Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra pośmialiśmy się czas wracać do rzeczywistości. Na jaką grę najbatdziej czekacie w tym roku?

Ja czekam na warhammera total war, x com 2, banner saga 2, mass effect, quantum break i uncharted.

quantum break

doom4

gears of war 4

colin rally na konsolach

forza horizon 3

residnet evil zero hd

uncharted 4

nowa zelda

scalebound

rime

crackdown 3

ki sezon 3

ori dodatek

wiedzmin 3 dodatek

sea of thieves

Właściwie same exy, XO kolejny raz miażdży szroty od $ony i martwe wiiu :)

Crackdown 3, KI sezon trzeci, Sea of Thieves xd

Co to, kur.wa, jest. Przy lineupie Sony to nawet nie stało.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Crackdown 3 ma destrukcję otoczenia jakiej ps4 nigdy nie zobaczy. :obama: 

Opublikowano

ludwes jara się uncharted, zaorać typa

Opublikowano

chuy tam z tym uncharted

persona 5, nier, ni-oh, tlg, rime :obama:

Opublikowano

Jak mi dadza Yakuze 0 to bede zadowolony z tego plastikowego gniota, persona 5 i Nioh Nioh z Geraltem tez mile widziane

Opublikowano

chuy tam z tym uncharted

graleś w jakąś persone? niera jedynke? z tym rime też bym się nie podniecał bo wczesniej zrobili crapa deadlight

Opublikowano

Nier jedynka rozumiem ze mogla nie przypasc do gustu bo byla naprawde specyficzna a tu po pierwszym zwiastunie zapowiada sie miazga. A co do Rime to moze i zrobili tego deadlighta ale crap to taki nie byl no i z Rime pomaga im Sony też. Tylko zeby to nie byla gra na psstore na 5 godzin.

Opublikowano

graleś w jakąś persone? niera jedynke?

Klapy tak się jarają tymi gierkami,a jak przyjdzie co do czego to pewnie będzie jeden od drugiego odkupywał z PT albo czekał z nadzieją aż gierka w PS+ wyląduje.

Opublikowano

wezcie mi korwa wytlumaczcie fenomen tej jakuzy jak pierwszy raz uslyszalem o tytule to spodziewalem sie takiego japonskiego gta/the gateway a na filmikach jakies latanie po miescie zabawianie sie (pipi)owymi minigierkami i jakas ciulata walka z kolorowymi rozblyskami

no na prawde patrzac na gameplaye to nie zesralbym sie nawet na to chinskie guwno. serio.

Opublikowano

Rime nie wyjdzie wcale, albo będzie balasem. Na jakimś hiszpańskim forum ktoś ponoć obeznany w temacie (heh) pisał, że gra jest zwyczajnie nudna i studio nie wie jak ją poprawić. Sony ponoć jest na nich wqrwione, bo wyłożyli sporo kasy a nie mają co pokazać.

Pewnie Tequila zrobiło fajnego target rendera, Sony to łyknęło i opłacili produkcję a teraz jest problem by z tego zrobić dobrą grę :reggie:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Tommo, nie ma żadnego fenomenu, jest to po prostu kolejna japonska kupa, a wiadomo ze klapy lubią do takich rzeczy fapowac.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

wezcie mi korwa wytlumaczcie fenomen tej jakuzy jak pierwszy raz uslyszalem o tytule to spodziewalem sie takiego japonskiego gta/the gateway a na filmikach jakies latanie po miescie zabawianie sie (pipi)owymi minigierkami i jakas ciulata walka z kolorowymi rozblyskami

no na prawde patrzac na gameplaye to nie zesralbym sie nawet na to chinskie guwno. serio.

(pipi)owa gierka Kamil, nie zaprzataj sobie nia glowy.

Klapy tak się jarają tymi gierkami,a jak przyjdzie co do czego to pewnie będzie jeden od drugiego odkupywał z PT albo czekał z nadzieją aż gierka w PS+ wyląduje.

Nie wiem o kim mowa, ale imo wciaz lepiej od blacharzy ktorzy czekaja na wyprzedaz czy cebundla xD

Opublikowano

chuy tam z tym uncharted

graleś w jakąś persone? niera jedynke? z tym rime też bym się nie podniecał bo wczesniej zrobili crapa deadlight

Nie grałem, i już tak na poważnie, bez cw, jakie to ma znaczenie?Jaka jest różnica między jaraniem się nową grą, powiedzmy Scaleboundem, a kolejną częścią serii, w którą nigdy nie grałem?

Opublikowano

Nowy rok i już to choojowe forsowanie hajpu na eksy Sony które albo nie wyjdą w 2016 albo będą grami na 7  :yao:

Ja w 2016 czekam na prezentację nowo opracowanych przez Sony sposobów na głębszą penetracje odbytów swoich klientów, w 2015 dostarczyli solidny materiał dając przykład innym rakowym firmom, w 2016 zapewne też nie zawiodą.

Opublikowano

na poważnie, bez cw

Na powaznie i bez cw, w cw.

Ludwes pls :yao:

Opublikowano

Nie wiem o kim mowa, ale imo wciaz lepiej od blacharzy ktorzy czekaja na wyprzedaz czy cebundla xD

Oj,tam znów tak nie przesadzaj :D

Opublikowano

Ja czekam jak wyjdzie vr, które okaże się spektakularną klapą(hehe) i będzie tak jak z 3d, vitą i move'm. xd

Opublikowano

Ja na nic nie czekam, BO I TAK MI NIC NIE PÓJDZIE.

Opublikowano

Ten Ludwes to widze taki jeti 2.0 Jaranie gierkami bo plejstejszyn XD Zaorac.

Opublikowano

Czekam bardzo na Scalebound i Zeldę.

I co teraz?

Opublikowano

Ja czekam na Niera Automata i nie ma co porownywac do 1 bo 2 robi Platinium Games wiec beda to 2 rozne moim zdaniem gry

Opublikowano

Boty płaczą że ARK chodzi w niskiej rozdzielczości, a przecież u nich to nie nowość że gry na nad konsole lubią chodzić w HD Ready. Każda gra, która gorzej wygląda na XOne, względem ps4 z góry jest zaorana, sami grają w battlefront lub coda na PC bo na XOne grafa wypala oczy.

Opublikowano

Hakiery wgrali Linuxa na ps4.

tumblr_noh76nHVWj1slgoado1_500.gif

Umieram z beki jak odpalili pokemony. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Forza co roku, Forza co roku.....ale nie zapominajmy sie ze wlasnie ta Forza co roku jest bardziej dopracowana niz Gran Turismo raz na 5 lat

Opublikowano

Czekam bardzo na Scalebound.

I co teraz?

Zawsze cie szanowalem :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.