Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jest pewna różnica między Steam id,a nickiem no ale nie chce mi się tak podstawowych rzeczy tłumaczyć. Grunt,że beka ze Steam przez kąsolowców się kręci c'nie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Tak to jest jak konsolowcy próbują dołączyć do PCMR i nie zauważają, że jest różnica pomiędzy nickiem wyświetlanym dla znajomych a nazwą konta. Później taki gość ustawia sobie Janusz jako widoczną nazwę i szukaj go wśród tysięcy cebuli.

Paliodor :cool::lapka:

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Ten STEAM to jest DNO i TONA mułu, nic tam nie dziala. Probuje dodac kuzyna do znajomych i go nie wyszukuje, za nic nie mozna znalezc. Nie działa lista osob, z ktorym poprzednio gralem.. A poki go nie dodam do znajomych, to nie mozemy zagrac prywatnej partii. Ja pierd*le, kazdy, kto jedzie po Xbox Live, a broni tej s(pipi)iny ma cos z glową :/

Edit: kuzyn musial zalozyc nowy temat, dopiero tam klikajac na jego profil moglem go dodac do znajomych. O rany, jak dobrze, ze to tylko w jedna gre chcemy pograc  :obama:

:facepalmz:

Ale gratuluje pomysłu z tematem, wkońcu się udało!

Opublikowano

Może podajcie jakieś ciekawe strzelanki pomijając CS i COD? Bo tak to tylko CS i COD, CS i COD, czasem Battlefield. Przydało by się coś nowego.

Opublikowano

Ten STEAM to jest DNO i TONA mułu, nic tam nie dziala. Probuje dodac kuzyna do znajomych i go nie wyszukuje, za nic nie mozna znalezc. Nie działa lista osob, z ktorym poprzednio gralem.. A poki go nie dodam do znajomych, to nie mozemy zagrac prywatnej partii. Ja pierd*le, kazdy, kto jedzie po Xbox Live, a broni tej s(pipi)iny ma cos z glową :/

Jestem zadowolony z podniesieniu ceny abonamentu PS+ . Wszystko dziala szybciej, zadnych awarii i predkosc pobierania jest o wieeele szybsza.

Shagohad, chyba nie grales na xbonie, widziales jak slamazarnie dziala ten interfejs ? Smiech na sali. To juz nie to samo co kiedys.

Opublikowano

Może podajcie jakieś ciekawe strzelanki pomijając CS i COD? Bo tak to tylko CS i COD, CS i COD, czasem Battlefield. Przydało by się coś nowego.

Red Orchiestra 2 z dodatkiem Rising Storm,nadchodzący Unreal Tournament,Wolfenstein:Enemy Territory,Bad Company 2,Killing Floor1/2,Payday2,Natural Selection 2,Verdun.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Cod i ciekawe. xdddddddd

CoD od edycji MW3 to spierdolina. 

Opublikowano

W singla tak, za darmo to wiesz. :cool::lapka:

Tylko w BOIII nie grałem i nie zamierzam dopóki nie wrócą do IIWŚ. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jest pewna różnica między Steam id,a nickiem no ale nie chce mi się tak podstawowych rzeczy tłumaczyć. Grunt,że beka ze Steam przez kąsolowców się kręci c'nie.

Tak to jest jak konsolowcy próbują dołączyć do PCMR i nie zauważają, że jest różnica pomiędzy nickiem wyświetlanym dla znajomych a nazwą konta. Później taki gość ustawia sobie Janusz jako widoczną nazwę i szukaj go wśród tysięcy cebuli.

Paliodor :cool::lapka:

Tak sie sklada, ze doskonale o tym wiedziałem. Anyway, gralismy w "Age of Empires 2", musielismy na chwile zakonczyc gre, no to zrobilismy save'a. Po wczytaniu raptem po kilku sekundach wywala gre z komunikatem:

Error Code 41: The Steam servers are too busy to handle your request for "Age of Empires 2"

Miodzio normalnie.

Opublikowano

Red Orchiestra 2 z dodatkiem Rising Storm,nadchodzący Unreal Tournament,Wolfenstein:Enemy Territory,Bad Company 2,Killing Floor1/2,Payday2,Natural Selection 2,Verdun.
No, to macie o czym gadać, a nie COD, CS i czasem Battlefield/front. Do tej listy dodałbym jeszcze Doom.

COD? Tylko MW i dwójka. CS? Eee... Valve robi bardzo dobre gry, ale community...

Już? To zapomnieć o tych grach. ;)

Opublikowano

Wbijam do CW a tutaj znowu o CSach i Steamie :bad: ....już od wielu miesięcy brakuje niebieskich robaczków którzy się wykruszyli.

Mendrek zaszył się w Home, yeti w lesie, ficuś czeka na jubileuszowego patcha vol.2 a reszta na gejonly, czasami wpadnie andrew który da tabelkę ze sprzedażą.

Jak postawili paletę ps4 ze wszystkimi remasterami z ps3 obok karpia w Biedronce to wiadomo że Janusze wyjdą z dwiema reklamówkami pod pachą, jedna z karpiem, druga z ps4.

Opublikowano

Jaka generacja takie cw.

Opublikowano

Wbijam do CW a tutaj znowu o CSach i Steamie :bad: ....już od wielu miesięcy brakuje niebieskich robaczków którzy się wykruszyli.

Mendrek zaszył się w Home, yeti w lesie, ficuś czeka na jubileuszowego patcha vol.2 a reszta na gejonly, czasami wpadnie andrew który da tabelkę ze sprzedażą.

Jak postawili paletę ps4 ze wszystkimi remasterami z ps3 obok karpia w Biedronce to wiadomo że Janusze wyjdą z dwiema reklamówkami pod pachą, jedna z karpiem, druga z ps4.

Geyonly nawracają teraz inne forum... tutaj sami się wytępili wszczynają toksyczne wojenki i wysyłając spoilery w pw. 

Opublikowano

Gejonly jest zbyt elitarne nawet dla gejonly, dlatego truja dupe w innym miejscu xd

Opublikowano

tylko Quake ] | [ Arena 

Opublikowano

beka z blacharzy, tyle zaj.ebistych gierek na tym stemie a oni napyerdalaja codziennie po 10h w tego cs'a dla gimbazy

Opublikowano

czy ktos z was posiada steam controller?

Opublikowano

ja widzialem w internecie, chuyowy nie polecam

Opublikowano

pytalem serio w cw  :yao:  ciekaw jestem jak z wygoda

wyciekly screeny z gt sport  :banderas:

gran-turismo-sport-art-1.jpg

Edytowane przez dApo

Opublikowano

Hahaha ja (pipi)e, biora prawdziwe zdjecia i wklejaja plastikowe auta i mowia ze to screeny hahaha tak te drzewa w gran turismo

Opublikowano

dc bylo milion 1000000000 drzewek :sorcerer:

Opublikowano

Widze ze nazywasz klapy po imieniu. :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.