Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Destiny i rockstar xDDDD Jakie starcie rakowocow xD

Opublikowano

pchasz się na OIOM chuopcze

Opublikowano

Oho pedalstwo przyszło. EWAKUACJA 

pchasz się na OIOM chuopcze

Zniszcz go misiu. :shotgun: 

Opublikowano

Destiny i mmo xdddd

Destiny i dobra gra XD

i  mmoXD

Opublikowano

Pytasz gimbusa czemu strzela z du.py w internecie Mazz, no miej ty godnosc czlowieka.

Opublikowano

Masz Halo 5 i chcesz grać w destiny? Poyebało bao? Już Halo nie mesjasz? 

Mejm już jaki bul dupy. O Rockstar, o Wieśka, bo jego pedalskie gierki nawet do pięt nie dorastają tym dziełom. :banderas:

Niższa klasa tak ma niestety. :xboss: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Przeszczep z neo jaka riposta. No nikt po raz 23343512312412 nie spodziewal sie "jaki bol du.py". xD

Byc wychowanym na wiesku i rockstarz - tyle przegrac :banderas:

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

Halo 5 nie podeszło mi zbytnio jako singiel (przyjemniej się na niego patrzy, niż się weń gra). Za to multi? Absolutnie genialne, popularne wśród znajomych na lajwie. Gram w sumie codziennie i głównie w H5. Destiny nie miałem w czytniku od ponad miesiąca.

Opublikowano

U mnie wręcz odwrotnie. Multi padaka w porównaniu do poprzednich części, a singiel całkiem dobry w porównaniu do obecnie wydawanych gier.

Opublikowano

No już H4 była słaba bo zrobili z tego coda. H3 najlepsze. :lapka: 

Opublikowano

H1/2/3/Reach>H5>ODST>H4 jeżeli chodzi o singla

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wiedzmin 3? Fajna giera, mocne 8, ale te wszystkie questy "podążaj za czerwonym śladem i walcz kur,wo ze sterowaniem". Ehhhhhhh. No ale ładne chociaż, a nie jak zwierzęta bez sweetfx na medium w 900p.

Opublikowano

Do czego ten post nawiązuje ragus? Chyba nie jesteś zdenerwowany że ktoś obraził xenoguwniaka i teraz musisz na szybko obrazić goty 2k15 co?

Opublikowano

No podążanie za czerwonym śladem ch.ujowe, ale grind i bieganie po pustym świecie bijąc potworki po 5 minut już goty. 

Rozumiesz coś z tego pawcio? 

Opublikowano

Przecież nie obrażam MH4 lel pawcio co ty dawno w kratosa nie grał?

@neoplus

1. 30 sekund

2. Świat nie jest pusty

3. Sterowanie jest znakomite

Ty ośle. Idź przeczytaj wstępniak Gulasha, bo gadać z tobą merytorycznie to ehhhhhhhhhh.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Xeno? Jakbym ubierał sie w ciuchy siostry i jedyny kontakt z kobietami miał przy pomocy stylusa na 3Desie, to może, podkreślam może bym się jarał.

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

@rachooj

Merytorycznie? W CW? 

Tobie już podziękujemy. :lapka: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.