Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Wole 8gb, 32gb jest imo zbedne w dobie tanich pendrive'ow.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Odpaliłem sobie ps4 po sporej przerwie i jedyny prezent jaki dostałem to to, że mnie easye wyje.bał z znajomych na psnie. Takie to własnie community na plejstejsion, widać kto chyba zbyt powaznie bierze cw xD

Opublikowano

Ja tam online grałem w różne gry W:ET/Killing Floor/Bad Company2/CS:GO itd i jedynie w ET zdarzało się,że natrafił się cziter ale najczęściej i tak długo nie poszalał bo dostawał kicka/bana i po sprawie. Choć i tak zdarzały się takie wizyty nieproszonych gości bardzo sporadycznie.

Cziterzy są tego się nie da zaprzeczyć ale nie jest to taki problem jak niektóre ameby kąsolowe próbują forsować.

Zresztą o czym tu gadać, kąsolowcy wiedzą lepiej co się dzieje na piecowym podwórku ;)

Opublikowano

Odpaliłem sobie ps4 po sporej przerwie i jedyny prezent jaki dostałem to to, że mnie easye wyje.bał z znajomych na psnie. Takie to własnie community na plejstejsion, widać kto chyba zbyt powaznie bierze cw xD

xDDDDDDDDDDDDDDDD 

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Ja tez wyje.buje ludzi ze znajomych jezeli nie mam z nimi zadnego kontaktu na forum/xbl no bo na ch.uj mi takie osoby? Do podbicia statystyk?

To samo na fejsie. 40 znajomych z ktorymi mam blizszy lub dalszy kontakt. Z kim nie mam to delete. :hi:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Dokladnie tak -zreszta typ wszystkie gry multiplayerowe hejtuje - oficjalnie NIC mu sie nie podoba, poza PESem, ktorego sprzedaje na 2 dzien, wiec w co mamy grac razem ?

w

header.jpg?t=1447356964A xD

Edytowane przez easye

Opublikowano

The Last of Us w multi pykałem sporo także nie wszystko :yao: 

Opublikowano

Pieknie easye edytuje posta w locie milion razy. Zdal sobie sprawe ze w oryginale napisal sama prawde - ze poza Fifa i FPS nie ma w co grac :kaz:

Opublikowano

No nie trudno kliknac w sygnate - bo mi czasu brakuje, by ukonczyc ostatnie zakupy - no ale wiadomka - w Divinity tez sie strzela !

Bluber - a ja nie kupuje remasterow, ktore ogralem na poprzedniej generacji.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ciul, że remaster skoro najlepsze multi dostępne na konsolach sony do tego elegancko śmiga w 60 fpsach. 

Opublikowano

Fajno sie grało  :cool:

Opublikowano

nie płace już haraczu sony :yao: :yao:  :yao:

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Nie da się grać bo ta gra wywyższa osoby które kupiły sobie lepsze bronie, kwik. 

Opublikowano

Easye a mnie ze znajomych wyrzuciłeś ?:( bo nie chce mi się ps4 odpalać i ciekawy jestem. Bo wiesz my to już na x360 znajomymi byliśmy :)

Opublikowano

Ciul, że remaster skoro najlepsze multi dostępne na konsolach sony do tego elegancko śmiga w 60 fpsach. 

ej no panie januszu, wyszedł przecież rainbow six

Opublikowano

Wiecie, to jest zemsta za to, że pewnie wszyscy go wywalali na XBL. No i teraz wiadomo, dlaczego nikt nie grał z nim w Halo xD

Opublikowano

No Ins w MCC gral na dedykach, jak nikomu nie dzialalo - pamietamy !

nie płace już haraczu sony :yao: :yao:  :yao:

Easye a mnie ze znajomych wyrzuciłeś ? :( bo nie chce mi się ps4 odpalać i ciekawy jestem. Bo wiesz my to już na x360 znajomymi byliśmy :)

No i o co ta cala drama ? Jeden ma pretensje, ze nie jest na liscie znajomych, odpalajac konsole raz do roku bez Plusa, drugiemu sie wzielo na wspominki, ze na 360tce kiedys gralismy ^^ Ja tam nie lubie miec duchow na liscie znajomych, chyba, ze znam kogos dluzej - bo i tak jest wiecznie przepelniona.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No Ins w MCC gral na dedykach, jak nikomu nie dzialalo - pamietamy !

Twoja stara chyba na dedykach grała xD Każdy kto chciał mógł sobie wtedy sprawdzić czy faktycznie grałem w "niedziałąjące multi", w tamtym czasie robiłem filmiki ( i je udostępniałem na X1 ) by pokazać ile czasu mi zajmuje znajdowanie meczu. No ale Halo MCC nie działa xD Idź zakrzywiać rzeczywistość gdzieś indziej ;]

Opublikowano

Konsola - wkładasz płytke i grasz?

Ciekawe... że każda gra ma często kilku gb patcha (nawet day one) xD

No na xbąku moze i tak jest. Na PS4 wkladam plytke i po paru sekundach moge grac. Magia Playstation. Sony nigdy nie zawodzi w tych kwestiach. Podludzia moga tylko pomarzyc o takich dobrociach.

Opublikowano

Tam można kliknąć takie coś i grać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.