Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Swieta bez neta i konsoli. Szczerze polecam taki detoks. W zwiazku z tym juz teraz wesolego xboxa kochane boty i kuboty :xboss:

No Tobie detoks od calakowania asasyna i mad maxa na pewno dobrze zrobi.  :rose:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie wiem ale już zacieram rączki

Opublikowano

Swieta bez neta i konsoli. Szczerze polecam taki detoks. W zwiazku z tym juz teraz wesolego xboxa kochane boty i kuboty :xboss:

No Tobie detoks od calakowania asasyna i mad maxa na pewno dobrze zrobi.  :rose:

Tomb Rider i Ori niczym balsam. ale Mad Maxa to na listę nie wpisuj bo mimo zbierania na potęgę świetna gra. 

Opublikowano

To o której padnie dzisiaj PSN?

A przypadkiem parę dni temu X nie leżał ?  :morning1:  Szukacie gówna u innych s jesteście w tej samej sytuacji. To samo w tamtym roku na święta obie platformy leżały a X pamiętają że PSN leżało  :nuke:

Opublikowano

XBL leżało przez godzinę, PSN przez całe święta. :lapka: 

Opublikowano

To o której padnie dzisiaj PSN?

A przypadkiem parę dni temu X nie leżał ?  :morning1:  Szukacie gówna u innych s jesteście w tej samej sytuacji. To samo w tamtym roku na święta obie platformy leżały a X pamiętają że PSN leżało  :nuke:

Ale ja się martwię, o to czy zdążę sobie w wigilijny wieczór polatać X-Wingiem w Battlefroncie.

Poza tym mam kilka platform do wyboru, tak więc mam w du.pie która usługa padnie bo mam zawsze zapasową opcję :yao: Której klapki, jedno platformowcy nie posiadają i później wyładowują swoje rozgoryczenie zaistniałą sytuacją na profilu PS Polska na facedzbooku :kaz:

Opublikowano

XBL leżało przez godzinę, PSN przez całe święta. :lapka:

No właśnie tu jest wasz największy problem boty. NIEWIEDZA I PYERDOLENIE GŁUPOT

Opublikowano

żryj gruz 

Opublikowano

ehh wspaniale swieta dla botow, blacharzy i gejomarianów

no a u klapow dzien jak codzien, tu cos przesuneli tu cos zapowiedzieli na 2021 a tu dali 15 letnią gierke za 50zł,

"no ale ja sie bawie przy destiny świetnie, w kolekcji drejka byle do basenu a minusy battlefronta to dla mnie plusy" - homo clapus

ps. propsy za nagranie tej akcji starh, może to ich czegoś nauczy

Opublikowano

mozna powiedziec ze juz lezy, przynajmniej JA nie moge wejsc do pss

Opublikowano

Ja przed chwilą byłem na psstore zobaczyć co nowego i pobieram sobie właśnie demo Sebastian rally, jak zwykle leci full łącza

Opublikowano

zdrowych wesolych dla wszystkich

Opublikowano

wszystkiego nintendo

Opublikowano

wszystkiego nintendo

aż tak źle życzysz Ficusiowi

Opublikowano

Gorzej jak teraz być nie może. :)

Opublikowano

Zawsze mógł życzyć wszystkiego Destiny xd

Opublikowano

Dziś Wigilia, dzień magiczny, dzień cudów i spełnienia marzeń! Dlatego z tego miejsca chciałbym Wam, moim misiaczkom życzyć wesołego Wario, smacznego Yoshiego i dużo Pokemonów pod choinką :* Oby Wam Mario zawsze przewodził w życiu, obyście znaleźli swojego Linka/Zeldę, obyście byli szczęśliwi na Delfino Plaza i żebyście nigdy nie musieli słyszeć legendy o Zeldzie CD-i. Życzę Wam wszystkiego Nintendo w te święta i obyście najedli się dobrze i zdrowo i żeby w końcu śnieg spadł! 

Życzę Wam też bardzo Zielonych świąt pod znakiem krzyża, by król Spencer Was przywiódł do stajenki i by Was obdarował najlepszym darem. By Ci, co nie mieli kobiety, znaleźli taką jak Lara Croft, a Ci co faceta, takiego jak Master Chief. By potraw na stole było tle co gamescora na koncie. By był to po prostu najlepsze święta, tak, jak po prostu Xbox jest najlepszą konsolą.

Życzę również, by niebo zawsze było Niebieskie, by KAZdy był zadowolony i by taki kolor nieba umilił Wam serdecznie nostalgiczne powroty do starych dobrych czasów!

:xboss::kaz::reggie: - trzech króli

Edytowane przez Lord Astmer

Opublikowano

może 3 króli, ale zbawiciel jest tylko jeden :newell:

Opublikowano

może 3 króli, ale zbawiciel jest tylko jeden :newell:

Bardzo nietrafne skojarzenie. Jeżeli już to JUDASZ. Myślisz, że jest Twoim przyjacielem i oferuje tanie gry, a tak naprawdę to Ci je tylko wypożycza.

Opublikowano

wypozycza na zawsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.