Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

no bo nie ma szczerze i bez bicia się przyznaje mam ps4 i nie ma na to gier, które mnie interesują, przysięgam jak boga kocham dlatego nie dziwie się w takiej sytuacji, że część osób mięknie i kupuje destiny bo po prostu nie mają w co grać

Można byłoby napisać "to sprzedaj i kup sobie warzywa", ale złośliwość jest taka.... małostkowa.

Sporo ludzi chciałoby PS4, a nie ma nań. Skoro tobie nie służy w inny sposób, jak zbieracz kurzu, to sprzedaj za kilkaset zł. Ty nie będziesz pisoczył na forumku jaki to szmelc bez gier, a ktoś się będzie cieszył grając w wspaniałe gry w okresie świątecznym/noworocznym.

xd

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Jak tak dalej pójdzie to będę mógł powiedzieć, że PreyStation 4 to sprzęt bardzo solidny bo wytrzyma mi do końca generacji bez potrzeby zakupu drugiego egzemplarza :Coolface::yao:

Nie liczylbym na to, podejrzewam ze juz wkrotce Twoje PS4 ulegnie samorozkladowi :kaz:

Opublikowano

Spokojnie, jeszcze tak dwie obsuwy i na koniec roku wyjdzie xD

Opublikowano

I slusznie zrobili, przeciez 1-3 maja wolne to akurat sie pogra. To tylko pokazuje jak Sony dba o swoich fanów :obama:

Opublikowano

:dynia:x1000000000000000000000000000000000000000000

Lista prawdy na 2017 Yeti dajesz ( dobrze ze kupilem XBoxa i mam WiiU )

Opublikowano

wyebane jajca na strzelanie z kapiszonow do totemow lel

Opublikowano

Plują na was a wy się cieszycie

Edytowane przez Banny

Opublikowano

2017 rokiem plejstesion!

Opublikowano

Haha beka z klapow od zawsze na zawsze hahaha dobrze wam tak buhahaha

Opublikowano

Blacharze i boty cieszą się ze świątecznych wyprzedaży, grają w nowo zakupione gierki, dają sobie prezenty a klapy dostają na święta kolejnego bolca w odbyt od swojej ukochanej firmy. TYLKO SONY!

Opublikowano

Beczunia jakby przesuneli gre o pół roku, a tu ledwo 1 miesiąc   :rolleyes:

Opublikowano

Fanus ale gra miała wyjsć pod koniec 2015 wiec w sumie to jest pół roku obsuwy xDDDDDD

Opublikowano

Fanus ale gra miała wyjsć pod koniec 2015 wiec w sumie to jest pół roku obsuwy xDDDDDD

Wole aby poświęcili tyle czasu ile potrzebują, niż aby pozniej wyszło zabugowane szambo jak Fallout czy Unity.

Moje jedyne 2 posty na serio w CW w tym tygodniu

Opublikowano

To jest ten pierwszy czy drugi? Jak drugi to gdzie jest pierwszy? 

Opublikowano

Beczunia jakby przesuneli gre o pół roku, a tu ledwo 1 miesiąc   :rolleyes:

Wole aby poświęcili tyle czasu ile potrzebują, niż aby pozniej wyszło zabugowane szambo jak Fallout czy Unity.

Moje jedyne 2 posty na serio w CW w tym tygodniu

To jest ten pierwszy czy drugi? Jak drugi to gdzie jest pierwszy? 

Czas okulary kupic Suteq ;)

Opublikowano

Już mam, ale muszę skorygować. :teehee: 

Opublikowano

Jak zwykle mialem racje - jesien/zima 2016 panowie :)

Opublikowano

chorągiewka kupuje wiiu xd

Opublikowano

U4 przerzucili o miech xdddddd beka na (pipi) brałem tego szrota ja (pipi)ie mam nadzieje ze sprzedam go po świętach za te 20zl

Edytowane przez Orzeszek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.