Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

:dafuq:  to na hui piszesz ze to gry z wyższej półki, jak sie ze mną zgadzasz? ja nie rozumie

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

bo sa chuyowe ale jak na ps4 to z wyzszej polki

Opublikowano

:dafuq: to na hui piszesz ze to gry z wyższej półki, jak sie ze mną zgadzasz? ja nie rozumie

Jezeli chodzi o rynek i pieniadze wlozone w produkcje to gorna polka jezeli chodzi o nas to moze to byc GOTY lub crap.

Ja tylko pisze ze ta gorna polke poprostu wypadaloby ograc dla subiektywnej opinii

Edytowane przez Zetta

Opublikowano
Zaraz pozniej biore sie za Bloodborne z dodatkiem wiem ze wstyd ze tego jeszcze nie ogralem i podejrzewam ze min 200h wpadnie.

Zeby nie bylo gram dziennie od 5 do 10h

Grasz 5-10h dziennie? pracujesz przy grach czy co? Mi jak dziennie uda sie spędzić 4h przy konsoli to jest dobry dzień :)

Bloodborne do ostatniego bossa to jakieś 40h, do tego dungeony i razem wychodzi 100h, tyle mi platyna zajęła.

Przynajmniej mi tyle zajęło, ale ja zawstydzam skillem 3/4 botów na forum to sam rozumiesz

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Na PS4 nie ma gier!!!111!!!

NqWz5xG.jpg?1

A nie, czekaj....

Ten metacritic to jakiś fail, mam więcej niż 200 gier na boniacza, a zakupiłem gdzieś dopiero 1/2 tego co jest dostępne, no ale nadal dawajcie wiarę serwisom internetowym zamiast przejrzeć na oczy.

Jak ktoś chce grać w remastery i gry z androida to droga wolna. Jak ktoś lubi dobre INDIE to zapraszam do zielonych.

Edytowane przez ping

Opublikowano

ale co to za róznica czy gra miała miliard dolarów budżetu czy klepało ją dwóch studentów w garażu za łyżkę zupy, skoro i tak będzie kosztować gierka 200zł na półce. to co decyduje o "jakości" to nie cyfry w budżecie, a odbiór gierki. możesz mieć kupe w złotym papierku zrobioną przez tajlandzką prostytuke sprowadzaną przez antarktyde ale UWAGA to nadal kupa xd

Opublikowano

Zaraz pozniej biore sie za Bloodborne z dodatkiem wiem ze wstyd ze tego jeszcze nie ogralem i podejrzewam ze min 200h wpadnie.

Zeby nie bylo gram dziennie od 5 do 10h

Grasz 5-10h dziennie? pracujesz przy grach czy co? Mi jak dziennie uda sie spędzić 4h przy konsoli to jest dobry dzień :)

Bloodborne do ostatniego bossa to jakieś 40h, do tego dungeony i razem wychodzi 100h, tyle mi platyna zajęła.

Przynajmniej mi tyle zajęło, ale ja zawstydzam skillem 3/4 botów na forum to sam rozumiesz

Nie no rozumisz szary dzien - wracam z roboty o 5am przespie sie z 3-4h klepie w gierki zona wraca z roboty cos ugotuje pozniej godzinna drzemka i na 8pm znow do roboty XD

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Fanek xddddd

Przejdz i splatynuj dark souls a nie jakies casualowe gierki. :problem:

Opublikowano

Ograć fallouta 4 przed bloodborne mając TYLKO PS4. Nosz ja (pipi)e ....

Nosz taki Hype Train widzisz po mnie przejechal ze nic na to nie poradze XDDDDDDDDDDDDDDD

c406a32e3b838f8de52ff9fb816b5275.jpg

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Wiesci z zielonego cesarstwa:

http://www.ppe.pl/news/40806/wsteczna-kompatybilnosc-na-xbox-one-otrzyma-w-przyszlym-roku-znaczace-ulepszenie.html

A tymczasem co słychać w niebieskim rynsztoku?

Remastery w 30fps za full prajs plus gry z PS2 za ponad 60 zeta, czyli innymi słowy ostre analne dymanko kolczastym dildem bez tłuszczowych środków wspomagających...

:yao:

Opublikowano

yeti w ogole kupił tego fallouta?

Opublikowano

sytuacja miała miejsce zanim wychodziły guwna pokroju embargo do mówienia o embargo i gameplaye z płonącymi psami spadających z wieżowców

Opublikowano

yeti w ogole kupił tego fallouta?

Nie kupił bo ma honor

Opublikowano

ale w battlefronta to juz pyka xD 900p gra na 7 czy można niżej upaść?

Opublikowano

Napisałbym że można grając w f4 ale nie napisze bo kupiłem to góvno :pawel:

Opublikowano

I to cyfrowke.

Opublikowano

Ja też kupiłem to (pipi). Najgorszy zakup tego roku.

Tylko ja kupiłem z powodu hype'u ale przestałem po 8 h w to (pipi) grać. A on 100 h z kupą spędził i nie grał nawet w bloodborne. Ja kupiłem na pc więc mam na zawsze ale gdybym miał ps4 to bym i po 5h sprzedał i kasę ulokował w lepszej gierce

Opublikowano

Jak mozesz tak mowic o grze z wyzszej polki? Masz godnosc czlowieka?

Opublikowano

I to cyfrowke.

nom ale chociaż tylko połowe ceny dałem to aż tak smutno mi nie jest.

Opublikowano

Undertale jest lepsze a grafikę ma taka jak f4. Za to fabularnie undertale 100 x lepsze no i te postacie interesujące i różnorodne :)

Opublikowano

czyli klapy graly by na xboxie gdyby miały wiecej hajsu

ok dobrze ze to sobie wyjasnilismy

Ale chodziło o moment w którym był haaajs... - wtedy była decyzja czy ps czy x - padło na ps.

Gdybym w tamtym momencie wybrał x - to bym zapewne odezwał się w tym temacie wcześniej i płakał, że plej by mi dupę uratował.

Opublikowano

no bo nie ma szczerze i bez bicia się przyznaje mam ps4 i nie ma na to gier, które mnie interesują, przysięgam jak boga kocham dlatego nie dziwie się w takiej sytuacji, że część osób mięknie i kupuje destiny bo po prostu nie mają w co grać

Można byłoby napisać "to sprzedaj i kup sobie warzywa", ale złośliwość jest taka.... małostkowa.

Sporo ludzi chciałoby PS4, a nie ma nań. Skoro tobie nie służy w inny sposób, jak zbieracz kurzu, to sprzedaj za kilkaset zł. Ty nie będziesz pisoczył na forumku jaki to szmelc bez gier, a ktoś się będzie cieszył grając w wspaniałe gry w okresie świątecznym/noworocznym.

Opublikowano

Spokojnie sylwek, spokojnie. Jak taki z ciebie mikołaj to zamiast kupowania domków w grach pay2win sprezentuj komuś ps4.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.