Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jaki ten Steam dobry. Zakupiłem sobie FFXIII-2 i jak się okazało port zwalony (jak na standardy master race oczywiście). No to klikam steam refund i po dwóch godzinach już potwierdzenie, że w ciągu 24 godzin pieniążki do mnie wrócą :)

Serio, smutno się na serduszku robi, że gdzieś jest jakaś grupa graczy, która cieszy się ze zwalonych portów na przepłaconych sprzętach mogących w teorii obliczać lądowanie na Marsie, tylko dlatego że jest opcja "refund" ...

Nie no lepiej kupic gre na konsoli za 259zl i nie miec opcji zwrotu. :kaz:

Edytowane przez suteq

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No co ty, przecież konsolowe wersje nigdy nie są zwalone i nie trzeba ich patchować ... xD

Opublikowano

Lepiej mieć konsolę, i nie bawić się w ruletkę: "zwalony port czy nie/zadziała na moim kompie czy nie". A najlepiej to popatrzeć na recenzję zanim się zakupi, przynajmniej będzie adekwatna do sprzętu jaki się posiada. Względnie poczekać na patch, bo przynajmniej wyjdzie, a nie liczyć, że wydawca stwierdzi iż dla tych 8 ludzi co kupili legalnie grę za normalną cenę warto wydawać patch'a...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

Recenzje w dzisiejszych czasach sa guwno warte no ale ty nie ogrywasz nowosci tylko jakies guwna z plusa. xd

Opublikowano

Recenzje w dzisiejszych czasach sa guwno warte no ale ty nie ogrywasz nowosci tylko jakies guwna z plusa. xd

Polygon robi dobre recenzje, opanuj sie i idz grac dalej w symulator otwierania skrzyneczek

Opublikowano

Polygon jest tak samo zyebany jak ty.

Opublikowano

Lepiej mieć konsolę, i nie bawić się w ruletkę:

Lepiej mieć każdy sprzęt i nie być Mendrkiem.

Opublikowano

Lepiej mieć konsolę, i nie bawić się w ruletkę: "zwalony port czy nie/zadziała na moim kompie czy nie". A najlepiej to popatrzeć na recenzję zanim się zakupi, przynajmniej będzie adekwatna do sprzętu jaki się posiada. Względnie poczekać na patch, bo przynajmniej wyjdzie, a nie liczyć, że wydawca stwierdzi iż dla tych 8 ludzi co kupili legalnie grę za normalną cenę warto wydawać patch'a...

Kocham te posty medrka ktory zyje w czasach ps3 :D Takie info dla ciebie skoro jeszcze nie wiesz 99% gier dla masy  obecnie wychodzi zwalone na kazdej platformie. Pozostaly 1% to na zmiane lepszy port konsolowy/pc. Nie liczac batmana to wiekszosc zwalonych portow jest naprawiana na wszystki platformach. A teraz wracaj grac na ps3 w Diablo 3/CoD z hakerami.

Polygon robi dobre recenzje, opanuj sie i idz grac dalej w symulator otwierania skrzyneczek

Jedyne dobre recenzje robi Angry Joe i TotalBuscit. Reszte YT i ''recenzentow'' zaorac.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

CoD z hakerami

Eee no przecież hakery to tylko na PC i to w każdej grze, w każdym momencie czekają na biednego gracza ;)

Opublikowano

CoD z hakerami

Eee no przecież hakery to tylko na PC i to w każdej grze, w każdym momencie czekają na biednego gracza ;)

Ostatnio wlasnie mnie naszlo na grania w stare CoD(MW 1 i 2)na ps3 i chyba mnie musialo laczyc z serwerami PC bo 9 na 10 meczy to byl min.1 haker. ;)

Opublikowano

Konsola - wkładasz płytke i grasz?

Ciekawe... że każda gra ma często kilku gb patcha (nawet day one) xD

Opublikowano

Na starych konsolach na pewno sie jakis cziter znajdzie, systemy sa zlamane wiec mozna sie niestety bawic kosztem innych, ale porownywanie tego do cziterstwa na PC jest smieszne. W grach typu GTA Online, H1Z1 czy zwyklych shooterach jest praktycznie infestacja tego ludzkiego scierwa.

Opublikowano

Kolega gra w gta i ciagle mowi ze sa trainerowcy co maja nieekonczona kase i dropia ludziom.

Ostatnio dropnal mu 2mln, zrespil z 30 łodzi i zyczyl wesolych swiat. xd

O god mode'ach czy teleportach nie wspominam.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jak się gra na jakichś no-steam/ruskich wynalazkach to nie dziwota.

Szkoda też,że o tym zalewie hakerów najczęściej najwięcej płaczą ci co w ogóle nie grają online na piecach.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Kolega gra w gta i ciagle mowi ze sa trainerowcy co maja nieekonczona kase i dropia ludziom.

Ostatnio dropnal mu 2mln, zrespil z 30 łodzi i zyczyl wesolych swiat. xd

O god mode'ach czy teleportach nie wspominam.

Najsmieszniejsze jest to ze poczatkowo rockstar banowal ludzi ktorym cziterzy kase dali, mimo ze nie mieli na to wplywu. :yao:

@paliodor

No online na PC juz w ogole nie gram, to sie zgadza. Ale czemu nie gram? Wlasnie przez cziterstwo. Kupilem DayZ, cziterzy, GTA 4? Cziterzy. Battlefield 3? Cziterzy. Titanfall? Cziterzy. Darmowy weekend z codem na steamie? Cziterzy. L4D? Cziterzy. Killing Floor? Cziterzy (swoja droga zeby czitowac w grze nastawionej glownie na co-op to juz trzeba byc specjalnym typem z(pipi)a).

