Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No ja rozmyslam zakup Wii U wlasnie dla Xeno i Bayonety 2.

Wstrzymuje sie jednak cierpliwie i zaczekam na nowa konsolke N ktora bedzie juz wkrotce i moze bedzie kompatabilna w dol

Opublikowano

Immersja. Hmm...

Kiedyś własnie takim ludzikiem się ekscytowali ludzie. Identyfikowali się z nim i używali WYOBRAŹNI. Teraz niestety tego nie czuć. :(

Ja jak widziałem te nastoletnie, metroseksualne emo s(pipi)iny, to mi się robiło niedobrze. Z biegiem lat moja tolerancja tylko malała. 

Pingi jakie dzisiaj bomby spuszcza :)

Opublikowano

wielcy fani dżapańskich erpegów właśnie smyrają się po pisiorach, ale żaden zapewne nie gra w Xeno bo nie jest na plejstejszyn lel

No bo Xeno to lipa a nie epicka przygoda.

Więcej w tej grze grindu i monster huntera. Idziesz, klepiesz robala przez 5 minut wciskając na przemian A i strzałki lewo-prawo, bez sensu taka gra.

nie wiem czy to jest trolling, bo lubisz te japonskie guwna, ale kurfa - dokladnie tak ta gra wyglada na gameplayach.

Odrzucajace fchui.

Raczej trzeźwe podejście, ale nie powiem, bekę mam jak widzę, że ludzi piecze dupa o to, że gra o robotach mi sie nie podoba.

Dystansu Panowie. Kochajmy się.

Opublikowano

wielcy fani dżapańskich erpegów właśnie smyrają się po pisiorach, ale żaden zapewne nie gra w Xeno bo nie jest na plejstejszyn lel

Więcej w tej grze grindu i monster huntera. Idziesz, klepiesz robala przez 5 minut wciskając na przemian A i strzałki lewo-prawo, bez sensu taka gra.

nie wiem czy to jest trolling, bo lubisz te japonskie guwna, ale kurfa - dokladnie tak ta gra wyglada na gameplayach.

Odrzucajace fchui.

Ty to się lepiej nie wypowiadaj bo wiadomo w co grasz na swoim zderzaczu pixeli xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wszyscy spragnieni dobrego jrpg niech sprawdza trials in the sky, jakiś czas temu kypq o tym pisał trochę się podsmiechiwalem ale po sprawdzeniu to :banderas:

Opublikowano

Sorry ale lolitki w grach wideo to rak. Tęskno mi do czasów kiedy jRPG było synonimem przygody, taki Suikoden na przykład, albo Wild Arms. Da się bez piskliwych głosików i gołych dzieci? Da się. Ale po co, skoro teraz w te gry grają głównie wykolejeńcy, których kręcą takie klimaty...

:banderas:

A co do mario, gardze motzno, tylko po cichu zeby mnie nie zjedli fanatycy :beksa:

btw. Zetta jest z KKW, potwierdze ja i Ukyo :cool:

pff tez moge byc ukyo potwierdzic moze ^^  zmiana lokalizacji ip to nic trudnego

Edytowane przez dApo

Opublikowano

To jest ten zioło?

Opublikowano

Ale dobrocie w games with gold, a na plejce co ? (pipi) jak zawsze ?

Opublikowano

Na plejsce ogłoszą w sylwestra bo dopinają great deala. xd

Opublikowano

a co może być na plejce? znowu jakieś humble bundle

Opublikowano

pff tez moge byc ukyo potwierdzic moze ^^  zmiana lokalizacji ip to nic trudnego

Tu nie chodzi o IP akurat ;)

Opublikowano

2fast4ya jak się trzyma spódnicy pinga xD.

To mówisz że mniej ci się podoba niż Splatoon, o którym założyłeś temat?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Robale 5 minut to sie tlucze moze przez pierwsze 2 godziny gry, jak juz odblokujesz skille nowe to walki mozna konczyc w 10-30 sekund, jak odblokujesz jeszcze overdrive i polaczysz skille z roznymi klasami to nawet 5 robali mozna natluc 5 sekund, wszystko zalezy od tego jak sobie combo na tej palecie ulozysz, jedyne walki ktore teraz trwaja u mnie powyzej 5 minut to te w Skellach z bossami pobocznymi lub przeciwnikami wyzszymi o kilkanascie leveli gdzie wystarczy 1 blad i gleba.

Pod tym wzgledem akurat gra blyszczy, dawno nie gralem w jrpga ponad 100 godzin nie czujac w ogole znuzenia gameplayem, a w szczegolnosci systemem walki. O walce w Sekllach nawet nie mowie, bo znowu bede sie niepotrzenie produkowal :D

Szkoda ze Ci nie przypasilo, no ale nic na sile :cool:

Opublikowano

System walki to kocur. Ciężko wymyślić coś lepszego w temacie hotkeyowych systemów.

Opublikowano

dali by acziki to by pingu jak głupi grał (znaczy są, ale wiecie z gejscorem) skoro ogrywa dla calaków gry indie o niewidomej dziewczynce :reggie:

Opublikowano

Achievementy są, ale nie pokazujom siem w profilu.

Opublikowano

Już widzę jakby cały konsolowy plebs grał bez istnienia PC, no chyba kur.wa na bębenkach.

702e12b98dc301c2f9d239de3f180ac5.jpg

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

4ttjNAE.gif

Chyba przerobię ten gif (avek Mazz'a a tamtych yeti&fanek).

Edytowane przez Starh

Opublikowano

liczyłem że Taken King kupię, ale widzę że chorą cenę sobie życzą.

Na dniach też biorę The Taken King. Widziałem w Saturnie za 160zł, wersja One. Nówka.

Januszostwo na całego. Panowie chyba mieli zaćmienie w sklepie i wzięli XO zamiast PS4. :teehee:

Opublikowano

Ja wiem, że to był błąd, a ty bronisz tego guwna dalej. xD

Nigdy bym nie dał 240zł za grę jeśli nie jest ona od Rockstar. 

Edytowane przez suteq

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.