Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Bez kitu, zachowanie PC-owców moźna podsumować następująco: " a u was murzynów biją". A co ma do tego PSN? Co mnie interesuje, że na plejstejszon, taka akcja trwała dwa czy trzy miesiące? Valve przy swoim budżecie i zaufaniu klientów NIE MA PRAWA do dopuszczania do takich sytuacji.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Akurat z Batllefrontem to nie trafiłeś bo ta gra serio robi wrażenie pod względem grafy i dźwięku. 

Niby tak ale ta gra jak tak uboga w zawartość, zrobienie paru mapek, i kilkunastu postaci/pojazdów. Brak singla, brak cut scenek, tego gów.na w tych mini misjach nie liczę.

No i wrażenie kolosalne robi tylko mapa w kanionie i w lesie na PC z dodaniem modów to faktycznie najładniejsza rzecz w którą można pograć.

Zapisz się do bety Fable Legends, to robi wrażenie, jak to wygląda  :xboss:  :banderas:  :obama:  

Opublikowano

Zapisz się do bety Fable Legends

Te Fable to będzie single player czy znów jakaś mdła gierka nastawiona na online?

Opublikowano

Zapisz się do bety Fable Legends

Te Fable to będzie single player czy znów jakaś mdła gierka nastawiona na online?

online ale można grać samemu wykonując jakieś questy, dla samej oprawy/świata gry warto pograć (klap style)

Opublikowano

A to meh,jakby było to w stylu F1 bądź F2 to spoko i kolejny ciekawy ex dla Xone. Ale jak ma się wykonywać bzdetowe misje zamiast otrzymać normalną kampanię to z lekka beka i imo zmarnowana szansa na nowa odsłonę.

Z jedynką fajnie spędziłem czas, dwójki już nie ograłem ale klimat mi się w niej bardzo podoba i jak kiedyś skołuję sobie X360 to z pewnością się zaopatrzę.

dla samej oprawy/świata gry warto pograć

Proszę cię grafiką się nie nagram ale rzeczywiście według klapowego toku rozumowania to jest wystarczające :dog:

Opublikowano

Na PSN co miesiąc jest akcja, że użytkownicy mogą zobaczyć szczegółowe dane czyjejś osoby jak chociażby email? 

z wtorku na srode co tydzien jak sklepik aktualizuja

Opublikowano

Ciekawe ile osob na forumku nie moglo sie powstrzymac i zerknelo dane swojego kolegi z listy :notsure:

Spodziewalem sie ze bedzie beka z uslugi jakiegos obozu w te swieta, ale nie spodziewalem sie ze padnie na PCta :dynia:

Opublikowano

A Batmana i MKX już naprawili?

a internet na podkonsoli? 

Opublikowano

Swoja droga nie wiem jak trzeba miec na(pipi)ane w glowie,zeby w roku 2015 trzymac dane karty na psn/xbl/steam/iTunes itp.

chyba nayebane we łbie mają włodarze firmy, którzy dopuszczają do takich sytuacji.

A no tak to przeciez z dysku na pc ludzie wyciagali dane karty a nie czekaj to z x360 mimo z formatowania dysku mozna bylo wyciagnac CALE DANE KARTY  :dynia:

You might not want to sell or give away your Xbox 360 any time soon. Not without taking a hammer to the hard drive.

Even restoring your console to factory settings won't remove some of the data it stores, according to an ongoing study from researchers at Drexel University. And with a handful of common tools, hackers and modders can dig into a system's hard drive and excavate your credit card number or other personal information.

Speaking to Kotaku in a phone interview today, researcher Ashley Podhradsky said Xbox publisher Microsoft is doing a "disservice" to its customers by not doing a better job of keeping personal data protected.

"Microsoft does a great job of protecting their proprietary information," she said. "But they don't do a great job of protecting the user's data."

Podhradsky, along with colleagues Rob D'Ovidio and Cindy Casey at Drexel and Pat Engebretson at Dakota State University, bought a refurbished Xbox 360 from a Microsoft-authorized retailer last year. They downloaded a basic modding tool and used it to crack open the gaming console, giving them access to its files and folders. After some work, they were able to identify and extract the original owner's credit card information

http://kotaku.com/5897461/hackers-can-steal-credit-card-information-from-your-old-xbox-experts-tell-us

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Blachy jak dostarczają tym dimejdż kontrolem :kaz:

Opublikowano

Ja bym to nazwał prostowaniem faktów.

Co zrobić psy szczekają, a karawana jedzie dalej.

Opublikowano

ale ale... xbox 10 lat temu, psn 4 lata temu!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Cicho oni prostują fakty :kaz: pamiętajcie żeby dodać :) na końcu posta peceguwniaki xDD

Opublikowano

ale ale... xbox 10 lat3 lata temu, psn 4 lata temu!!!!!!!!!!!!!!!

FTFY.

Najsmiesniejsze jest to,ze :klapek: zapominaja,ze to steam wiec nawet gdyby ktos narobil komus zakupow dla jaj za 600€ to klikasz refund i kase masz spowrotem na psn niema opcji refund wiec musisz zrobic chargback w banku ale za to kochane sony daje ci juz bana

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

pecetowcy mają szał macicy 

Opublikowano

Cicho oni prostują fakty :kaz: pamiętajcie żeby dodać :) na końcu posta peceguwniaki xDD

Jak to bylo? "fakty w CW XDDDDDDDDDD"

Nic juz nie mozna napisac dla jaj z lekka hiperbola, od razu przyjdzie zardzewialy i poprawi xD

Opublikowano

Tymczasem w serwerowni STEMa

a97MAq1_460s_v2.jpg

Dodać majonez i wypisz, wymaluj Yano

Opublikowano
:dynia:
Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Teraz jest sztywniutko:

KRcM1P6.jpg

Opublikowano

A vodka gdzie? :facepalmz:

Opublikowano

Lqh83qX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.