Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No szczególnie jak steam padnie na amen. :dafuq: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wtedy są inne źródła by zassać swoje kupione gierki. Na kąsolach jak wyłączą usługę dla danego pudełka to ci żadne wyjście już nie zostanie.

Opublikowano

Jak będzie wojna nuklearna w 2077 roku to tylko pudełka będą miały jakąś wartość i będą działać. :cool::lapka: 

Opublikowano

Do tego czasu to takie PS4 już dawno ulegnie samo rozkładowi więc nie wiem na czym to odtworzysz  XD

Opublikowano

Będą działać tylko 20th Anniversary Edition. Ponieważ obecnie wszystkie są nierozpakowane w zafoliowanych kartonach XD 

Opublikowano

Wesołych Świąt! Oby pod choinką znalazły się wymarzone prezenty, a mikołaj w tym roku nie zawiódł waszych oczekiwań ;)

Mam nadzieję, że nie jest na tyle wredny by podrzucać PS4.

Opublikowano

Wesołych świąt (niezależnie od platformy) :)

Życzę wam aby PSN wytrzymał!  :sorcerer:

Opublikowano

Jak wszyscy to wszyscy, wesolych swiat panowie. :dunno:

Opublikowano

Młody się jara Xbox One bo dostał na święta + do tego minecraft, minecraft story mode i screamride :kaz: 

szkoda, że u niego w domu matka zabrania mu korzystać z sieci :kaz:

szkoda, że nie wiedzą, że na płycie minecrafta jest tylko 1 epizod :kaz: (chyba)

szkoda, że nie zrobi update softa ani nawet nie zagra w pozostałe epizody :kaz:

boże za jakie grzechy :dafuq: 

Opublikowano

Zycze wszystkim graczom playstation wesolych swiat a dla podludzi grajacych na pececie i na tym guwie rozmazanym wreszcie lepszej jakosci gier bo to co wychodzi na tych rakowych platformach szkoda gadac. Forzy, forzy,halo,inne csy minecrafty i choje muje dzikie weze .

Opublikowano

sklepik troche muli ale co sie dziwic jak taka wyprzedaz

Opublikowano

Jak tam kuboty, psn juz leży? XD

Wszystko OK+ sporo dobrych promocji jest.

Opublikowano

ale co sie dziwic jak taka  h.ujowa wyprzedaz

Teraz ok :kaz:

jak masz na mysli xbaka to tak teraz to brzmi poprawnie

Opublikowano

Ale są to jakieś serio dobre promocje? W nocy sam sprawdzę ale jest w czym wybierać?

Opublikowano

Ale są to jakieś serio dobre promocje? W nocy sam sprawdzę ale jest w czym wybierać?

No jest sporo dobrych promocji jak Destiny The Taken King ED,  NFS 2015, Goat Simulator, Sleeping Dogs,Tomb Raider i wiele innych swietnych gierek. Jest co wybierac 140+ tytulow.

Opublikowano

Transformersy za 79 zeta - niezły deal, tak samo jak DriveClub z DLC za 54 zeta w Plusie. 

Opublikowano

Transformesy w pudełku 99zl więc nie wiem czy taki super deal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.