Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Saint's Row :dynia: wywaliłem to gó.wno po 30 minutach bo niegrywalne jest 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A Wiesiek nie ma startu do DA2?

Opublikowano

Podpatrzone wczoraj w Srempiku. Z cyklu: Tym żyje blacha.

2jcetmu.jpg

:bad:

a obok poradni do minecrafta, też od CDA

gardzę tym szmatławcem

Jeszcze mają do CS: GOi mają/mieli do WoT, CDA szanuję za to, że tak długo się na rynku trzymają i czasem dobre pełniaki dają, ale to co odwalają z tymi "poradnikami" to porażka... 

Opublikowano

Bardzo fajna inicjatywa. Z otwartymi ramionami przyjąłbym takie poradniki na rynku konsolowym. Jakieś tabelki do Xenoblade, przegląd poziomów stworzonych przez graczy w Mario Makerze, relacje z turniejów Halo czy jakieś opisy map itd. Komu to przeszkadza?

A no tak, stulejarzom którzy pierwsi biegli do kiosku po poradniki Extreme.

Opublikowano

Przynajmniej jest coś do opisania w tych tytułach nie to co na plejstejszon

-trzymaj gałke a potem oglądaj filmik

-Najlepsza taktyka w multi to kupienie broni z dlc bo są bardzo op polecamy

Opublikowano

Bardzo fajna inicjatywa. Z otwartymi ramionami przyjąłbym takie poradniki na rynku konsolowym. Jakieś tabelki do Xenoblade, przegląd poziomów stworzonych przez graczy w Mario Makerze, relacje z turniejów Halo czy jakieś opisy map itd. Komu to przeszkadza?

No z tymi tabelkami do Xenoblade czy poziomów w MM spoko pomysł. 

Tylko, że to jest łatwiej dostępne i za darmo w internecie. 

Sam wczoraj wrzucałeś stronę gdzie możesz przeglądać plansze w SMM i od razu je dodawać do kolejki. 

Opublikowano

Jasne że jest, ale skoro mam możliwość kupienia ładnej gazetki gdzie wszystko mam pod ręką, to co w tym złego? Z czego tu się naśmiewać?

Załóżmy, że Pixel wyda za miesiąc poradnik do Bloodborne, a w nim:

-spis broni ze statystykami

-speedruny

-wywiad z twórcą 3 lokacji

-wywiad z legendą Jerome

-z poradami jak zabić 5 bossa bo trudny

Stawiam WiiU ze splatoonem i xenoblade, że wylądowałoby to w zakupach głównych to raz, a dwa, że ci co mają bekę z poradników CDA, plusowaliby jak źli.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No z tymi tabelkami do Xenoblade czy poziomów w MM spoko pomysł. 

Tylko, że to jest łatwiej dostępne i za darmo w internecie. 

Sam wczoraj wrzucałeś stronę gdzie możesz przeglądać plansze w SMM i od razu je dodawać do kolejki. 

Te plansze to oficjalna stronka od Nintendo :lapka:

No takie poradniki i gazetki mają sens, a nie te rakowe PCtowe gówna :/ 

Opublikowano

Dobra masz rację ragus. :lapka:

TYLKO kwestia tego kto takie poradniki pisze, bo jak profesjonaliści to spoko, natomiast jak jakieś pierwsi lepsi, którzy tylko robią podsumowanie tego co ktoś zrobił to yebać ich. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

nom, gra na kikaset godzin bez płacenia choćby grosza to dla niektórych rak. Ja pier.do.e, idźcie się leczyć zje.ba.ni ludzie. Po drodze do lekarza kupcie se Order za 200 zeta.

Opublikowano

dobrze ze na xbone jest mase do opisywania...  :sorcerer:  :sorcerer:  :sorcerer:  jest mam :sorcerer:  powinni wyposcic poradnik jak dostac sie do chcianych ustawien  :Coolface:

Opublikowano

dobrze ze na xbone jest mase do opisywania...  :sorcerer:  :sorcerer:  :sorcerer:  jest mam :sorcerer:  powinni wyposcic poradnik jak dostac sie do chcianych ustawien  :Coolface:

nigdy nie miałem problemu dostać się do ustawień, no ale to nie jest PRESS START TO OPTIONS więc sonyklpaki się gubią :gayos:

Opublikowano

to ze ty nie miales nie znaczy ze WYZSZA KULTURA KONSOLOWOSCI nie miala takiego problemu  :gayos:

Opublikowano

nigdy nie miałem problemu dostać się do ustawień, no ale to nie jest PRESS START TO OPTIONS więc sonyklpaki się gubią :gayos:

Jeśli już to PRESS OPTIONS TO OPTIONS :reggie:

Opublikowano

Pięknie Wieśniak zaorał resztę.

Ale Fallout 4 36 nagród?

Ktoś chyba ma bardzo niskie wymagania co do kryteriów rozdawania tego typu tytułów :yao:

Opublikowano

Wiesław :banderas:

A Bloodborne tylko 19, nawet Fallout i MGS ma więcej. :pawel: 

Opublikowano

Najwazniejsze, że exow loniaka nie zabraklo. :pawel:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Fajnie, że w ogóle Bloodborne się tam pojawił. Dla mnie to dużo lepsza gra od Wiedźmina była. Mimo upośledzenia platformy, na którą gra nieszczęśliwie się pojawiła.

Opublikowano

czyli

wiesiek 3 > fallout 4 > mgs v > bloodborn

wszystko sie zgadza

Opublikowano

Prawilnie przypominam, że przygoda z Wiesławem nawet się jeszcze nie zakończyła. Nadchodzący dodatek zapewne zgniecie niejedną 'dużą' gierkę tego roku pod względem contentu oraz długości. :banderas:

Opublikowano

Najwazniejsze, że exow loniaka nie zabraklo. :pawel:

2846638-6228875380-micha.gif

BB najmniej nagród, bo to jedyny eks, reszta multiplatformy.

BB>W3 Taka prawda, nie że W3 jest słaby, to świetna gra, ale gameplayowo może czyścić buty BB.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

gameplayowo sunset overdrive > bloodborne

chyba wszyscy sie zgodzimy

Opublikowano

Nie no wiadomo, że BB>W3, w końcu czego się spodziewać od typa, który zagrał w BB bo ex i nie grał w poprzednie części Wieśka, o książkach nie wspominając. :pawel: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.