Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Transformesy w pudełku 99zl więc nie wiem czy taki super deal

Na Ps3 chyba. 

Jest też Dishonored DE za 63 PLN. To już się mocno opłaca. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

860582_462557123936760_39055589368018037

Opublikowano

Transformesy w pudełku 99zl więc nie wiem czy taki super deal

Na Ps3 chyba.

Na cdp.pl jest wersja na ps4 za tyle

Opublikowano

Wolfenstein za 49 zł, to jest dobry deal.

Opublikowano

Mam skladac zyczenia klapo-blachom??!Niedoczekanie! wojna trwa 365 dni w roku, 24h na dobe, 60 minut na godzinę. Oby im te laptopy z Biedy popaliły sie podczas ogrywania Ori! :shotgun:

Opublikowano

Destiny TKK za 100 zl? Gdybym nie mial rozumu i godnosci czlowieka to bym chyba bral.

Calkiem spoczko te niektore przeceny. :notbad:

Opublikowano

Destiny TKK za 100 zl? Gdybym nie mial rozumu i godnosci czlowieka to bym chyba bral.

Calkiem spoczko te niektore przeceny. :notbad:

Najwyżej oceniany FPS tej generacji :dunno::kaz:

Talos Prin(nene)le za 79 zł, dobra cena. Szkoda, że tydzień temu kupiłem z PSS US za 25$ a jeszcze nie odpaliłem :dunno:

Opublikowano

Mnie kusza obie wersje DMC, naszla mnie ochota na slashery, akurat w swiatecznym duchu takie giereczki.

Do kiedy ta wyprzedaz jest? Nie chce mi sie pleja wlaczac a sklep na stronie zamula :/

Opublikowano

Najwyżej oceniany FPS tej generacji

To tylko świadczy jak żałosna jest ta generacja XD

Opublikowano

Jaki ten Steam dobry. Zakupiłem sobie FFXIII-2 i jak się okazało port zwalony (jak na standardy master race oczywiście). No to klikam steam refund i po dwóch godzinach już potwierdzenie, że w ciągu 24 godzin pieniążki do mnie wrócą :)

Opublikowano

Mnie kusza obie wersje DMC, naszla mnie ochota na slashery, akurat w swiatecznym duchu takie giereczki.

Do kiedy ta wyprzedaz jest? Nie chce mi sie pleja wlaczac a sklep na stronie zamula :/

Niektóre do 4 chyba, niektóre do 22. 

Opublikowano

Kupiłbym sobie re revelations 2 tylko nie wiem czy brac cyfrowke za 69zl czy pudelko za 100.

Co byscie brali misie kolorowe?

A na allegro zadnych ciekawych ofert wii u. Ehhhhh :frog:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

wszyscy zyja ? :D

Opublikowano

Kiedyś był tutaj filmik o 36 grach na PS4 w 2016. A tutaj wersja na XONE:

https://youtu.be/g0Mme_0gu4A

Xbox One 29 gier, PS4 36 gier czyli łatwo policzyć

PS4 > Xbox  

Opublikowano

To kiedy wyjdzie ten Tomb Raider na PS4 ? Uncharted w drodze to nie bede sie nudzil w kwietniu.

Opublikowano

Jaki ten Steam dobry. Zakupiłem sobie FFXIII-2 i jak się okazało port zwalony (jak na standardy master race oczywiście). No to klikam steam refund i po dwóch godzinach już potwierdzenie, że w ciągu 24 godzin pieniążki do mnie wrócą :)

Serio, smutno się na serduszku robi, że gdzieś jest jakaś grupa graczy, która cieszy się ze zwalonych portów na przepłaconych sprzętach mogących w teorii obliczać lądowanie na Marsie, tylko dlatego że jest opcja "refund" ...

Opublikowano

A ja sobie pograłem w Serious Sama. Wielkie zaskoczenie, bo jest bardzo fajną grą. :O

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

No jedynka była bardzo fpytę, kiedyś PC to miewał naprawdę gry, w FPS polegał na strzelaniu, a nie otwieraniu skrzynek. A nie sorry. Oglądaniu jak gość otwiera skrzynki.

Swoją drogą, to jest smutne co się potrafi wyrabiać. Ostatnio odpalam sobie Twitcha, było to w dzień premiery Star Warsów, a tam stream izaka w kinie, gdzie gra w Battlefronta, a za nim ludzie którzy przyszli na seans. To był najbardziej no-life'owy obrazek jaki widziałem w ostatnich latach...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.