Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Klapersy po ogłoszeniu tej automaty, zaczęły szukać nerwowo po goglach o chuy chodzi. Rzucili wzrokiem: "chuyowe ale ex to jaranko"

I to sie nazywa prawdziwa PASJA :daddy:

co prawda wobec z(pipi)anej korporacji, ale pasja mimo wszystko :kaz:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Hey forumku a w 2016 dowiemy sie czy YETI to tak naprawde z powaga to wszystko pisze czy jest najleprzym trollem ery PS4 (tak jak mendrek z PS3)

Opublikowano

Taki z niego troll, że i w innych tematach potrafi walczyć. Człowiek z ideą, można by rzec.

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

jej czyli serio pod koniec tego roku/ ewentualnie w następnym mogę spodziewać się bitwy na rapy Nier 2 i Scalebound?

z przykroscia to stwierdzam ale po dotychczas zaprezentowanych materialach to nier zjada dupom duet pedał und smok ;//

Opublikowano

Logika Mazzeo:

- Spędzę całą noc szukając jakiegoś filmiku o PC (w końcu jestem zły na PC, bo mi kiedyś coś tam ścinało więc świadomie wybrałem gorszego Xboxa).

- Wybieram materiał po tytule (oglądać nie ma sensu)

- Czekam na ból tyłka PCMR

- Okazuje się, że materiał jest o czymś zupełnie innym niż myślałem

- Zaliczam faila więc czas zwyzywać Sony abym lepiej poczuł się.

- Wracam za tydzień z nową nadzieją na obrażenie PC

Trafiłem?

Opublikowano

Blacharze juz nawet nie musza walczyc o to zeby ktos wspomnial o PC w tym temacie. Jest taka dominacja ze wszystko sie juz samo dzieje, najlepszy przyklad na to to wlasnie Mazzeo ktory wstaje w sobote rano i pierwsze co ma w glowie to PC :banderas:

Opublikowano

Blacharnia dominuje, to niezaprzeczalny fakt...w Wordzie, Excelu i generalnie w pracy, bo do tego jest głównie stworzona. Aha...byłbym zapomniał...Gadu-Gadu...jest coś takiego, no i Fejsbuka od biedy też można poużywać i poserfować w internacie. Pominąłem coś istotnego? :reggie:

Opublikowano

granie z ruskimi xd w 5 minut nabili mi UWAGA 5840 paragon lvl xdddddd

ja miałem gorzej, gra mi się zwiechła na 30s i jak się odwiesiła miałem 10 000 paragonów.

Diablo na konsolach xDDDDD

niech mi ktoś jeszcze powie, że konsolowe wersje można brać poważnie

no ale można się turlać

Opublikowano

póki co na forumkowej giftowej grupie rozdalismy sobie prezenty na wartość 230 dolarów a dopiero się akcja rozkręca, to jest (pipi) komjunity

Opublikowano

Poyebane ostro sa te blacharki. Co jestem na Steam, to z listy znajomi(większość z forumku) grają albo w piksele albo CSGO. Na chuy im te smoki, ja się pytam?

Opublikowano

Do plusików  w Zakupach Growych :reggie:

Opublikowano

Lol, włączyłem sobie filmik jak typek emuluje jakieś samoloty z ps3, a w komentarzach esencja pc beggin petition race. :fsg: 

Zamiast sobie kupić konsolkę za grosze i ograć te gry to oni wolą czekać kolejne kilka lat aż MOŻE gry będą chodzić w jakimś tam stabilnym fps. :pawel: 

Opublikowano

NieR czy Scalebound? Tak szczerze? 

Mam to w piźd'zie bo kupię obie xDDD

Opublikowano

Zamiast sobie kupić konsolkę za grosze i ograć te gry to oni wolą czekać kolejne kilka lat aż MOŻE gry będą chodzić w jakimś tam stabilnym fps. :pawel:

To tak jak na xbonie ze wsteczna kompatybilnoscia. No i gdzie ta moc ?

Opublikowano

Moc to Ty masz we wstecznej zgodności u Sony za jedyne 60 zeta. Polecam GTA San Andreas - wspaniale zremasterowane.

:kaz:

Opublikowano

Po tych video są pewni 2016, ale ciekawe ile przesuną

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Najwieksza beczucha z blachar to bylo wowczas, kiedy czekali na GTA5 i sie doczekac nie mogli :rofl:

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Przez dwa lata mogli przynajmniej w CS: GO pograć i Leauge of Legends. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Gravity Rush :yao:

Opublikowano

Batman juz działa PC żebraki?

:dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

League of Legends... Na samą myśl o tym bede pewnie zaraz zmuszony zwrócić w kibelku kawałek  posylwestrowego torta, którego przed chwilą wszamałem :bad:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.