Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

3 dni? XDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

hl3 ps4 ex comming in 3 days 

Opublikowano

Bardzo fajnie, akurat nie chciałem przez te 3dni  mieć dostępu do żadnej mojej gry :) :) :)

Edytowane przez Pawcio

Opublikowano

e tam, Dapo plikow Cookie nie wyczyscil - nadal na europejskim pokazuje ze jutro naprawia, ja im wierze !

Opublikowano

Kur.wa,
Akurat przez te najbliższe trzy dni chciałem przejść dwie-trzy gry na PS4 i w końcu konkretnie pograć ze znajomymi po sieci. 

Pięknie się ten rok zaczyna, nie ma co.

Opublikowano

ten 2 screen to nie moj ale tez widze 7

Opublikowano

Wiem, ze sa probblemy z PSN, nawet na status sever jest na czerwono, ael co dziwne mi caly wieczor dzis dzialal bez problemu xd

z Bartizem siedzielismy na imprezie jeszcze

Opublikowano

ehhhh a chciałem wreszcie until dawn które mam od miesiąca przejść i sprzedać :D  Jak psn nie działa to mi patchy nie ściągnie a bez patchy nie ruszam gier na konsole. No cóż pokończę inne raki do sprzedaży na xbox one i pogram w multi black ops 3 :P 

Swoją drogą dziwiłem się po co streaming na pc. Dzisiaj jak mam urlop a moja panna rano do pracy idzie dziękuję bogu za streaming. Usiadłem w pracowni mojej na 2 monitory. Na jednym gram sobie na xbox one a na drugim forumek i przeglądanie stron jak loading jest. Full Pro mastter race połączone z xbox one :)

Opublikowano

zielona strona mnie przyjmie?

Nie
Opublikowano

no super, ze udalo im sie to naprawic w jeden dzien

jaka beka z xbotow, ktorzy mysleli ze awaria bedzie trwala trzy dni - TO NIE U SONY. u sony awarie psn sa naprawiane w ciagu jednego dnia - to jest ta podwyzszona jakosc, za ktora musimy placic wiecej

ja je,be czas serio sprzedac to go wno w pizdu, kupic xone i grac bez problemow

albo pc  :reggie: 

Opublikowano

Jak psn nie działa to mi patchy nie ściągnie a bez patchy nie ruszam gier na konsole

Patche się ściągają nawet jak PSN nie działa.

#Sonytakiedobre #powerofthecloud

Opublikowano

Przynajmniej kolejn przekona sie, jak na Onie "wszystko dziala bez problemow" :yao:  

Opublikowano

mam na mysli uslugi sieciowe. jestem graczem online, nie tykam konsoli gdy nie jest podpieta do sieci, bo lubie sprawdzic w co graja moi znajomi, pogadac z nimi w grupie itp. ustawilem sie wczoraj z kumplem na granie w rainbowa po robocie i co? i go wno - obecnie trwa konserwacja uslugi playstation network. no swietnie - tylko skoro za to place wieksze pieniadze niz za xbox live to oczekuje lepszej jakosci. a jedyne co dostaje to nie dzialajaca przynajmniej raz w miesiacu usluge. 

jedyne co mnie trzyma przy ps4 to znajomi

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

No to kup i sie przekonaj, bo jezeli myslisz, ze tam uslugi, grupy zawsze dzialaja, bo zaden bot nie wkleja informacji do CW, to sie grubo mylisz.

Parenascie stron temu pisal Wili, ktory kupil Xa i przez pare godzin nie mogl nawet na nim zagrac, a jak juz uslugi przywrocili, to gierke mu 8h instalowalo.

No ale to byl atak - usprawiedliwione - na PSN taki atak naprawialiby MIESIAC ! heheszki.

Sam mialem Xa dluzszy czas i czesto wklejalem problemy z grami, siecia, grupami, gdy wszyscy dupa cicho grali na dedykach w MCC.

Xbox One to nie 360tka - tez dziala GOWNIANIE!

I kiedy w ogole ostatni raz PSN nie dziala te pare/parenascie godzin jak wczoraj ?, ze piszesz o usludze nie dzialajacej "raz w miesiacu!" ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

Dupka piecze czy po prostu easye things?

Opublikowano

8h gierke instalowalo, tak jak psn nie dzialal 4 dni

same fakty

Opublikowano

Btw ostatnio xbl nie działał poprawnie 2h, a psn nie śmigało wczoraj cały dzień xD

Izi jak zawsze z dupy wyciąga informacje

Edytowane przez kubson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.