Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

dapo kup mi rok grania online na Steamie...oh wait :gayos:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

symulator grania na konsoli jest? [; 

Opublikowano

no już nie moge się doczekać aż będą rzucać klasyki z ps2 do ps+ xd

Opublikowano

Dapo, bo jest taka sprawa, mam telefon Sony i mocno mnie irytuje. To może jakaś Lumia piękny kawalerze?

Edytowane przez ragus

Opublikowano

motorola moto x

paserka to za rogiem kolo pc fags

Edytowane przez dApo

Opublikowano

nic za darmo <: uprawiaj  :cebula:  poluj na  :bunny:  nie znasz dnia ani godziny  :gayos:

Opublikowano

daję dużo gierek dla PC Master Race :lapka: 

Ale dobrze, będę polował :rayos:

Opublikowano

a do czego w 2016 służy caly ten ps plus?

Edytowane przez kermit

Opublikowano

Masz takiego fajnego szpanerskiego plusika przy avatarze

Opublikowano

Rok 2016 za pasem. Z tej okazji zielonym braciom zycze wielokrotnych i wielowymiarowych orgazmów podczas ogrywania fruktów, które są szykowane dla Nas pod światłym przewodnictwem miłościwie nam panującego cesarza Phila Spencera :xboss:  tj miedzy innymi Quantum Fucking Break :banderas: , Scalebound :banderas: , ReCore :banderas: , Gears Of War 4 :obama: and many many more...

Klapom, ale to li tylko z powodów humanitarnych życzę, aby nigdy im nie zabrakło środków przeciwbólowych z powodu pchnięć wielkim kolczastym dildosem w anusy, których korporacja Sory z Kazem na czele w nadchodzącym 2016-tym roku na pewno im nie poskąpi.

Pierwszy ruch frykcyjny juz nastapil, w postaci ogloszenia co dostana klapy w plusie w styczniu :kaz:

No i żeby jakieś gry na tego trójnoga z rumuńskiego plastiku w końcu się ukazały.

Nintendozboczuchom życzę, aby wraz z NX nastąpiło odrodzenie tej zacnej firmy Nintendrogo zwanej.

Na końcu blacharnia. Oprócz słów bezgranicznej pogardy dla podrasy "Czy mi pujdzie-owców" życzę, aby rak, który w zwykłym życiu na szczęście nie jest zaraźliwy nie okazał się zarazą w życiu growym, albowiem w 2016 roku na jedyne prawilne szpilowe tj konsolowe poletko zmierzają hurmem blacharskie nowotwory MOBA-podobne tj Paragon, Gigantic i inne szity np Battleborn. Nie dajcie się konsolowi bracia na to nabrać!

O zielonych patrycjuszy jestem spokojny, natomiast znając niebieskie januszostwo...cóż...może być różnie :taknieco:

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Rumuński plastik. :obama:

Opublikowano

Na końcu blacharnia. Oprócz słów bezgranicznej pogardy dla podrasy "Czy mi pujdzie-owców" życzę, aby rak, który w zwykłym życiu na szczęście nie jest zaraźliwy nie okazał się zarazą w życiu growym, albowiem w 2016 roku na jedyne prawilne szpilowe tj konsolowe poletko zmierzają hurmem blacharskie nowotwory MOBA-podobne tj Paragon, Gigantic i inne szity np Battleborn. Nie dajcie się konsolowi bracia na to nabrać!

O zielonych patrycjuszy jestem spokojny, natomiast znając niebieskie januszostwo...cóż...może być różnie :taknieco:

Sylwester dopiero przed nami, a Czezare już widzę jedzie na mocarzu.

Opublikowano

gdyby czezare nie grał w takie gów,na to jeszcze może bym jego slowa traktował poważnie ale tak? :reggie:

Opublikowano

Ta sama półka co mraku i mendrak

Opublikowano

Ta sama półka co mraku i mendrak

Ja bym powiedzial,ze nawet polka nizej. Z postow mraku i medrka mozna sie chociaz posmiac a jak czytasz posty Czezare to sie jedynie mozesz zastanawiac czy rodzice go upuscili/blili albo czy tata mu do wanny wchodzil.

Opublikowano

Domowka na 30 osób, albo Zakopane z dwoma kumplami. Tu i tu nie chce mi się jechać, ale przecież nie będę siedział w domu i grał w gre, więc na coś trzeba się zdecydować.

:yao:

No dziwne żebyś siedział w domu i grał w grę jak na ps4 jest sam syf i malaria xD

Jak tam jaranko amplitude gdzie jest 10 kiepskich kawałków w kampanii ? :dynia:

Opublikowano

Kupił już? W temacie pisał DAY ONE

Opublikowano

gdyby czezare nie grał w takie gów,na to jeszcze może bym jego slowa traktował poważnie ale tak? :reggie:

A w co niby grałem?

Opublikowano

W battlefronta i internet explorera

Opublikowano

W guwnocoda. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.