Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No trochę przegadana ta gra jest.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Bartek, 250zl zostalo prawilnie wydane na Wii, które mam nadzieję zagości u mnie już jutro. :usmiech:

Czyli jednak jest cień szansy, że w Okemi zagrasz nieco dłużej niż obejrzenie pięciu minut prologu?
Przeciez Ci mowilem na party ze gra mi po ok. 15 minutach filmiku sie zawiesila i nie chcialo mi sie sluchac znowu pier.dolenia tego chuyowego jezyka.
Opublikowano

http://news.xbox.com/2016/01/04/greatest-games-extends-to-2016/

ReCore (Xbox One & Windows 10) – 2016

Recore to teraz "2016"? A na E3 zapowiedzieli wiosnę 2016. Kolejna obsuwa, beka.

Jak to mówią znawcy z CW, X-korki i PC to najlepsze combo dla graczy. Takie same gry, tylko na jednym mniej klatek i słabsza rozdzielczość.

:yao:

Opublikowano

To samo będzie w SFV i no man sky, yeti

A ReCore to na 100% przyszły rok. 

Opublikowano

Horizon , Detroid i Crackdown tez. Wkurzajace sa te przesuwania premier. Ale Scalebound to miał byc pewniak na ten rok. A i o problemach NMS tez sie sporo pisze wiec i tu sie nie zdziwie jak gra wyleci na 2017.

Opublikowano

Detroit nie ma daty premiery, więc nie można mówić, że wyleci na przyszły rok.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Detroit pewnie też 2017, no chyba że zaczęli robić gre już dawno temu

Opublikowano

Ale kogoś interesuje ta gra?

Opublikowano

Halo Wars 2 też będzie na PC. No i Sea of Thieves. Gears of War: Ultimate Edition, Gigantic, Cobalt, pewno Quantum Break też wyjdzie na PC, Fable Legends, Recore...

Okazuje się, że za chwilę tylko na Xone będą w tym roku Gearsy 4 i Crackdown. 

Microsoft taki dobry :banderas:

Opublikowano

No tak tak, panie przecież grafika

Opublikowano

Jak premiera gry na ps4 przesunięta, to boty orają klapów, jak gra przesunięta na XOne to boty piszą, że nic się nie stało, niech dopracują tytuł haha, hipokryci się znaleźli.. Tak, z gówna bata nie ukrecą, czytaj 720p i 30 klatek.

Opublikowano

Klapy śmieją się ze scalebounda, ale przecież nie ma cienia szansy aby Horizon, Detroid czy nawet P5 (w EU) wyszły w tym roku xD

Ogólnie 2016 to będzie taki okres przejściowy. 

Opublikowano

No to widzę ze zakup smoka planujemy na 2k16

Opublikowano

Scalebound przesuniety bo pewnie portuja na smoka :newell:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

http://news.xbox.com/2016/01/04/greatest-games-extends-to-2016/

ReCore (Xbox One & Windows 10) – 2016

Recore to teraz "2016"? A na E3 zapowiedzieli wiosnę 2016. Kolejna obsuwa, beka.

Jak to mówią znawcy z CW, X-korki i PC to najlepsze combo dla graczy. Takie same gry, tylko na jednym mniej klatek i słabsza rozdzielczość.

:yao:

ty chyba jeti masz gorączkę od nadmiaru gie... srrr... przejeżdżania palcem po pustych menusach 

Opublikowano

No to widzę ze zakup smoka planujemy na 2k16

Też mi to zaczyna łazić po głowie. :reggie: 

Opublikowano

Klapy śmieją się ze scalebounda, ale przecież nie ma cienia szansy aby Horizon, Detroid czy nawet P5 (w EU) wyszły w tym roku xD

Bezeduura! Przecież YETI w swoim filmiku udowodnił,że w 2016 roku wyjdą 54 ekskluzywne gry na PS4 i ja mu wierzę... :gayos:

Opublikowano

(pipi)ac martwa konsole od tych podludkow Microsyfu. Nara

Opublikowano

PSN na ustach z pelnymi kolanami

Opublikowano

AC Syndicate.

Postanowiłem pierwszy raz  obejrzeć cokolwiek o tym czymś...

... o matko co za gówno.

Po czym wchodzę do tematu o tym crapie a tam:

HFiwKad.jpg

:facepalmz:  :whyyy:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

(pipi) PSN xD

Niestety jestem w pracy do 23 więc nie moge sprawdzić czy szanowalem markę na tyle żeby nie mieć problemów :/

Opublikowano

20 minut? Też by mnie chu,j strzelił.

Bardziej 40. Licząc z tutorialem to jakieś 1,5h.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.