Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Haha! Jeden filmik z grami na PlayStation, a ile zamotania w obozie botów, widze już starają sie linie obrony wymyśleć, że też zagrają sobie w jakieś gierki.

Jakby to Mroku powiedział   BEKA

https://youtu.be/dQw4w9WgXcQ?t=1s

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

nie widzę żadnego posta na temat tego filmiku od kogoś z obozu botów, coś ci pada na oczy fanek

Opublikowano

No jest mi wstyd za polskich graczy

Mi jest wstyd, że na tej liście nie ma nawet W3... wiedziałem, że Polacy to "piraci", ale krwa żeby aż tak.

Tylko idioci kupowali w3 na steam za ok 50 euto na premierę jak w sklepie mieli pudełkową wypasioną wersje za 140 zł

Ja mam wersje pc i to kolekcjonerki.

P.S. Gram w genialną grę tylko na PC która dostałem od kolegi z forumka. Gra ta mogłaby fanka i yetiego doprowadzić do zawału bo nie ma grafiki i trzeba czytać. Ale jaki ta gra ma humor i jaki system walki ;)

d9iMB36.gif

Gratulacje. :)

No i ta gra jest genialna, nie Bloodborne czy nawet Wiedźmin. ;)

Opublikowano

to nie jest grafika

Opublikowano

d9iMB36.gif

Gratulacje. :)

No i ta gra jest genialna, nie Bloodborne czy nawet Wiedźmin. ;)

Co to za gierka? Zaintrygował mnie kwiatek-psychopata.

Opublikowano

Jestem ciekaw kiedy yeti napisze jakiś merytoryczny post w tematach o gierkach bo obecnie to jego posty zawierają tylko filmiki, obrazki albo jakieś info z pssite. I to wszystko w większości w martwych tematach.  :dynia:

Wejść do tematów tych paru exów szrota4, połowa postów to spam od yetiego z bieda filmikami albo tweetami które nikogo. Generowanie sztucznego ruchu za worek cebuli od $ony Polska.

Radzę atakować tematy SW Battlefront, CODa, Destiny i AC bo tam siedzi Fanek i reszta ekipy z trzepaka :)

Opublikowano

Velius, 20 lat pozniej, wchodzi do pokoju syna a tam konsola Sony zamiast pecta! :D

Nawet w kraju pedalstwa, kraju plejsztejszon stary nie wytrzymał i zrobił co należy z gównem obesranym bez gier :)

Oni siedzą w szafie z ubraniami? czy to jest ich pokój? Jak zwierzęta, jak pies w budzie, target $ony, tfuu!

Pedalstwa w Japonii nie zanotowalem ale juz zboczencow z przypietymi mini-kamerkami do butow w celu podgladania majteczek nastolatek juz tak XDDDD

Zjawisko japonskiego zboczenca z zalozonymi majteczkami na glowie naprawde istnieje i mozna prawie codziennie w wiadomosciach tv zobaczyc takiego zlapanego typa XD

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

pedofile często są kojarzone z pedałami bo 1/3 ataków pedofilskich to dzieło pedałów,

analogicznie 1/3 fanbojów ps vita to fanboje dużego plejstejszon, to są schorzenia bliskie sobie.

Opublikowano

no bo nie ma szczerze i bez bicia się przyznaje mam ps4 i nie ma na to gier, które mnie interesują, przysięgam jak boga kocham dlatego nie dziwie się w takiej sytuacji, że część osób mięknie i kupuje destiny bo po prostu nie mają w co grać

Story of my life.

Przeszedłem MGSa, multi mi nie podeszło jest jakieś jałowe i bez wyrazu.

W PES'a od kiedy dali Roberto Baggio nie da się grać...

Wiesiek ok ale po 130h muszę odpocząć i dopiero później ruszę dodatki...

I co? Zostaje Destiny, którego nie ruszałem od ponad roku... kupiłem niedawno wszystkie dodatki i bawie się świetnie, miękki jestem bo nawet gram pvp - mimo, że nigdy nie lubiłem to po prostu musiałem polubić bo nie mam w co grać.

Mam nadzieję ze w 2016 Persona, Nier i Ni-oh uratują sytuację :) najbardziej liczę na P5, bo 3 i 4 to dla mnie jedne z najlepszych jRPGów.

Edytowane przez michu86-

Opublikowano

Ratunkiem jest posiadanie kilku sprzętów dla graczy. Jak ktoś gra tylko na ps4 to fakt nie ma za bardzo w co grać.

Opublikowano

miec tylko ps4 i tlumaczyc sobie "no gram w destiny bo nic nie ma ale bawie sie swietnie"

smutne to w chuy

Opublikowano

no bo nie ma szczerze i bez bicia się przyznaje mam ps4 i nie ma na to gier, które mnie interesują, przysięgam jak boga kocham dlatego nie dziwie się w takiej sytuacji, że część osób mięknie i kupuje destiny bo po prostu nie mają w co grać

Story of my life.

