do monitora nie wroce, ale nie bede innym gadal ze beka z typow bo nie chca przemeblowania robic lub kabla ciagnac przez pol pokoju zeby odpalic Big Picture i grac na kanapie po robocie. Podejrzewam ze nie kazdy tez chce ciagnac skrzynke do salonu jak kompa ma w ogole w innym pokoju.

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia [doslownie i w przenosni, lol :cool:]

Steam Link już chyba w sprzedaży  :newell:

Zresztą wolałbym jednak sobie zorganizować miejsce do grania niż wydać 1500zł na szrota i pisać na forumku, że jednak coś słabo to PS4  :lapka:

Opublikowano

Ale jaka vice versa Velius? Przedstawilem tylko punkt widzenia mojego kumpla ktory jest z zawodu programista i napisalem ze nie kazdemu sie to widzi, zostawiajac furtke na to ze jednak komus kto robi przy kompie moze to w ogole nie przeszkadzac, po czym wpadles i (pipi)nales "ale (pipi)enie, ja robie 24/7 przy kompie i mi to nie przeszkadza" - ke (pipi)a?

Powiedzmy ze mnie przekonales, jutro w robocie zadzwonie do niego i powiem mu zeby z pracowni wzial jednego kompa i w salonie go (pipi)nal, w koncu to 40 sekund roboty :cool:

:yao:

@Adi

Pierwsze slysze o steam link, takie cos byloby fajnym rozwiazaniem :hi:

Opublikowano

@Bansai

Nie zauwazylem jakos tej furtki. Ty mowisz punkt widzenia kolegi, ja pokazuje swoj. Nawet (pipi)a nie wiesz jak sie ciezko pisze na (pipi)ym tabkecie te posty.

Zakladajac ze ktos traktuje PC jako platforme do grania jak np Czezky gdzie ma miejsce w salonie przy TV i setup na kanape(deseczka xdd) to ja nie widze wiekszej roznicy miedzy graniem na konsoli a PC jesli chodzi o "meczenie sie", wiec irytuje mnie wrzucanie wszystkiego do jednego wora.

Ktos ma ps4 i mu z tym dobrze i (pipi) niech gra, ale jak typek narzeka na konsole pomczym mowi ze PC nie bo pracuje jaki DJ to jednak beka dla mnie.

Rozumiesz juz? Czy duel na (pipi)zu w HS?

Opublikowano

niekoniecznie moze chciec mu sie to samo robic tylko ze grajac w giereczke

school-gate-clipart-1f2acb5af4e38eb04057

:cool: :cool: :cool: :cool:

btw. pecet i konsole w 90% maja te same gry teraz, wiec jak komus konsole obrzydly nie dlatego ze gry w ~30 fpsach chodza, tylko dlatego ze jakosciowo gry sa (pipi)owe a starocie ma ograne, to jakos nie widze zeby PC magicznie to wyleczyl kilkoma grami typu Undertale. Bo chyba o to chodzilo koledze Zetto zanim Metoda wpadl szerzyc blacharska propagande.

Ehh, znowu produkowanie sie na noc w CW, gardze soba, tym bardziej ze pierwszy raz udalo mi sie wylaczyc Xenoblade'a przed 3 w nocy, moglem skwitowac wszystko tekstem o pieczywie jak pawcioguwniak i byc juz w trakcie ogladania zaplanowanego filmu, tyle przegrac. :beksa:

Opublikowano

90% to mocna przesada imho.

Chec opowiedzenia wzruszajacej historii o koledze programiscie silniejsza od filmu, no coz :cool:

A jak kolega Zetta narzeka na obecne gry to pozosaje Wii U zakupic. Ewentualnie handheldy bo tam ciagle kozak gierki.

Podsumowywujac PC + Wii U + furtka = win :lapka:

Opublikowano

Dobrych gier jest w ciul dużo, starych jak i zarówno nowych ale jak ktoś widzi branże przez pryzmat tylko dużych premier typu Fallout 4 czy Battlefront i narzeka, że ps4 to kupa to ma ku,rwa pecha i klapy na oczach i niech lepiej czeka na skryptowaną kapiszonową strzelankę i tyle. 

Opublikowano

XenoX wam trzeba chopaki :czesc:

Opublikowano

Won z pedalstwem. :lapka: 

Opublikowano

Won z odpadami z neo plus.

Opublikowano

ragus jaki bul dupy o pedalstwo i już wyzywa. Tak właśnie wyglądają słabo psychicznie jednostki. :cool: 

Opublikowano

A przepraszam, nie odpad. Dalej tam pisze.

To ja mam pytanie, po co kłócić się o gierki na 2 forach xD? Prowadzicie jakiś terminarz kiedy pisać na którym forum? Nie wiem, wątki się zazębiają?

Dzisiaj na FPE będę pisał o komputerze za 2k, który odpala Batylfilda, a jutro na neo plusku popiszę trochę o rozdzielczości. O, cześć Jerome! Jutro widzimy się na FPE

Beka wnusiu.

Opublikowano

Ty pijesz do mnie? Przecież ja tam dostałem bana gdzieś w styczniu za to, że miałem inne zdanie jak moderator na temat czegoś. xD

A tutaj zarejestrowałem się wcześniej także idź miej bul dupy gdzieś indziej pederasto. :lapka: 

Opublikowano

Dobrych gier jest cala masa, ale jak ktos z wlasnego wyboru kisi sie z jedna platforma to juz jego problem.

Opublikowano

dobra, daliście sobie po liściu a teraz buzi na zgodę po dobroci

Opublikowano

Ja mam jedna platforme do grania (Xbox One) i wcale nie uwazam, zebym sie kisil. W zupelnosci mi ona wystarcza. Rdzę wiadomo...mam w glebokiej pogardzie i to sie nigdy nie zmieni, natomiast Trójnóg...Musiałbym upaść centralnie na główkę z wieży do basenu bez wody ( z trampoliny stanowczo za nisko), abym go teraz dla jednej jedynej interesującej gry (mod do Dark Souls) kupowal. 

Wyjdzie Ni-Oh, NieR Automata, Yakuza i jeszcze jakaś zacna ekskluzywna chińszczyzna to porozmawiamy... :reggie:

Opublikowano

Już widzę jakby cały konsolowy plebs grał bez istnienia PC, no chyba kur.wa na bębenkach.

Opublikowano

bębenki> pc góvno

Opublikowano

Już widzę jakby cały konsolowy plebs grał bez istnienia PC, no chyba kur.wa na bębenkach.

No na bebenkach tez gramy (Taiko no Tatsujin)

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Patrze ze ten caly zetta siedzi w Tokyo. Wiec zakladam ze zna japonski, wiec ma dostep do znacznie wiekszej biblioteki gier...wiec troll albo prowokacja :reggie:

Zwlaszcza ze pojawil sie niespodziewanie jak podwyzka ps plus.

Opublikowano

Patrze ze ten caly zetta siedzi w Tokyo. Wiec zakladam ze zna japonski, wiec ma dostep do znacznie wiekszej biblioteki gier...wiec troll albo prowokacja :reggie:

Zwlaszcza ze pojawil sie niespodziewanie jak podwyzka ps plus.

XDDDDDD

No nie troll chce sobie po polsku popisac.

Jest duuuuzo dobrych japonskich gierek najlepszy przyklad to Ryu ga Gotoku (Yakuza) ktorej skonczylem wszystkie czesci po japonsku.

Pisze tutaj ogolnie jak sie sytuacja teraz ma w mojej perspektywie a poprzez to ze mieszkam w Tokio to nie bede przeciez tutaj na forum robil japonskich giereczek jako main

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.