Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

w FH2 spedzilem wiecej czasu niz na calym WiiU, konsola dla nintendozboczkow, odpalaja raz na 2-3 miesiace kiedy nowa gierka wyjdzie a potem pisza jak ta konsola wspaniala

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

w FH2 spedzilem wiecej czasu niz na calym WiiU, konsola dla nintendozboczkow, odpalaja raz na 2-3 miesiace kiedy nowa gierka wyjdzie a potem pisza jak ta konsola wspaniala

to jak z ps4

Opublikowano

Co do PC i "CS'a" - postanowiłem pograć sobie po długiej przerwie i to co ujrzałem... ręce opadają.

To był mój ostatni mecz ever - drące jape dzieciaki, krzyczały "rutować" zamiast rotować, pełno wyzwisk, ogólnie chamstwo. JP jakaś tam armia w nicku, jakieś ## z tyłka xD Najlepsze jest to, że grał jeszcze jakiś starszy dziad i kłócił się ciągle z tymi dzieciarami. Pełno jakiś cheatów i innych gówien, a idź Pan - wole SP. 

Boże, gra dobra, ale community... 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Ja tam czasem pogram parę rundek na deatmatchu i generalnie problemów większych nie miałem. Jak ktoś się drze to dajesz muta i można sobie pykać w spokoju.

Ale ogólnie mówiąc to gdyby nie te całe skiny i paczki to pewnie gierka by nawet połowy tego luda co w nią gra nie miała.

Opublikowano

Jak chcesz grać z mutem na turniejówkach? Przecież współpraca tam to podstawa. 

DT i Casual jest dla noobów. 

Opublikowano

Jak chcesz grać z mutem na turniejówkach?

Nie gram na turniejówkach.Aż tak mnie gra nie kręci by poświecać dla niej czas.

Opublikowano

Na turniejowkach sie gra z random dzieciakami? Myslalem ze sie lapie ludzi z forumka/kolegow i jazda.

Opublikowano

Mozna grac z randomami. 

Opublikowano

Na turniejowkach sie gra z random dzieciakami? Myslalem ze sie lapie ludzi z forumka/kolegow i jazda.

Akurat jak pykałem, to nikogo nie było. Nawet Dave rzadko teraz gra.

Opublikowano

No niestety, w tej chwili na niskich rangach jest rak. Role tutaj odegrali jutuberzy, idole gimbazy którzy się poprzenosili na CSa i ściągnęli dzieci z jakichś minecraftów. Koło "szeryfa" albo orzełka atmosfera się oczyszcza i już się gra w miarę normalnie podobno.

Z tym, że ja od dawna nie rozumiem grania matchmakingu w ogóle, przecież to nie ma żadnego sensu skoro jest FaceIt na którym nie ma cheaterów, jest znacznie mniej idiotów a gra się na zdecydowanie lepszych serwerach (128 tick). Po co grać ten matchmaking Valve? Jeszcze w dodatku solo. Granie samemu w CSa ma tylko sens wtedy jak kosisz i jesteś w stanie sam ugrywać rundy. Inaczej to festiwal frustracji, wystarczy jeden idiota w teamie i psuje wam całą grę.

Tak czy inaczej ja CSa już "rzuciłem" na rzecz Unreala, gram tylko jak mnie koleżanka zawoła żeby postrzelać do silverów na każualu więc w zebraniu ekipy nie pomogę  :dog:

Opublikowano

Na FaceIt są cheaterzy. Sam widziałem jak izak grał FaceIt i miał przeciwko haxa dwa razy. Tylko jest to spotykane dużo, dużo rzadziej niż na MM. 

Chociaż ja to chyba tylko w Goldzie miałem jakieś haxy przeciwko, odkąd jestem na wyższych rangach ani razu nie spotkałem cheatera. 

Ale na tych silverach, unrankedach i goldach to pewnie od zayebania tego. 

Opublikowano

2015 rok a ci dalej o cs'ie top kek

Opublikowano

Choćby konsolowcom doopy z bólu rozrywało o tego CS to lepszego shootera tego typu nie ma.

Jak granie w karabiny po sieci to tylko CS. Bo chyba nie powiesz, że taki CoD ma podejście do CSa :yao:  Zresztą w CoDa grają już tylko bezbeki pokroju Cezare i Mroka więc ta seria nikogo.