Przeszedłem MGSa, multi mi nie podeszło jest jakieś jałowe i bez wyrazu.

W PES'a od kiedy dali Roberto Baggio nie da się grać...

Wiesiek ok ale po 130h muszę odpocząć i dopiero później ruszę dodatki...

I co? Zostaje Destiny, którego nie ruszałem od ponad roku... kupiłem niedawno wszystkie dodatki i bawie się świetnie, miękki jestem bo nawet gram pvp - mimo, że nigdy nie lubiłem to po prostu musiałem polubić bo nie mam w co grać.

Mam nadzieję ze w 2016 Persona, Nier i Ni-oh uratują sytuację :) najbardziej liczę na P5, bo 3 i 4 to dla mnie jedne z najlepszych jRPGów.

Dlatego dokupiłem XO w tym roku i był to mój najlepszy zakup growy w 2015, długo zwlekałem, zastanawiałem się czy mi to potrzebne i jak się później okazało spędzam na XO większość czasu a PS4 zbiera kurz. 

Jak tak dalej pójdzie to będę mógł powiedzieć, że PreyStation 4 to sprzęt bardzo solidny bo wytrzyma mi do końca generacji bez potrzeby zakupu drugiego egzemplarza :Coolface::yao:

Opublikowano

No nie ma nic lepszego dla mnie na ten moment -

to jest bardziej na zasadzie, że gdybym miał w co grać to pewnie Destiny bym nie dał szansy, no ale bida i dałem... i jestem mile zaskoczony bo oderwać się jest trudno i mi bardzo podpasowało, wciągnęło bardziej niż np. MGS - na którego była podjarka max, ale mnie sfultonowali.

Każdy sobie w pewnym stopniu racjonalizuje rzeczywistość na swój sposób nie widze nic w tym dziwnego.

I rzeczywiście zgodzę się z blantmanem, że xbox by mi teraz dupę uratował, ale niestety gram w taką inną grę, która się nazywa hipoteka & urządzanie mieszkania limited edition 20year anniversary, na którą dużo mojego hajsu idzie :/

Opublikowano

czyli klapy graly by na xboxie gdyby miały wiecej hajsu

ok dobrze ze to sobie wyjasnilismy

Opublikowano

Nie uwazam ze mam klapy lub brak hajsu na inna konsole gram na PS4 i z racji czasu wyrabiam sie tylko by wszystko z gornej polki ogarnac.

Po skonczeniu W3 300h, MGS5 100h teraz gram w F4 majac 100h i konca nie widac. Zaraz pozniej biore sie za Bloodborne z dodatkiem wiem ze wstyd ze tego jeszcze nie ogralem i podejrzewam ze min 200h wpadnie.

Do tego juz wkrotce SFV i Star Ocean a jeszcze by sie zdalo Tales'a ograc.

Zeby nie bylo gram dziennie od 5 do 10h

Opublikowano

fallout i mgs grą z górnej półki xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Opublikowano

fallout i mgs grą z górnej półki xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

Jak by to Ci sie to podobalo czy nie one sa z gornej polki i wstyd tych produkcji nie ograc tylko po to by dac sobie subiektywna opinie o nich a nie sugerowac sie tylko opiniami innych.

Sam ograj i ocen.

BTW po ograniu MGS5 moge stwierdzic ze jestem zawiedziony ta produkcja

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

xD czyli co żeby wiedzieć ze g,owno smakuje jak g,owno trzeba zjeść to g,owno ? Nie sądzę

Opublikowano

xD czyli co żeby wiedzieć ze g,owno smakuje jak g,owno trzeba zjeść to g,owno ? Nie sądzę

XDDDDDDDDDDDDD

Ale nie uwazam by gry wymienione przeze mnie byly (pipi)mi...

Opublikowano

Ograłem i oceniam xd

Mgs gra tworzona w warunkach bliskich gułagu, z pokastrowanymi cutscenkami by wydać jak najszybciej i zagarnąć pieniążki

Fallout, gra wyglądająca i działająca jak (pipi), z rakowym season passem za 30 euro w którym nie wiadomo co i kiedy będzie, ale daj pieniążka xdddddd

wyje z beki.

raczej z dolnej półki, bo trzeba sie schylić i wypiąć dupe do dymania xddd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Ograłem i oceniam xd

Mgs gra tworzona w warunkach bliskich gułagu, z pokastrowanymi cutscenkami by wydać jak najszybciej i zagarnąć pieniążki

Fallout, gra wyglądająca i działająca jak (pipi), z rakowym season passem za 30 euro w którym nie wiadomo co i kiedy będzie, ale daj pieniążka xdddddd

wyje z beki.

raczej z dolnej półki, bo trzeba sie schylić i wypiąć dupe do dymania xddd

Z MGS5 sie zgadzam z Toba.

Co do F4 mnie przypasowal.

Co do DLC dla mnie nie istnieje nawet darmowych nie zassysam wyjatkiem byl tu W3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.