Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

until daun, rocket league, destiny same hiciory na plejstejsion po co komu inne konsole?

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tyle w temacie.....

Velius, 20 lat pozniej, wchodzi do pokoju syna a tam konsola Sony zamiast pecta! :D

Nawet w kraju pedalstwa, kraju plejsztejszon stary nie wytrzymał i zrobił co należy z gównem obesranym bez gier   :)

Oni siedzą w szafie z ubraniami? czy to jest ich pokój? Jak zwierzęta, jak pies w budzie, target $ony, tfuu!

Opublikowano

w dasha grali, stary pewnie się wkurzył że gier nie ma.

Opublikowano

A ten dash jest exem?

Jest na PC? Jest na XO?

NIE MA, WIEC KLEKAJ PRZED POTEGA EXOW SONY :daddy:

Opublikowano

lista top 25 w tym roku z Gamespotu:

25. Assasin Londyn

24. Evolve

23. Halo 5

22. (pipi) na PC

21. Project Cars

20. SOMA

19. Undertale

18. Her Story

17. Rainbow Six Siege

16. Just Cause 3

15. Xenoblade

14. Dying Light

13. Cities coś tam

12. Splatoon

11. Until Dawn

10. Kerbal coś tam

9. Tales from the Borderland

8. Rise of the TR

7. ORI

6. Fallout 4

5. Super Mario Maker

4. Bloodborne

3. MGS 5

2. Rocket League

1. Wieśman 3

Until dawn wyżej od Halo 5 hahah . Matko jaki nędzny ten boner. Ori i Lara ratują te zieloną biedę. Gdzie Forza?

xdddd

Uuu a tyle srania w ostatnich tygodniach, że na ps4 nie ma w co grać, a na gównie jeszcze gorzej jest xddddd

First on Rocket League >>>> Tumb Raider :dynia:

że wam nie wstyd tutaj wypisywać te wasze brednie jeszcze :obama:

Hahah, jak beka x-taczera, 2015 rokiem beki z tego szrota z eksami, których nikt nie kupuje. Nawet Soma, indyk z PSS, lepszy od afryki z halo 3 w hd. Ciekawe kiedy jakiś prawdziwy eks ze średnią powyżej 90% na konsole wyświetlająca 44% mniej pikseli i ze spadkami do 0fps. :yao:

NqWz5xG.jpg?1

I kolejny raz rzeczywistość złapała pryszczate łby botów i przeorała przez zielone szambo.

A co to będzie w 2016 jak już pierwszym kwartale Nadkosnola dostanie więcej eksów, niż x-taczer przez cały 2015 rok :obama:

Opublikowano

Żaden rok dominacji Playstation, to rok dominacji PC. ;)

Opublikowano

Jestem ciekaw kiedy yeti napisze jakiś merytoryczny post w tematach o gierkach bo obecnie to jego posty zawierają tylko filmiki, obrazki albo jakieś info z pssite. I to wszystko w większości w martwych tematach.  :dynia:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

2wqd5pv.jpg

Chciałem coś kupić, miałem parę pozycji upatrzonych ale :newell:  mi nie pozwala.

:dynia::xboss:

Opublikowano

Steam nie wytrzymał mln graczy spragnionych rozrywki w atrakcyjnych cenach to nie dziwota,że mają małe problemy te 2-3 razy w roku przez jakiś czas.

W przypadku Sony ich usługa pada od zwykłego użytkowania więc beka jak zawszeXD XD

Opublikowano

2wqd5pv.jpg

Chciałem coś kupić, miałem parę pozycji upatrzonych ale :newell:  mi nie pozwala.

Co summer/winter sale przez pierwsze 2h dzien w dzien ciezko cos zrobic bo ponad 10mil osob co chwile robi f5.

Opublikowano

2wqd5pv.jpg

Hahahaha, biedaki tak wyczekiwali na papers please za 50gr, a tu lipa. Chyba szybciej blachary ściągną te gry z torrentów jak zawsze, niż coś kupia u tego przepoconego spaślaka.

Opublikowano

10 milonów cebul

Opublikowano

10 milonów cebul

To i tak mniej niz na ps4,bo na ps4 jest ich ponad 30 milionow :dynia:

Opublikowano

dajcie im się nacieszyć awarią. zazwyczaj to klapy doświadczały heavy load od :kaz:

Opublikowano

Ostatnio to częściej lajw pada, ciekawe czemu, jak tam pustki na serwerach :kaz:

Opublikowano

To nie był atak, stwierdziłem tylko fakt nie bulwersujcie się tak rycerze blachy.

Opublikowano

Ja tez tylko stwierdzilem fakt.

Opublikowano

Jak steam nie dziala to przynajmniej nikt na tym nie traci, bo nikt za to nie placi.

Opublikowano

No jest mi wstyd za polskich graczy 

Mi jest wstyd, że na tej liście nie ma nawet W3... wiedziałem, że Polacy to "piraci", ale krwa żeby aż tak. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.