Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A myślisz, że yeti już sciąga amplitude? Ja nawet nie wiem czy on to dlc do bloodborne na którym tak fapał kupił xD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Widzisz, Wezyr, jak cię w tym zielonym obozie nie szanują? Dołącz do obozu Sony, tutaj będziesz miał z kim nakur.wiać w Destiny.

No ja moge pograc w Destiny mam The Taken King z promo, oczywiscie niebieska szlachta dostala dodatkowa zawartosc. Magia Playstation

Opublikowano

bUl odbytniczy tak mocno bryzga

Opublikowano

halo to arena czy tactical based fps?

68485_1213295165_2a99_p.jpeg

Opublikowano

tak w singlu to krasnale i laserki  :lapka: , a mp? hmm :notbad:

Opublikowano

halo to arena czy tactical based fps?

MMO

combat-garden-gnome.jpeg

Opublikowano

Wchodzę po dłuższej przerwie do CW, a tu Mroku klapem spadochroniarzem. :banderas:

Miły prezent na koniec roku Kuboty dostały.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

jak ktos poda poprawna odp to wygra ps+ lub liva

Opublikowano

oczywiscie, że arena, troche upośledzona i wolna w stosunku do gierek na pc, ale coż to tylko konsole :sorcerer:

Opublikowano

swoją drogą chciałem dzisiaj pyknąć w darmowe quake arena live z kolegą z innej korporacji (z zablokowanymi portami steama), a tu przykra niespodzianka, quake arena live przeszło na steama :/

Opublikowano

Przeszło już dawno, ale nikt na tym forum nie wspominał o tym.

Jak ja kilka razy o tym napisałem to nikt nie odpowiada. :dunno:

Opublikowano

Kamiya jak zwykle swiruje na twitterze xd

Beka z pieceżebraków ktorzy pisza "what about X game, any chance for PC version?"

rzygam z beki xDDDDDDDDD

Opublikowano

Nom, wyzywanie fanów swojej produkcji, że chcą zagrać. Tak bardzo na poziomie.

Opublikowano

On tak prawie wszystkich od idiotów wyzywa więc to nie jest jakieś specjalne wyróżnienie dla pc graczy.

Opublikowano

bul doopy "PC idiots" beggar race zawsze na propsie :fsg:

edit:

On tak prawie wszystkich od idiotów wyzywa więc to nie jest jakieś specjalne wyróżnienie dla pc graczy.

No i po co to napisales, po co :frog:

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Kamiya :fsg:

Opublikowano

No ja go już nie lubię, nie kupię żadnej jego cudownej gry na 7/10

Opublikowano

W sumie to dla mnie może być najgorszym skur.w.ielem w całej Japonii, czy gdzie on se tam mieszka. Ważne żeby robił dobre skur.w.ielskie gry.

Opublikowano

Gry robi świetne, ale zachowuje się jak idiota :)

Opublikowano

raczej cebulaków kupujących gierki w bundle'ach, jakby chcieli zagrać, to przecież mogą

Opublikowano

raczej cebulaków kupujących gierki w bundle'ach, jakby chcieli zagrać, to przecież mogą

Wiekszosc ktora chciala pewnie ograla. No ale to CW wiec 1 koles na twitterze=wszyscy posiadacze pc :dynia:

Opublikowano

K.O.

Opublikowano

Weź jeszcze wrzuć petycją jak klapy prosiły sony, żeby jakaś tam gra została eksem

https://www.change.org/p/square-enix-co-please-keep-the-kingdom-hearts-hd-3-sony-playstation-exclusive-for-the-fans:kaz:

jak zwykle community sony to najgorszy rak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.