Kazda gra online jaka sprobowalem na PC byla przepelniona cziterami, jedynie CS byl wyjatkiem, ale to glownie dlatego ze gralem na 1 fajnym serwerze gdzie takie wyskoki byly szybko utylizowane (choc na forum serwera i tak pojawialy sie raz w tygodniu demka i analizy czy typ X nie ma wallhacka), w CS:GO nie gralem wiec nie wiem jak teraz sytuacja sie prezentuje.

Dlatego olalem to juz calkowicie. Oczywiscie wszystkie ww gry to byl Steam, zadne ruskie/nosteamy etc. oprocz oczywiscie BFa 3 i Titanfalla, ktore kupilem na Originie.

O ile do gier singlowych PC jest lepszy, glownie przez mody i lepsz wydajnosc/grafike, tak do multi juz nigdy na tej platformie nie wroce.

Opublikowano

Na starych konsolach na pewno sie jakis cziter znajdzie, systemy sa zlamane wiec mozna sie niestety bawic kosztem innych, ale porownywanie tego do cziterstwa na PC jest smieszne. W grach typu GTA Online, H1Z1 czy zwyklych shooterach jest praktycznie infestacja tego ludzkiego scierwa.

Na konsolach jest scierwo ktore nie dawalo rady na k+m na PC to przeniesli sie na konsole z k+m i leja ludziach na padach :dynia: O ile hakerow banuja na pc to sony i ms maja wy(pipi)ane,ze ktos gra na k+m na konsolach.

Opublikowano

tak bo vac (dobrze pamietam?) jest idealny. pamietajcie ze jak czlowiek zrobi zabezpieczenie to inny go zlamie, taka nasza natura

Opublikowano

tak bo vac (dobrze pamietam?) jest idealny. pamietajcie ze jak czlowiek zrobi zabezpieczenie to inny go zlamie, taka nasza natura

Jak dostajesz bana na cs:go to musisz kupic kolejny klucz,nikt Vac nie zlamal :facepalmz: W bf tez jak cie PB banowal to znowu gre trzeba bylo kupic ale teraz EA wpadlo na pomysl gametime i mozna za darmo 168h przegrac w bf4 wiec oszusci zakladaja nowe konto i znowu oszukuja

Jak dla mnie to 

Scierow z k+m na konsolach ktorych sony i ms zostawiaja w spokoju > oszusci na pc ktorzy sa banowania 

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Tak czy siak community pc z tego forum >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> community konsolowe

To co w te święta dzięki akcji Veliusa się dzieje. Czy koledzy z ps4 xbox one albo wii u kupili sobie jakieś prezenty?

Opublikowano

Tak czy siak community pc z tego forum >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> community konsolowe

To co w te święta dzięki akcji Veliusa się dzieje. Czy koledzy z ps4 xbox one albo wii u kupili sobie jakieś prezenty?

Dapo dal 4 kod(3 na ps+ i 1 na xbl) z czego jeden kod na ps+ jakas :cebula: za(pipi)ala i nawet nie podziekowala :dynia: 

Opublikowano

Problem w tym, że na PC za 30 ojro możesz narobić takich prezentów, że głowa mała (i połowę jeszcze pewnie sponsoruje Gaben), a na kąsoli to nawet nie starczy Ci na rok grania online na plejstejszon albo na pół gierki xDDDDDD

Opublikowano

Chcialem dac komus zarobic i kupic wii u ale nikt sie nie zglosil. :(
Opublikowano

Kolega dApo zoranizowal kilka kodzikow na roczne subskrypcje (sporo pieniazkow swoja droga...), i o ile sie nie myle byly jakies wyzwania forumowe w DC z nagrodami fajnymi?

Akurat jesli chodzi o nasze forum to poza oczywiscie CW wszyscy potrafia zyc w zgodzie i sobie cos fajnego zorganizowac.

Jak dla mnie to 

Scierow z k+m na konsolach ktorych sony i ms zostawiaja w spokoju > oszusci na pc ktorzy sa banowania 

Jedni sprawiaja ze gra jest niegrywalna i z banow sobie nic nie robia, drudzy moga troche kogos wkurzyc swoim stulejarstwem, choc jeszcze nie zdarzylo mi sie trafic na kogos kto by ewidentnie robil pogrom.

Swoja droga jak sony i ms ma zbanowac kogos kto rzekomo gra na myszce? Jak maja to sprawdzic?

Opublikowano

ja mam na sprzedaż 32gb ale na razie jest odlozone dla kolegi 

@up to jeszcze nie koniec :> czekam na mikolaja z kodami B- )

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Jak dla mnie to 

Jedni sprawiaja ze gra jest niegrywalna i z banow sobie nic nie robia, drudzy moga troche kogos wkurzyc swoim stulejarstwem, choc jeszcze nie zdarzylo mi sie trafic na kogos kto by ewidentnie robil pogrom.

Swoja droga jak sony i ms ma zbanowac kogos kto rzekomo gra na myszsce? Jak maja to sprawdzic?

Zablokowac obcie podlaczania k+m?

Pograj sobie np. w bf4 z topowymi klanami z Polski/Swiata. Bo tam wlasnie jest najwiecej k+m.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.