Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

"przeszedlem i sprzedalem, stracilem 20zl wiec tyle co bilet do kina"

"wcale nie zaplacilem 169zl, z kuponami wyszlo 119 wiec kto tu jest frajerem"

"6 aut i 2 trasy w takiej grafice sa warte kazdych pieniedzy"

"te wszystkie minusy co wszedzie ludzie wypisuja to dla mnie plusy, i tak jezdze jednym autem w realu"

giphy.gif

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

co to jest sos cytatow

Opublikowano

Oczywiscie, że chodzi o beke z drivesraki. Ficuś, który bronił tego bo zapłacił kuponami z allegro jakieś 100 zlotych za najmocniejsze 7/10 w historii xd, swoją drogą lobby w multi działa PRAISE THE LORD :kaz:

Opublikowano

mozna to przypisac do drivesraki, battlesronta no i upcoming platnego dema gt - klaperska logika wszedzie sie odnajdzie

Opublikowano

"przeszedlem i sprzedalem, stracilem 20zl wiec tyle co bilet do kina"

"wcale nie zaplacilem 169zl, z kuponami wyszlo 119 wiec kto tu jest frajerem"

"6 aut i 2 trasy w takiej grafice sa warte kazdych pieniedzy"

"te wszystkie minusy co wszedzie ludzie wypisuja to dla mnie plusy, i tak jezdze jednym autem w realu"

Dodałbym do listy jeszcze to :cool:

Jestem zadowolony z podniesieniu ceny abonamentu PS+ .

Opublikowano

podobno jak ktos cytuje mroka to gdzies tam szprota rozwala leb dla kotka wiec ja bym byl ostrozny

Opublikowano

co to jest sos cytatow

Dla nowych w Internetach: spolszczenie słowa "source", czyli źródła. Prościej mówiąc kto i w jaki temacie napisał te posty?

powiedzcie dla wezyra gdzie można znaleźć takie posty tak?

Opublikowano

Oczywiscie, że chodzi o beke z drivesraki. Ficuś, który bronił tego bo zapłacił kuponami z allegro jakieś 100 zlotych za najmocniejsze 7/10 w historii xd, swoją drogą lobby w multi działa PRAISE THE LORD :kaz:

No,no ''drivesraka''. Moze pokazac ci jak wyglada FORZA ? To jest dopiero sraka rozmazana,nawet The Crew od Ubisoftu lepiej wyglada od tego guwna jakim jest ten rak od Microsyfu.

Autka w FM6 wygladaja fajnie, tak plastikowo :pawel: 

maxresdefault.jpg

Opublikowano

Ta sraka jako jedyna ma stałe 60 fps, plugawy pomiocie  :lapka:  :cool:

Opublikowano

i auto ktore wyglada jak swinka z angry birds

Opublikowano

bialostockiego slangu nie znasz

Opublikowano

Ta sraka jako jedyna ma stałe 60 fps, plugawy pomiocie  :lapka:  :cool:

To ja juz wole 30 fps i lepsza oprawe graficzna, bo fizyka jazdy jest bardzo OK. Wiecej tras a nie ciagle to samo z poprzednich czesci+ 2-3 nowe. Przeciez ta seria to juz praktycznie rak jak Need For Speed.

No ale MS musi zapchac line up padechlina co roku.

Mogłeś chociaż dokonać porównania z FH2. Najlepszy Arcade na konsolach, wciąga nosem śmiesznego DC, które to może poszczycić się tylko deszczem.

No z tym to sie zgodze, FH2 to jedyna zaraz obok SO gra dla ktorej warto kupic ta martwa konsole i zaraz po ograniu sprzedac dalej.

DC to nie tylko deszcz :) Snieg,silne wiatry, deszcze i inne zjawiska atmosferyczne a w innych gierkach jedynie deszcz i to wyglada strasznie kiepsko w porownaniu do wlasnie DriveCluba

Edytowane przez Mroku333

Opublikowano

nic tak nie przekonuje mnie do zakupu racera jak silne wiatry

Opublikowano

Ktoś tu Forzę obraża?  :shotgun:

;)

Opublikowano

taaa autka wygladaja jak resoraki ale tu zas je obrazam  :dafuq:

Opublikowano

30 FPS z lepszą grafiką lepsze od 60 FPS z gorszą grafiką? Co!? xDDDDDDDDDDDDDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.