Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Yano ma koszulke z monstera.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pije żołądkową tylko 

Opublikowano

Jak tam klapy, działa Wam PSN ( Plejstejszynowa Spyerdolina Nagła)? ;-)

Opublikowano

:Coolface:  :kaz:

zapytaj lepiej co grubas zmajstrowal

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Super, ze zielone gatki byli testerami bety Tomb Raidera na tej martwej konsoli. Dostaniemy lepszy produkt w grudniu ze wszystkimi DLC. Uncharted w drodze to bedzie w co grac. No i Ratchet and Clank. Magia Playstation.

Opublikowano

Wersja na PS4 dostanie pewnie wszystkie DLC,o ile ofc SE będzie takie hojne i na tym się zapewne skończą różnice względem TB z Xone/PC.

Już nie wspomnę o tym,że w momencie, w którym posiadacze zabawki od Sony będą się jarać TB to cała reszta świata już pewnie będzie oczekiwać następnej części.

Opublikowano

No spoko.

Remastery/gierki z pc/gierki z PS3 i tytuły które może wyjdą w 2016r ale co najwyżej w Japonii :reggie:

Opublikowano

Połowa następnego roku to lekka bieda growa.

Opublikowano

Bo ja wiem. Dla mnie chociażby Rocket League, może Unravel, Doom, Dishonored 2, dodatek do Wieśka, U4, XCOM 2, Cuphead no i Dark Souls 3. O dziwo, dosyć sporo grania w pierwszej połowie roku. :)

A jak jeszcze dorzucą South Parka to w ogóle kosmos. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bo ja wiem. Dla mnie chociażby Rocket League, może Unravel, Doom, Dishonored 2, dodatek do Wieśka, U4, XCOM 2, Cuphead no i Dark Souls 3. O dziwo, dosyć sporo grania w pierwszej połowie roku. :)

A jak jeszcze dorzucą South Parka to w ogóle kosmos. 

Faktycznie jak się na to spojrzy, to bardzo fajna lista ;) 

Opublikowano

skąd pewność że Dishonored 2 w pierwszej połowie? raczej jesień imo

Opublikowano

Gdzieś się chyba przewijało, że celują w Q2 2016, a jak będzie to się okaże. Też bardziej obstawiam jesień. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.