Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Klauzula sumienia nie pozwala mi z czystego serca sprzedać papieżowi ps4 :/ to jak dziecku z nowotworem pod(pipi)ac lizaka

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mieszkanie Fanka, Grudzień 2015.

Świąteczna atmosfera udzieliła się już Yetiemu i Fankowi - wspólnie przeglądali klipy z nadchodzącego uncharted 4. Nie wiedzieli jednak, że już za chwile zapuka do nich pewien gość o imieniu - Kermit vel Kermit PSXowy. Kermit jednak no cóż, jak to żaba postanowił ową atmosferę zgodnie z duchem świąt bożego narodzenia nieco "ocieplić".

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Nie pozostaje nic jak tylko zyczyc Wszystkiego Zielonego na te Swieta :lapka:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Raczet to ostatnia gra dla której wyjmę wstyd4 z szafy, czy wyjdzie za rok czy za dwa - bez różnicy.

Opublikowano

Ech mam kłopoty finansowe. Musze sprzedać kilka konsol. Ale zostawię sobie ps4 do gier.

xdddddddd

Opublikowano

naughty dog musialo przeniesc premiere bo pierwszy kwartal roku nalezec bedzie do duchowego nastepny pgr i zapowiedzianych niedawno tras miejskich w najlepiej wspieranej grze ever - tyle dobra, tylko sony, tylko playstation, ino ruch, ino oberschlesien

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news/40831/uncharted-4-a-thief-s-end-ponownie-opoznione-gra-nie-zadebiutuje-w-marcu.htmlxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gdzie jest YETI??

Opublikowano

naughty dog musialo przeniesc premiere bo pierwszy kwartal roku nalezec bedzie do duchowego nastepny pgr i zapowiedzianych niedawno tras miejskich w najlepiej wspieranej grze ever - tyle dobra, tylko sony, tylko playstation, ino ruch, ino oberschlesien

za słabo związałem, wydostał się :frog:

Opublikowano

Spokojnie sylwek, spokojnie. Jak taki z ciebie mikołaj to zamiast kupowania domków w grach pay2win sprezentuj komuś ps4.

Luz Maria, sprezentowałem już dwie.

Opublikowano

Spokojnie sylwek, spokojnie. Jak taki z ciebie mikołaj to zamiast kupowania domków w grach pay2win sprezentuj komuś ps4.

Luz Maria, sprezentowałem już dwie.

moj czlowiek :banderas:

Opublikowano

Mieszkanie Fanka, Grudzień 2015.

Świąteczna atmosfera udzieliła się już Yetiemu i Fankowi - wspólnie przeglądali klipy z nadchodzącego uncharted 4. Nie wiedzieli jednak, że już za chwile zapuka do nich pewien gość o imieniu - Kermit vel Kermit PSXowy. Kermit jednak no cóż, jak to żaba postanowił ową atmosferę zgodnie z duchem świąt bożego narodzenia nieco "ocieplić".

Dlatego ja kermitowi kupuje gierki na steam aby mi na chatę nie wpadł i ps4 nie rozwalił. Chcę aby dotrwała konsola ze mną do last guardiana XD

Opublikowano

Dzięki za wspieranie raka :/

Ale przecież nie kupiłem Battlefront De Luks za ponad pięćset zł (bo to wersja kompletna, którą łaskawie będą wspierać przez jakiś czas, aż ktoś nie stwierdzi, że wypuści droższe niż sama gra DLC, ale przepustka sezonowa już go nie obejmie), tylko PS4. Dziecka Soni nie lubią tylko blacharze, ponieważ niemal każdy ma się za przedstawiciela master rasy, choć 96% z nich nie stać na sprzęt pod 4k, uber, 60k/s 16AA kombo, bądź X boty (ale takie typowe), ponieważ klapy drwią od miesięcy z 900p, a teraz każdy wychwala jakość grafiki w Battlefront.

Opublikowano

Sylvan widzę koks od yetiego. 

Opublikowano

sylvan musi mieć duże zapasy bo na te jego recenzje gier idzie tego dużo raczej.

Opublikowano

16AA kombo

Na chu.j ci takie wygładzanie w 4K xD Chcesz sobie obraz koniecznie rozmyć ? Znafca od siedmiu boleści lol

Opublikowano

Swieta bez neta i konsoli. Szczerze polecam taki detoks. W zwiazku z tym juz teraz wesolego xboxa kochane boty i kuboty :xboss:

Opublikowano

ponieważ niemal każdy ma się za przedstawiciela master rasy, choć 96% z nich nie stać na sprzęt pod 4k, uber, 60k/s 16AA kombo

Bo tu nie chodzi o sprzęt, tu chodzi o idee  :newell:  :master:

nie mam wersji z jutuba niestety

https://cdn.streamable.com/video/mp4/vcka.mp4

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Kto wrzuci większego raka w zakupach growych

Opublikowano

Swieta bez neta i konsoli. Szczerze polecam taki detoks. W zwiazku z tym juz teraz wesolego xboxa kochane boty i kuboty :xboss:

Wszystkiego plejstejszyn :kiss:

A co do webma, nooo, to zgadza sie, pecet jak Saitama w anime, najmocniejszy ale i tak olewany przez wiekszosc :Coolface:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.