Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ale wojne wygrywa ! Wystarczy, ze do Xa dokupi mocnego Peceta i Wii U i Playstation na ustach z pelnymi kolanami ! 

xD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To obserwacja. Na każdy z tych sprzętów przyjdzie pora, mój laptop pikselówki ciągnie, więc do premiery Legion wystarczy mi to i One.

@izi: wszystko jest lepsze od posiadania PS4, góvna pyerdolonego bez gier. Posiadanie kilku sprzętów to już wisienka na torcie.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

wszyscy bedziecie spiewac inaczej w nadchodzacym roku 2016 

wyslane za pomoca NADKONSOLI

Opublikowano

wezyr ale ty grasz w dokładnie te same gry co posiadacze ps4, nie wiem co się tak burzysz

Opublikowano

Nie prawda - w Destiny ma dodatkowe striki, egzotyki i ...

a nie - sorry, pomylilem konsole.

Edytowane przez easye

Opublikowano

wezyr ale ty grasz w dokładnie te same gry co posiadacze ps4, nie wiem co się tak burzysz

Czy ja wiem? Rzadko gram w multiki (w tym roku W3, Destiny i DkS2), raczej kompletuję kolekcję eksów na One'a, bo te najczęściej są topowe w swoich gatunkach.

Opublikowano

topowe w swoich gatunkach  :mog:  :facepalmz:

Opublikowano

halo to arena czy tactical based fps?

Opublikowano

Wezyr wygrywa CW, "wisienka na torcie sa konsole ktorych nie posiada, mocny pecet, ktorego nie ma" i gierki, ktorym poswieca najwiecej czasu w tym roku - DS2, Destiny, Wiedzmin, ktorych na prozno szukac na

pyerdolonym góvnie bez gier

:dynia:

Opublikowano

halo to arena czy tactical based fps?

MMO

Edytowane przez Velius

Opublikowano

Wezyr wygrywa CW, "wisienka na torcie sa konsole ktorych nie posiada, mocny pecet, ktorego nie ma" i gierki, ktorym poswieca najwiecej czasu w tym roku - DS2, Destiny, Wiedzmin, ktorych na prozno szukac na

pyerdolonym góvnie bez gier

:dynia:
Ty to masz nasrane w tej głowie...
Opublikowano

Ty też masz podobnie do jego. 

Robi się z ciebie taki zielony mendrek. 

Opublikowano

@up brawo dla pana  :lapka:

Opublikowano

et tu brute contra me?

Fajnie, że będąc jednym z niewielu obiektywnych graczy w temacie porównujesz mnie do Karola. Szkoda sobie język strzępić Adasiu, Rakout 4 i NFS już ograne?.

Opublikowano

Widzisz, Wezyr, jak cię w tym zielonym obozie nie szanują? Dołącz do obozu Sony, tutaj będziesz miał z kim nakur.wiać w Destiny.

Opublikowano

Ty też masz podobnie do jego. 

Robi się z ciebie taki zielony mendrek. 

ja przynajmniej nie neguje kazdego exclusiva, ktory wyszedl na Xbonie, bo sam dla tych paru exow kupilem konsole.

W tym temacie widzialem juz wszytsko - ale nadal wqrwiaja mnie pseudo gracze jarajace sie exami, ktorzy na koncu nawet ich nie kupuja.

Przyklad Wezyra z Bialegostoku nie jest odosobniony. Ile razy tutaj mozna przeczytac, ze Forza 6 GOTY, "ale jej nie kupie nawet 4 miesiace po premierze!". O HALO 5, ktore chcial sprzedac tydzien po premierze (bo za trudne!) czytalem od 2 edycji.

"Uwielbiam arkadowe wyscigi", ale DC to gooowno !

"Najwiecej gram w DS2", ale Bloodborne to goooowno !

Jaram sie Tomb Raiderem, ktorego tez nie kupie - Uncharted mnie nie interesuje - gooofno.

Kupilem Ona dla rewelacyjnych platformowek, ale Rachet to bedzie gooooowno !

i tak w kolo macieju.

Na koncu sie okazuje, ze 3/4 czasu typ spedza grajac w te same gry, na tych samych serwerach. Ziew.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tutaj się zgodze z easye, ale należy nie zapominać, że taka jest specyfika tego tematu odkąd pamietam to ludzie fapują nad grami w które nie zagrają byle tylko listy prawdy się zgadzały. 

Opublikowano

izi, przecież napisałem że rzadko gram w multiki, bo dosłownie kilka z nich. Większość czasu spędzam z dedykami. Czego Ty tu nie rozumiesz? Poza tym niejednokrotnie chwaliłem DC, ale mi bardziej podoba się Forza Horizon 2. Bloodborne? Uwielbiam.

Dlaczego taki jesteś? Dlaczego piszesz puste posty, przeinaczając moje słowa i potem Ci to musze raz jeszcze wykładać? No dlaczego taki jesteś?

Opublikowano

et tu brute contra me?

Fajnie, że będąc jednym z niewielu obiektywnych graczy w temacie porównujesz mnie do Karola. Szkoda sobie język strzępić Adasiu, Rakout 4 i NFS już ograne?.

Zmień płytę karolku.

Obiektywny gracz z jedną platformą. xdddddddd

To tak jakby Ficek lub właśnie karolek miał pisać coś o nintendo albo xboxie. :rotfl:

Widzę zabolało. :obama:

Już chyba izi jest bardziej obiektywny od ciebie mimo, że też gra w destiny. :/
No, ale przynajmniej miał platformy, o których się wypowiada. :reggie:

Edytowane przez Square

Opublikowano

ohhh cripple fight dwóch przeszczepów, takie urocze

Opublikowano

Nie ma jak to kłócić się na gry, w które się nie gra :P 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.