Opublikowano

TYLKO TF2!!!!!!!!1111oneone1

A tak na serio to... eee... ktoś ma jakieś propozycje?

Opublikowano

Choćby konsolowcom doopy z bólu rozrywało o tego CS to lepszego shootera tego typu nie ma.

Jak granie w karabiny po sieci to tylko CS. Bo chyba nie powiesz, że taki CoD ma podejście do CSa :yao:  Zresztą w CoDa grają już tylko bezbeki pokroju Cezare i Mroka więc ta seria nikogo.

Czy Cod czy CS to jeden pies, ta sama liga. 

Opublikowano

Tak bluber, a później zjadłeś kotleta i znów zacząłeś trzeźwo patrzeć na świat

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Nie no CSy i inne padechliny idealnie pasuje dla podludkowej platformy. Nie no super,ze podbili tekstury i dodali mozliwosc otwierania skrzynek :dynia: . Porownywanie tego guwna do CoDa, czy ty masz godnosc czlowieku ? CoD jest coraz lepszy z kazda nowa czescia i dostajemy swiezy produkt a nie to samo z podbitymi teksturkami i mozliwoscia kupowania skinow i innych bzdetow.

Opublikowano

Nie no CSy i inne padechliny idealnie pasuje dla podludkowej platformy. Nie no super,ze podbili tekstury i dodali mozliwosc otwierania skrzynek :dynia: . Porownywanie tego guwna do CoDa, czy ty masz godnosc czlowieku ? CoD jest coraz lepszy z kazda nowa czescia i dostajemy swiezy produkt a nie to samo z podbitymi teksturkami i mozliwoscia kupowania skinow i innych bzdetow.

Ostatnio całkiem dobrze trollowałes i szanowałem ale ten post to zbyt oczywiste prowo :D

Opublikowano

COD czy CS? TF2. [emoji14]

Opublikowano

CS to mała gierka, gdzie większość rozgrywek opiera się na 1 mapie (Dust II) i z tego powodu czołówka światowa gra na kosmicznym poziomie, do którego trudno dobić bez wielu godzin grania. To nie jest jakiś mesjasz ale jednak mamy do czynienia z solidnym produktem dopracowywanym przez wiele lat, co samo w sobie jest fenomenem.

Skrzynki i skórki w CS kompletnie nic nie dają, w odróżnieniu od niektórych płatnych DLC na konsolach, które dają przewagę.

Grę regularnie co jakiś czas można kupić za 5,49 ojro. Nie 15, nie 30 i nie 40 ojro.

Nie wiem czemu niektórym żal pupkę ściska, że ta gra jest popularna. Nie rozumiem takiego hejtu.

Skupmy się na hejtowaniu srony, które nie szanuje siebie i najwierniejszych klientów i stawia na januszy pykających w fifę i coda.

Opublikowano

Serio Adi, CoD wychodzi co 3 lata od kazdego innego studia( Treyarch,Sledgehammer Games i Infinite World). Maja mnostwo czasu na udoskonalenie nowej czesci i zawsze dodaja cos nowego i ciekawego. W tym roku wypuscili bardzo dobra czesc gry, Multiplayer,Zombies,kampania w CO-OP i Free Run. Bajka. No i oczywiscie nie ma tam Pay to Win jak w pecetowych rakach.  No i oczywiscie DLC wychodzi miesciac szybciej na PS4 niz na innych plaftormach.

Opublikowano

Ten STEAM to jest DNO i TONA mułu, nic tam nie dziala. Probuje dodac kuzyna do znajomych i go nie wyszukuje, za nic nie mozna znalezc. Nie działa lista osob, z ktorym poprzednio gralem.. A poki go nie dodam do znajomych, to nie mozemy zagrac prywatnej partii. Ja pierd*le, kazdy, kto jedzie po Xbox Live, a broni tej s(pipi)iny ma cos z glową :/

Edit: kuzyn musial zalozyc nowy temat, dopiero tam klikajac na jego profil moglem go dodac do znajomych. O rany, jak dobrze, ze to tylko w jedna gre chcemy pograc  :obama:

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Shots fired! Dam plusa i oczekuje eskalacji tej sytuacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.