Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Tam można kliknąć takie coś i grać

zawsze mnie rozpie,rdala ten argument

tak, można kliknąć anuluj i grać OFFLINE, a przy każdym kolejnym uruchomieniu online gra będzie zawracać dupę, oczywiście dopóki nie zaktualizujesz gry to online w nią nie pograsz

tam na przodzie konsoli też można kliknąć, 0s i spokój z gów,nem

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No Ins w MCC gral na dedykach, jak nikomu nie dzialalo - pamietamy !

nie płace już haraczu sony :yao: :yao:  :yao:

Easye a mnie ze znajomych wyrzuciłeś ? :( bo nie chce mi się ps4 odpalać i ciekawy jestem. Bo wiesz my to już na x360 znajomymi byliśmy :)

No i o co ta cala drama ? Jeden ma pretensje, ze nie jest na liscie znajomych, odpalajac konsole raz do roku bez Plusa, drugiemu sie wzielo na wspominki, ze na 360tce kiedys gralismy ^^ Ja tam nie lubie miec duchow na liscie znajomych, chyba, ze znam kogos dluzej - bo i tak jest wiecznie przepelniona.

Tej ziomek jak tam chcesz, pal licho, że możesz mieć 1000 typa na friendliscie i mnie totalnie zwisa czy gramy czy nie gramy po prostu wlazłem i widzę, że bartiz i ficuś siedzieli w grupie u ciebie a patrze nie mam cie już w znajomych i pomyślałem, że zbyt powaznie traktujesz cw chyba. Anyway wesołych.

Opublikowano

Ty wiesz ze jak uruchomisz bez to ten update dalej bedzie sie sciagal w tle czy nie? :D

Opublikowano

Ty wiesz ze jak uruchomisz bez to ten update dalej bedzie sie sciagal w tle czy nie? :D

o, no to spoko, widzę, że konsole weszły w XX wiek

BTW STEM IS DOWN jak niektóry krzykarze w statusach powiadamiają :teehee:

rItxXM3.png

Opublikowano

A ty co cpiesz, pewnie mocarze tak dzialaja na Ciebie ? Aktualizacje pobieraja sie zazwyczaj w max 5-15min. 4GB np pobiera sie 13 minut.

Zeby tak plynnie to dzialalo na xbąku to by bylo super, ten nowy dash jak zamulal o jeny, gorzej od starego dzialalo.

Opublikowano

Ohohoho kruku pisze o steamie kiedy zaczął działać. :teehee:

Chuj, że dwie godziny nie działał sklep, rynek, społeczność i częściowo chat, nawet grzybiarz do mnie pisał, że chciał do ciebie napisać, ale w ogóle wiadomości nie dochodziły. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

OLABOGA STEM MIAŁ CZĘŚCIOWY (bo ja jestem zalogowany cały czas i normalnie z Veliusem sobie gadałem xd) PROBLEM PRZEZ 2H, ALARM ALARM

2h to trzeba raban zrobić, jak parę dni PSN leżał w poprzednie święta to już nie pamięta xd

coś tam drzazgę coś tam belkę

Opublikowano

o, no to spoko, widzę, że konsole weszły w XX wiek

Panieee, u nas to nawet loda robi

I co te gimbaza patałachy, świeta i Xbox live i PSN działają, patałachy amatorzy, co za żal :kaz:

a jutro sie wszystko zesłało i przestało działać na 4dni, i zacytowano post Fanka, trololo

Opublikowano

A skad ma wiedziec? :Coolface:

Czyli co pany, na chwile obecna PSN bez problemu, XBL bez problemu, Steam z problemem? Padl w wyprzedaz, dzisiaj tez, no nie wiem co tak slabo.

Opublikowano

No gurwa tak to steam niezawodny, zawsze działa, gaben król, ale jak padnie to już zmiana tematu na psn. XDDDDDDDDDDDD

Już pomijam, że na steamie co drugi dzień jest jakieś przeciążenie i coś nie działa przez jakiś czas, tak się dzieje od jakiegoś czasu, nie wiem gimbaza nie ma czego się uczyć czy co. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Btw nowa gra Pana Kojima, pamiętacie tą laske? myślicie o tym samym co ja?

CW-uB0qUAAAK-Ag.jpg

Opublikowano

Steam jest niezawodny, zawsze działa, gaben król yebane konsolomaniaki

:cool::lapka: 

Opublikowano

Autentyczne zdjęcie zrobione wczoraj. Kogo Ty próbujesz oszukać?Za to na Live? Pełne łącze i zero lagów jako standard. Nie dla psa, to dla Pana.

Jak na plebsowym laczu to moze i tak sciaga sie, wiec prosze Cie, wyjdz. Live ? Nie rob z siebie blazna tutaj. Chodzi to coraz gorzej. Interfejs pogorszyl sie a mial niby byc taki szybki. Smialo moge porownac szybkosc dzialania tego guwna rozmazanego do PS3. Tez taki zlagowany szmelc

Opublikowano

Fajnie się kłócicie... Hmm...

To ja idę grać w Poważnego Sama. :)

Opublikowano

@Fanek

Chyba nikt na tym forum nie mysli o tym samym co ty. :kaz:

Dobra, (pipi) na psn/xbl/stema, wracam grac w Xeno :cool:

Opublikowano

Steam jest niezawodny, zawsze działa, gaben król yebane konsolomaniaki

:cool::lapka:

ale i tak kocham ravena i chciałbym mieć smoka

No a tak na serio nawet jak sklepik nie działa, bo przyznaję, jak summer/winter sale startuje to bankowo przez godzinę nic nie kupisz, ale w jakieś gry wtedy nie możesz grać?

Opublikowano

Btw nowa gra Pana Kojima, pamiętacie tą laske? myślicie o tym samym co ja?

CW-uB0qUAAAK-Ag.jpg

o Parasite Eve? 

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Autentyczne zdjęcie zrobione wczoraj. Kogo Ty próbujesz oszukać?Za to na Live? Pełne łącze i zero lagów jako standard. Nie dla psa, to dla Pana.

Jak na plebsowym laczu to moze i tak sciaga sie, wiec prosze Cie, wyjdz. Live ? Nie rob z siebie blazna tutaj. Chodzi to coraz gorzej. Interfejs pogorszyl sie a mial niby byc taki szybki. Smialo moge porownac szybkosc dzialania tego guwna rozmazanego do PS3. Tez taki zlagowany szmelc

niedoyebaniemózgowe.jpg

Opublikowano

wezyr łapie mraka bait ehhhh

Opublikowano

Dmg control podludkow

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

No trollować trzeba umieć, mroku jest niestety zwykłym debilem. :kaz: 

Opublikowano

Właśnie zrobiłem test i już działa. Te 2 godziny kiedy nie mogłem sprawdzić aktywności na Steamie były bardzo ciężkie xD

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.