Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dishonored to nawet na 2017 może wylecieć. Żadnych informacji ani gameplayu od momentu zapowiedzi. Raczej jesień lub jeszcze później.

Opublikowano

No niech nie wylatuje na 2017 bo poza tym i Mass Effectem to nic nie widzę dla siebie na jesień. 

Cody, asasyny, bfy, fify, pesy i inne syfy mnie nie interesują. 

Opublikowano

To teraz już na serio i to chyba jeszcze nie wszystkie  27 PS4 Exclusives to Anti(pipi)te in 2016

Po zobaczeniu tej listy jeszcze bardziej sie ciesze z faktu ze sprzedalem ps4. Gry z PC/remaster i tytuily ktore moze zobaczymy w 2016 :dynia:

Opublikowano

No ta pierwsza połowa fajnie się zapowiada. Nie zapominajmy jeszcze o Scalebound i Quantum Break. A co w temacie WiiU?

Opublikowano

Przecież Scalebound to będzie jesień 2016. 

Opublikowano

A co w temacie WiiU?

Czekanie na Nintendo NX i wsteczną kompatybilność  z WiiU

Opublikowano

Przecież Scalebound to będzie jesień 2016. 

Serio? Byłem pewny, że Platynowi wyrobią się gdzieś do wiosny. 

Opublikowano

Na jakiej podstawie :P? Podejrzewam, że nie jesień tylko nawet zima biorąc pod uwagę, że to ich najambitniejszy projekt. Jeśli gra nie wyleci na 2017.

Opublikowano

Połowa następnego roku to lekka bieda growa.

Bo ja wiem. Dla mnie chociażby Rocket League, może Unravel, Doom, Dishonored 2, dodatek do Wieśka, U4, XCOM 2, Cuphead no i Dark Souls 3. O dziwo, dosyć sporo grania w pierwszej połowie roku. :)

A jak jeszcze dorzucą South Parka to w ogóle kosmos. 

tak, PC jest spoko

Co tu się odpierdala ostatnio? Klapy 8 razy wrzucają ten sam komiks z palącym się steamem, zachwalają grę na 6, cieszą się, że za rok jak już wydzie kolejn tom raider oni dostaną starego "z wszystkimi DLC" xD i wrzucają listę magicznych exów na 2016, która nie jest ani listą exów, ani nawet gier i już na pewno nie na kolejn rok XD, a jak już pewniec coś wyjdzie to crap na 6

Idźcie pograć w blodborna czy tam pooglądać fejsbuka na tym trójnogu 

Edytowane przez gekon

Opublikowano

No ta pierwsza połowa fajnie się zapowiada. Nie zapominajmy jeszcze o Scalebound i Quantum Break. A co w temacie WiiU?

rip.png

Kolejna konsola nintendo która pożyła 3-4 lata.

Opublikowano

Jeszcze będzie pożegnanie w postaci Zeldy.

XDDD

Ta zelda na bank zostanie przeniesiona na NX'a, a na wii u wyjdzie jakiś kastrat. 

Opublikowano

rip.png

Kolejna konsola nintendo która pożyła 3-4 lata.

No i przez te trzy lata wyszło więcej dobrych gier, niż wyjdzie na Xboksie przez całą generację.

Pozdrawiam.

Opublikowano

XDDD

Ta zelda na bank zostanie przeniesiona na NX'a, a na wii u wyjdzie jakiś kastrat. 

No tak, wszystko na to wskazuje mając w pamięci Twilight Princess na GCN i Wii ... oh wait.

Opublikowano

XDDD

No tak, wszystko na to wskazuje mając w pamięci Twilight Princess na GCN i Wii ... oh wait.

:sorcerer:

Opublikowano

Pokazali by cos sensownego wreszcie z tej Zeldy. No ale na chwile obecna zadowole sie Twilight Princess. :cool:

Opublikowano

Ja tam nigdy TP nie skończyłem więc TP HD to dla mnie lepszy line-up niż to co ma w zaoferowaniu PS4 na 2016 rok.

Opublikowano

Ja tam nigdy TP nie skończyłem więc TP HD to dla mnie lepszy line-up niż to co ma w zaoferowaniu PS4 na 2016 rok.

A co mają powiedzieć Ci, co nigdy PS2 na oczy nie widzieli? GTA SA czy VC na PS4 to musi być game breaker i niszczator gamingowych światów.

Opublikowano

Co prawda to prawda. I to wydanie z amiibo :banderas:

Opublikowano

Generacja remasterów,które są lepsze od nowych gier XD XD

Przesadzasz. Z tuzin nowych, dobrych 3xA już się znajdzie.

Ja tam nie mam nic przeciwko remasterom jeśli robi je firma z zewnątrz a nie 1st party, które mogłoby robi wówczas coś nowego. W przypadku staroci to wręcz zbawienie dla ich framerate dla drażliwych na tym punkcie. Double XD to jest ale z podludzi, którzy dissują granie w remastery i inne raki, a sami po nie lecą, usprawiedliwiając ten sam pociąg, promocją, albo niezapłaceniem wydawcy ani grosza.

Coś jak rednecki kryptogeje z amerykańskich filmów. 

Opublikowano

Remastery to w gruncie rzeczy fajna sprawa. Lubię wracać do ulubionych gier, jeśli te zostały dobrze odświeżone i wzbogacone o dodatkową zawartość. Takie TLoU: Remastered czy RE HD Remaster to wciąż świetne gierki. Gorzej jeśli firma nie przykłada się do godnego przeniesienia swoich hiciorów na mocniejsze maszyny (Prototype, także M$ należy się liść za brak 60 klatek w Girsach w kampanii). 

Najlepiej do remasterowania gierek przykłada się Capcom. 

A sądzicie, że to ustanie? Poczekajcie jak za 5 lat zapowiedzą The Ordera w 4k i 60 klatkach na PS5. 

Edytowane przez Nemesis

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.