Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

division, ffxv, uncharted, rime 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Uncharted 4, teraz w styczniu wychodzi  kolekcja Residenta Zero i Remake na płytce, potem Quantum Break, nową Zeldę, Scalebound i oczywiście trzecią Mafię. 

Opublikowano

Scalebound, Nier Automata, Nioh, Horizon, SFV, Zelda.

Opublikowano

Torment: Tides of Numenera,Unreal Tournament,Banner Saga2,Deus Ex:Mankind Divided,Shadow Warrior2, Dark Souls3.

A z gier,które może wyjdą w 2016r, to Nier,Ni-Oh i Persona 5.

Opublikowano

Strictly Day One:

Quantum Break, Dark Souls 3, Scalebound, ReCore, Gears Of War 4 (jesli wyjdzie w 2016 roku), Call Of Duty Next

Probably Day One:

Deus Ex: Mankind Divided, Mirror`s Edge Catalyst, Unravel, Doom

Maybe:

For Honor, Kingdom Come: Deliverance,

Gdybym miał trójnoga to pogubiłbym chodaki w biegu po zakup w dniu premiery:

Yakuza Zero, Ni-Oh, NieR Automata

Opublikowano

Jak mogłem zapomnieć o Mirrors Edge:/ A co się tyczy Yakuzy Zero to raczej obstawiam 2017rok albo najwcześniej końcówkę 2016r.

Opublikowano

DLC do Wiecha;

Unacharted,

Quantum Brake,

nowa Zelda na NX,

Deus Ex,

Horizon,

Ratchet and Clank,

Mirror's Edge,

Scalebound,

Detroit,

i jakiś Marian na NX ;)

Edytowane przez balon

Opublikowano

Na jaką grę najbatdziej czekacie w tym roku?

PS4:

Alienation, Amplitude, SFV, Ratchet, DSIII, Uncharted 4, Horioznt, NiOh, Persona 5, Dreams, Nier, Deus, Firewatch, Witness, No Mans Sky, Rime, Yakuza Kiwami, REZ, Wild, Detroit, FFXVI i gra generacji... THE LAST GUARDIAN.

Pewnie o jakiś 10 tytułach zapomniałem, dominacja większa niż za czasów PS2 :obama:

Xbeka:

:pawel::yao: <gif_z_michałeł_dzordanem>

PC:

Dobra scena analna z Kendrą Lust.

Tak to wygląda obecnie.

Opublikowano

Na jaką grę najbatdziej czekacie w tym roku?

PS4:

Alienation, Amplitude, SFV, Ratchet, DSIII, Uncharted 4, Horioznt, NiOh, Persona 5, Dreams, Nier, Deus, Firewatch, Witness, No Mans Sky, Rime, Yakuza Kiwami, REZ, Wild, Detroit, FFXVI i gra generacji... THE LAST GUARDIAN.

Pewnie o jakiś 10 tytułach zapomniałem, dominacja większa niż za czasów PS2 :obama:

Oj zapomniales o paru tytulach, no ale moze sie zdarzyc jak w tym roku na prawdziwym next genie wyjdzie tyle dobrych slodyczy,to mozna sie zapomniec.

Magia Playstation.

Opublikowano

Ja pragnę powiedzieć tylko jedną rzecz posiadaczom ps4 - ponad połowa w/w gier zostanie i tak przesunięta...

Detroid na bank nie wyjdzie w 2016

Horizon końcówka, ale raczej 2017

P5 w tym roku na 100% w Jap, ale w EU :dunno:

Nier - na bank nie wyjdzie w tym...

JEDYNYM pewnym exem AAA jest U4. 

Na xboxie nie lepiej.. tylko quantum jest pewny.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Jedynym wartym uwagi exem na ps4 jest Rachet, a nie jakies zyebane kapiszono totemy.

Na Xbonie pewnieki to QB, Gearsy 4, Scalebound, Halo Wars 2 czy dodal bym nawet Horizon 3. Recore takie 50/50. Piraci i moc chmury w Crackdownie raczej Q1 2017.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Sorry, miał być plus, no jak mam nadzieję, że przesuną kilka tytułów, bo żeby to wszytsko ograć, to trzeba siedzieć na bezrobociu i mieć zasiłek 5 tyś.Co to Sony :obama:

Opublikowano

Masz na mysli tego Quantum Breaka ? Zgadza sie ?  Waski korytarz gdzie prowadza Ciebie za raczke, strzelanie z kapiszonow i klon Maxa Payne ze slow motion ?

No tak, jakbym mogl zapomniec o tej gierce ! Fajnie bedzie sie strzelalo przez te 7h jak nie mniej.

Opublikowano

Amplitude to te najmocniejsze 75 na MC w historii? :pawel:

Jak tam yeti, już ten crapulec zakupiony? :rotfl:

No i żeby nazywać TLG grą generacji to trzeba mieć chyba taką wadę jak te dziecko z daunem w tej grze. :kaz: 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Masz na mysli tego Quantum Breaka ? Zgadza sie ? Waski korytarz gdzie prowadza Ciebie za raczke, strzelanie z kapiszonow i klon Maxa Payne ze slow motion ?

No tak, jakbym mogl zapomniec o tej gierce ! Fajnie bedzie sie strzelalo przez te 7h jak nie mniej.

Gdyby nie slow-motion to bym pomyślał, że to Uncharted. O.o

No i faktycznie, kopiują slow-motion od Maxa Payne'a, czyli od Remedy. Wait...

Opublikowano

Ja pragnę powiedzieć tylko jedną rzecz posiadaczom ps4 - ponad połowa w/w gier zostanie i tak przesunięta...

Detroid na bank nie wyjdzie w 2015

Horizon końcówka, ale raczej 2016

P5 w tym roku na 100% w Jap, ale w EU :dunno:

Nier - na bank nie wyjdzie w tym...

JEDYNYM pewnym exem AAA jest U4. 

kolega jest rok w plecy czy ja mam problemy ze zrozumieniem??

Opublikowano

kolega jest rok w plecy czy ja mam problemy ze zrozumieniem??

Powaliło mi się, zmieniłem już ;]

Opublikowano

Dobra pośmialiśmy się czas wracać do rzeczywistości. Na jaką grę najbatdziej czekacie w tym roku?

Ja czekam na warhammera total war, x com 2, banner saga 2, mass effect, quantum break i uncharted.

quantum break

doom4

gears of war 4

colin rally na konsolach

forza horizon 3

residnet evil zero hd

uncharted 4

nowa zelda

scalebound

rime

crackdown 3

ki sezon 3

ori dodatek

wiedzmin 3 dodatek

sea of thieves

Właściwie same exy, XO kolejny raz miażdży szroty od $ony i martwe wiiu   :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

przy nier nie ma żadnego dopisku (exclusive, console ex) czyżby pózniej multiplatforma? Dreams w 2016 to beta, gt sports to pewnie rozbudowany prolog, który będą sukcesywnie dopakowywać dlckami jak driveclub, reszta to pewnie mutliplatformy i gry do ps plusa na 2017

Opublikowano

do nowego uncharted i god of war będziesz konia bił 

Opublikowano

Na filmiku, które dzisiaj opublikowało sony brakuje dopisku dlatego coś mi tutaj śmierdzi. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.